V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

;;North

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

;; The Marble Castle

Het kasteel is gemaakt van puur en wit marmer. Het aanzicht ervan onttrekt zich aan de horizon. In het kasteel woont de Leader, samen met zijn Deputy en de Healer en diens student. Het heeft een groot balkon waarvan de Leader zijn volk toespreekt. In de troonzaal kan alleen de Leader komen en met toestemming anderen, het ligt helemaal bovenin het kasteel en heeft uitzicht over The Lower City en zelfs over The Everlasting Forest.
637Ceremonie Ludi Publi...
di nov 13, 2012 10:02 am
LauraDINOSAUR Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

;; The Lower City

In the Lower City leven alle Elves, ze hebben allen een eigen huis. De huizen zijn groot en behoorlijk luxe. Vanaf het grote stadsplein kunnen ze opkijken naar het grote kasteel. De straten van The City zijn breed en belegd met prachtige stenen. Er is een grote weg die leidt naar het plein vanwaar alle Elves kunnen luisteren naar hun Leader die vanaf het balkon hen toespreekt.
421Can I introduce myse...
vr aug 24, 2012 7:18 am
.:TessaLyra:. Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

;; Everlasting Forest

The Everlasting Forest is een zeer groot bos, het heeft zijn naam te danken aan de nooit stervende bomen die er staan. De bomen zijn zeer hoog, maar vele takken zijn zo laag dat je er moeiteloos in kan klimmen. Het is een plaats vol magie, die voor altijd zal blijven bestaan. In het midden van het bos is een grote open plek waar de Guardians hun Students in stilte kunnen trainen. Zomer en winter, bladeren hangen altijd aan de bomen en er groeit altijd gras op de open plek.
839A new day...
di nov 27, 2012 1:59 am
Storm Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

;; The Drowned River

The Drowned River is een brede en diepe rivier waar de Elfs in kunnen zwemmen en baden. Het is een mooie plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. Soms kunnen de Guardians hun Students meenemen om ze te leren zwemmen of om een dagje met zijn tweeën te ontspannen. Het is omringd door een mooi graslandschap en de laatste bomen van The Everlasting Forest.
214Looking for somethin...
ma jun 18, 2012 10:34 pm
BrokenSoul Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

;; The Lake

Als je The Drowned River helemaal afgaat kom je uit bij een groot meer omringd door een dicht bij elkaar geplaatste rij bomen en op sommige plekken bosjes. Het is vaak een stille en vredige plek. Het is een mooie plek omdat je vanaf de oever van het meer de bergen kunt zien. Het uitzicht is juist nog mooier tijdens een zonsopgang of een zonsondergang. En als je heel bent kun je het water zacht horen bewegen in het meer.
433Then I turn around a...
do jun 28, 2012 7:23 am
LauraDINOSAUR Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten

;; The Memorial Garden

The memorial Garden is een groot park in het midden van de stad. Het is gevuld met standbeelden van beroemde beschermers die Bleeding War niet hebben overleefd en zij die al eerder waren overleden maar ook niet vergeten mochten worden. In het midden staan twee standbeelden naast elkaar, de standbeelden van hun vorige leiders. Zij die hen door Bleeding War hebben gesleept. Onder elk standbeeld bevind zich een plaat met een naam en een korte uitleg wat ze waren voor hun volk. Voor vele Elfen is het een plek vol herinneringen en rust.
338Let us fight, once m...
vr sep 07, 2012 7:51 am
LauraDINOSAUR Laatste bericht bekijken
 Mededeling & Sticky  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen nieuwe berichten
strong>Globale mededeling:

Ludi Publici!

 
0LuxuriousMoments298op vr okt 19, 2012 12:02 pm
LuxuriousMoments Laatste bericht bekijken
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderators:Geen
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: