V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 The tale of a young kid combined with The tale of a once noble King

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: The tale of a young kid combined with The tale of a once noble King   di apr 17, 2012 2:54 am

~The tale of a young kid combined with the tale of a once noble King~

Falco;
The son of a once noble king and a traitor
Will he end up just like them,
Or will he stay strong?

Hunter;
Once a great leader,
Now nothing more than a memory
Once fully sane,
Now at the edge of insanity
But please don't forget the name

Voor zij die ooit hebben gespeeld op Fantasylife kennen ongetwijfeld Hunter, King of the Elves. Voor zij die hem niet kennen, zijn verhaal komt na dat van zijn zoon.

Falco;;
Terug in het leven op Fantasia werd een een jonge prins geboren. Falco Kil'Jeadan. Zijn ouders waren Hunter en Felix. Hunter, de nobele King en Felix de uiteindelijke verraadster van het volk. Na The Bleeding War is alles verwoest en de jonge Falco is opgenomen door Sara, de dochter van Mimi. Nooit heeft deze jonge prins zijn ouders gekend, en tot op de dag van vandaag weet hij niet wie ze zijn. Het gehele volk kent echter wel zijn afkomst, en door wie zijn vader was volgen ze nu Falco. Er is strikt verboden ook maar het kleinste beetje informatie te laten weten aan Falco. De jonge Falco is de jongste leider van zijn volk, hij is pas 11 jaar oud. Maar toch is hij qua wijsheid en kennis een stuk ouder. Voor sommige die zijn vader hebben gekend is het pijnlijk om de jonge Falco te zien. Hij is in alles een perfecte kopie van zijn vader. Zijn uiterlijk, karakter, zijn denken en zelfs zijn manier van doen is precies hetzelfde. Hij zelf heeft dat echter niet helemaal door, maar hij weet hoe iedereen naar hem kijkt.Maar ook hij zal ooit achter de waarheid moeten kome. De harde waarheid die toch een impact heeft gehad op het gehele volk. Toch is er niemand die hem wil helpen, hoe ouder hij word hoe wijzer hij word over het verleden van The Lost World. De plek waar hij geboren is. Tot op de dag dat Mimi, die net is teruggekeerd, hem de namen van zijn ouders verteld en het verhaal erachter. Het zal de jonge leider hard raken, maar voor zijn volk wil hij sterk blijven. Hoe zal de jonge Falco zich door de waarheid kunnen werken, zal hij het redden? Sommige willen zich nu tegen de jonge Leader keren terwijl anderen hem juist meer steunen. Zij die tegen hem zijn verspreidde valse leugens over de jonge Falco, leugens die hem aftekenen als een mentaal wrak als zijn vader en een verrader net als zijn moeder. Zij hebben al die tijd dat de jonge Falco van niks wist hun plannen gesmeed, en willen hem nu voorgoed weghebben bij hun volk. Maar zij die hem steunen beschermen Falco tegen de leugens. Wie al dit gevecht uiteindelijk winnen...

Hunter;;
In de goede dagen van Fantasia was het ras van de Elfs welvarend. Ze hadden een goede leiding en konden die ook volgen zonder te twijfelen. Maar alles liep fout, de Queen Mimi een relatie kreeg met de Wizardking. Ze kreeg met hem drie kinderen, en toen ze terugkeerde bleek ze een vampier te zijn. Na het horen van dit nieuws stortte de King in. Van ellende en verdriet, uit wanhoop en pure haat. Hij begon iedereen te wantrouwen en begon in iedereen een vijand te zien. In stilte sloot hij zich op in zijn kamer in het kasteel, en kwam alleen naar buiten wanneer dat echt nodig was. Maar zelfs toen konden de anderen merken dat er iets mis met hem was. Maar na een tijd begon zijn gezonde verstand het weer over te nemen van de waanzin. Hij werd toch weer de oude Hunter die iedereen kende. Hij had toch nog altijd de zorg voor de jonge Sara op zich genomen, maar toen ook Felix haar rug keerde naar het volk brak Hunter opnieuw in stukken. Hij kon het leven als King niet meer aan. Eerst stapte hij terug uit zijn rang, die hij altijd in ere had gehouden, maar later nam de waanzin zijn hersenen weer over en hij besloot te vertrekken. Nog voor zijn vertrek wilde hij nog een keer spreken met zijn broertje Mordon. Maar dat gesprek liep uit tot een fiasco en Hunter schold hem uit voor alles dat in hem op kwam. Dit niet alleen, ook viel hij zijn broertje aan voor hij besefte wat hij aan het doen was. Toen hij even een glimp van besef had vluchtte hij weg. Voor een hele tijd was hij verdwenen en het volk had tevergeefs naar hem gezocht. Toen ze uiteindelijk een rottend lijk vonden in het Niemandsland trokken ze de conclusie dat de vroeger grootse King het leven had gelaten.
Maar niets was minder waar. Hunter leefde nog, ver weg van de wereld en gedreven door waanzin. Nooit wilde hij terugkeren naar die plek. Nooit meer zou hij hen die om hem gaven onder ogen willen zien. Er waren zoveel anderen die hem nu mistte, maar hij mistte niemand. In zijn waanzin haatte hij iedereen, iedereen moest in zijn ogen sterven. Ver weg in het niemandsland had hij zich teruggetrokken en keek machteloos toe hoe alles wat hij ooit bezat, alles dat hij ooit liefhad werd vernietigd. De wereld waarin hij was opgegroeid was vernietigd door alle ellende. zijn plannen waren om nooit terug te keren, maar zelfs die plannen werden verstoord door het bezoek van een maar al te goede oude kennis. Mimi, voormalig Queen van de Elfs. bij het horen van alles wat ze hem verteld komt hij weer tot besef. hij besluit terug te keren naar zijn volk en daar, nadat de jonge Leader zijn volk had toegesproken, toch alles eens goed op te nemen. Maar voor hem is het niet genoeg, stilletjes sluipt hij het kasteel in om daar ontdekt te worden door (personage). Zo snel als hij kan vlucht hij weer weg, maar niet voordat het nieuws van zijn leven is rondgegaan. Hij trekt zich opnieuw terug, op zoek naar Mimi om, teruggezakt in zijn waanzin, zijn wraak op haar te botvieren.

ik werk het nog verder uit maar ik wil alvast een paar dingen zoeken:


Voor Falco:
x een paar van de Elfs die zich tegen hun Leader keren.
x De Elfs die de jonge Leader steunen
x Een persoonlijke vijand, misschien een oude kennis van zijn familie die de tegenstanders leidt.
x Een Elf die hem bijstaat in alles wat hij doet

Voor Hunter:
x De elf die hem in het kasteel ontdekt
x iemand die hem achternakomt
x iemand die Falco informeert over het leven van Hunter

Nouja de rest komt nog xd


-maak hem nog af, moet gebieden gaan maken
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Meylannetjuh

avatar

Aantal berichten : 39
Dirua : 49
Registratiedatum : 08-05-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : in de keukenla

Character
Real name: Noa
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: The tale of a young kid combined with The tale of a once noble King   wo mei 09, 2012 1:13 am

ik wil semela wel aanmelden voor die elf die hem overal in bijstaat
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The tale of a young kid combined with The tale of a once noble King
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Verhaallijnen-
Ga naar: