V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Omega, begin at the end. End the begin.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Omega, begin at the end. End the begin.    vr mei 11, 2012 9:17 am


Setherian Etherrior Fel'dan.
Seth zat tussen de wortels van de dode boom, zijn ogen gesloten. Zeven zwarte runen stenen stonden omhoog, vier verspreid achter hem, drie voor hem. Elke steen stond voor een Fel'dan voor hem. "The God, The Tamer, The Beast, The Silent, The Hollow, The Purger en The Nightmother." zei Seth. Alle Runen gingen gloeien. Elke runesteen was voor een Fel'dan. De middelste voor hem was die van The God. Fel'dan zelf. Links die van The Nightmother, Valencia. Rechts van Fel'dan, The Tamer, een voorouder van Etherrior. Seth voelde de runen groeien en de kracht was aanwezig. Op een plek waar begin en einde van een wereld als vroeger was hij in harmonie met duister en licht. Om de demonen uit te roeien, moet je er eentje worden, eentje zijn. Om slachting te beeindigen moet je de schuldigen afmaken. Voor vrede, is bloed. Alles werd zwart.
Seth opende zijn ogen en zag enkel vuren om zich heen. Een grote rots tegen de muur voor hem waar het Omega teken op stond, het teken van een echte Fel'dan. Na zoveel jaren, zou hij er eentje zijn. Om een Fel'dan te worden, moest je sterven tijdens je training of het voltooien. Voor hem, stonden 2 mensen. Een vrouw die hij maar als te goed herkende. Daarnaast maar dichterbij de muur, stond hij. Degene die hun groep de naam had gegeven. Fel'dan. Seth ging naar voren toen het teken duidelijk was en keek naar Fel'dan. Een stilte heerst voor een lange tijd tot zijn stem de stilte doorbrak. "Wanneer de poorten breken...." begon Fel'dan. "Zal ik standhouden." maakte Seth hem af. "Wanneer de hemel bloed en de aarde zich opent..." begon Fel'dan. "Zal ik de wond herstellen en de aarde genezen." antwoordde Seth. " Wanneer er niets is dan dood....." begon Fel'dan. "Laten wij het leven," zei Seth. Fel'dan keek hem aan, "Toen je wrok beeindigt werd en je niet langer dacht een deol te hebben. Was je er klaar voor, niet omdat je een nieuw doel zocht. Maar omdat je, je eigen dwaasheid hebt laten varen. Wij zijn moordenaars en slachters, alleen voor elke onschuldige ziel die sterft door ons, moeten er 10 schuldigen branden. Om een demon te vermoorden, moet je er een worden. Om een moordenaar te laten stoppen, moet je hem doden. Wij zijn als het evenwicht, door zelf het monster te zijn. Voorkomen wij dat er een groter kwaad opstaat dan iets dat moordenaars afslacht." zei Fel'dan. Hij raakte met zijn linkerhand Seth's voorhoofd aan en met zijn rechter zijn teken dat hij op zijn schouder droeg. "The end as beginning, so it will be, Alpha- Omega. The end you shall see." zei Fel'dan. Seth zag flitsen van zijn eigen toekomst die direct vervaagden. Hij zweeg, hij had dingen gezien.... alleen enkel hij en .... de betreffende persoon zouden het weten. Hij zou het Mariah vertellen. Valencia glimlachte, "Heb ik toch iets goeds in die botte kop van je geslagen." zei ze. Seth knikte, "dat heb je zeker gedaan." zei hij kalm. Toen... vervaagde alles, het laatste wat hij voelde, waren de lippen van Valencia op zijn voorhoofd. Zijn moeder..., adoptiemoeder... wat het ook was. Het maakte niet uit, net als hij Mariah's vader was, was Valencia zijn moeder. "The Binder," had ze erna gefluisterd naar hem.
Toen hij zijn ogen opende was hij weer bij de boom en de runen waren weg. Hij voelde iets prikken en zag op de bovenkant van zijn prothese hand, het omega teken staan. Langzaam voelde hij zijn voorhoofd, ... beetje vochtig.... het was echt.
Seth stond op en keek in stilte voor zich uit, niet merkend dat er iemand dicht bij was.

____________________________


‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Omega, begin at the end. End the begin.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Miracles of Fantasia :: ;; Tree of lost life-
Ga naar: