V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Celeste's dump~~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Griever

avatar

Aantal berichten : 5
Dirua : 11
Registratiedatum : 11-05-12
Leeftijd : 26
Woonplaats : My laptop

Character
Real name: Celeste
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Celeste's dump~~   zo mei 13, 2012 3:03 am


Kadertje voor Gil~~ Nu alleen nog tijd vinden om het volledig in te vullen. -.-

NAME Gilbert Beilschmidt
NICKNAME(S) Gil
GENDER Man
AGE 23
DATE OF BIRTH 18 januari
SEXUALITY Bicurious

HEIGHT 174
WEIGHT 61
HAIR Lichtblond
EYES Hazel
PIERCING(S)/TATTOO(S) -
SCARS ETC. Op zijn borst rond zijn hart, als het gevolg van een verwonding en latere operatie.
STYLE Casual

HISTORY Gil werd geboren als zoon van een bekende wapenmaker en een Healer. Toen Gil's ouders trouwden, was het omdat ze oprecht van elkaar hielden, hoezeer Gil dat later ook mocht betwijfelen; de eerste paar jaren van hun huwelijk waren gelukkig, tot Gil ongeveer twee jaar was. Toen ging het bergafwaards. Het was niet dat er nu gek veel veranderd was: Gil's vader was voor zijn huwelijk al continu bezig geweest met zijn baan, en het was niet dat Gil's moeder dat niet geweten had. Het was meer dat ze zich nu realiseerde hoe weinig aandacht haar man voor haar en haar kind zou hebben, en daar ging ze langzaam aan onderdoor. Toen Gil vijf was, werd ze dood aangetroffen, haar polsen doorgesneden. Zelfs de liefde die ze voor haar kind koesterde was niet genoeg om haar in het leven te houden toen het voor haar leek alsof haar man niet van haar hield.

Maar hij had wel degelijk van haar gehouden, en haar dood viel hem zwaar; hij begon te drinken en spendeerde nog meer tijd in zijn werkplaats, waardoor hij amper naar Gil omkeek. De enige keren dat Gil echt aandacht van hem kreeg, was wanneer hij zijn vader in de weg liep, maar dan strekte die aandacht zich ook alleen maar uit over de tijd die zijn vader nodig had om van de werkplaats naar Gil's kamer te lopen, om hem daar te deponeren. In zijn hele leven heeft Gil hem geen één keer horen zeggen dat hij van hem hield, en geen enkel van zijn acties sprak dat sentiment voor hem uit. Gil en zijn vader groeiden uit elkaar, ook al volgde Gil altijd in zijn vader's voetsporen; op jonge leeftijd maakte hij al simplistische wapens die, naar mate hij ouder werd, steeds complexer werden. Maar wat hij ook deed, hoe goed hij ook was, zijn vader keek niet naar hem om.

Daarom kwam het voor Gil ook als een verrassing dat zijn vader hem zijn gehele bedrijf en al zijn geld naliet, toen hij stierf op Gil's achttiende. Gil, die inmiddels behoorlijk kundig was geworden, slaagde erin het bedrijf zonder problemen over te nemen, en bleef hoge kwaliteit wapens leveren. Hij wist dat zijn vader in de belangstelling had gestaan, en dat dat nu ook met hem zou gebeuren; wat hij echter niet voor mogelijk had gehouden was dat hij ontvoerd zou worden. Zijn ontvoerders eisten dat hij hen wapens leverden; toen hij bleef weigeren, lieten ze een magiër op hem los, die ervoor zorgde dat hij de verwonding bij zijn hart opliep, en lieten hem voor dood achter. Gil werd goddank al snel gevonden, en meteen door Healers onder handen genomen. Hij kon enkel nog gered worden door implantaten in zijn hart die de uitgang van de wond blokkeerden en zo voorkwamen dat hij dood zou bloeden. De implantaten - gemaakt van palladium - werden geplaatst, en Gil werd weken lang op bed gehouden om te herstellen. Zijn wonden vervaagden tot littekens, maar hij heeft er nog steeds last van.

Al snel bleek dat de keuze voor palladium niet heel slim was geweest; het element was giftig, vooral nu het in directe verbinding stond met zijn bloedbaan, en Gil liep een langzame bloedvergiftiging op die hem uiteindelijk fataal zal worden. Met die wetenschap en zijn ontvoering in zijn achterhoofd, sloot Gil zijn vaders wapenfabriek en richtte zijn bedrijf op de techniek in het algemeen, zodat hij zich volledig op zijn eigen dingen kon richten. Hij stortte zich volledig in zijn loopbaan als Knight, deels in hoop op wraak op zijn ontvoerders en deels omdat hij niet wilde dat iemand hetzelfde lot moest ondergaan als hij; hij had het gevoel dat hij mensen kon beschermen als Knight, en verdere ontvoeringen zou kunnen voorkomen. In de tussentijd zoekt hij nog steeds naar een manier om de palladium implantaten te vervangen met andere, maar hij heeft tot nu toe nog geen fatsoenlijke vervanger kunnen vinden, of een manier om de implantaten te vervangen zonder dat hij er meteen aan bezwijkt. Desondanks blijft hij nog steeds zoeken.

PERSONALITY Gil lijkt ergens nog heel erg op een klein kind. Veel mensen kunnen niet met hem overweg omdat ze hem arrogant, veranderlijk, en egocentrisch vinden; tot op zekere hoogte klopt dit. Hij is intelligent en dit weet hij, waardoor hij zichzelf in eerste instantie boven anderen geplaatst ziet, en hij lijkt tegenover alles wat hem niet interesseert (wat vrij veel is) een onzettend lakonieke houding te hebben. Hij heeft naar mensen geen kwaad in de zin, maar zijn excentrieke gedrag is zijn eerste natuur geworden en dat kan hij niet meer van zich afschudden. Dat wil hij ook niet - het beschermt hem, voor zijn gevoel. Hij sluit zich het liefste graag op en negeert de rest van de wereld tot het echt niet meer kan (met andere woorden, tot hij met bruut geweld uit zijn kamer gesleurd wordt). Ondanks dit is hij in werkelijkheid dol op gezelschap, maar hij weet best dat hij niet gemakkelijk in de omgang is, dus probeert hij het ook niet meer.

Onder deze persona gaat een gedreven en harde werker schuil, maar er zijn niet veel mensen die dit zien; als Gil het kan helpen, weet niemand dat. Hij is een perfectionist die altijd naar manieren zoekt om alles in zijn omgeving beter te maken. Veel mensen vatten dit op als een belediging, omdat hij ook in andermans omgeving naar verbetering zoekt, maar het ligt nu eenmaal in zijn aard. Doordat hij weet dat hij toch niet al te lang te leven heeft, is hij roekeloos, en heeft hij bijna geen acht voor zijn eigen leven. Dit is ook iets waar veel mensen die om hem geven over klagen, maar ook dit wil hij niet veranderen. Hij houdt van zijn roekeloze leven, houdt van risico's, en hij is koppig genoeg om niet aan anderen toe te geven.
HOBBIES Sleutelen aan machines of wapens, muziek luisteren, technisch ontwerpen
LIKES Techniek, werken met zijn handen, muziek
DISLIKES Stilte, mensen die hem op de huid zitten, zaken die hem vervelen (vrij veel)
TURN ONS Gevatheid, koppigheid nog groter dan de zijne, dominantie
TURN OFFS Overbezorgdheid, zakelijkheid, koppigheid nog groter dan de zijne, dominantie
HABIT(S) Tikt met zijn vingers; praat veel; zijn hersenen staan eigenlijk nooit stil.
ILLNESSES Een verzwakt hart door eerdere verwonding, en lichte bloedvergiftiging door palladium implantaten.

FACECLAIM Prussia - Hetalia

____________________________


And if you think I'm apocalyptic or cold and cryptic, please... Never leave.
Hang on, hang on, hang on, little clownz - you might just turn the world around.
©️
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Celeste's dump~~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Dump-
Ga naar: