V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Hi Sis!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Hi Sis!   ma mei 14, 2012 7:32 amEen lange jongeman liep door de nu nog drukke straten van de stad, weg van de markt maar richting het kasteel en de stallen daar. Zijn blonde haar werd tegen zijn hoofd gehouden door een zwarte bandana en zijn blauwe ogen glansden vrolijk in de zon. Hij was het optimisme zelf, zonder twijfel. En voor iemand die was opgegroeid als wees deed hij het prima in de wereld. Maar gelukkig had zijn leven een lichtpunt gekregen. Serah, zijn Serah. Hij kon zich nog herinneren hoe hij was, maar toch bleef hij onveranderd. Veel last had hij er niet van dat hij geen ouders had gehad, hij was niet anders gewend van zichzelf. Maar vele irriteerde zich aan hem, zelf deerde het hem niet. Maar hij gaf nooit op zonder een gevecht, van alles wat een mens kon doen was opgeven wel het laatste. Langzaam liep hij door naar de stallen en liep langzaam langs vele paarden. Zijn uiterlijk was niet te missen, hij zelf was niet te missen. Hij bleef bij een van de paarden staan en leunde iets op de staldeur. Het geluid van voetstappen trok zijn aandacht en langzaam draaide hij zijn hoofd om. Daar stond ze, hij wist wie ze was. ''Hi Sis.'' Zei hij vrolijk en stak zijn hand op. Ja, hij wist dondersgoed wie zij was.

-Voor degene die hij geen Sis mag noemen


Laatst aangepast door AwesomeMissG op ma mei 14, 2012 10:30 am; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   ma mei 14, 2012 9:41 am


Druk, druk, druk. De laatste tijd had Lightning zo veel aan haar hoofd dat ze niet zo vaak thuis was. Zij en Serah waren niet zo vaak samen als ze ooit geweest waren. Een vlaag van schuldgevoel ging door haar heen. Serah.. Het was een tijd geleden dat ze echt vertrouwelijk met elkaar hadden gesproken. Misschien viel ze daarom wel voor die Snow. Zocht ze gewoon iemand, misschien waaide het wel over. Maar dat zou wel betekenen dat het haar schuld was geweest, haar schuld dat Serah nu met hem omging. Light schudde haar hoofd. Snow... Misschien hadden haar ouders hem goedgekeurd, maar zij zou dat nooit doen. Hij was niet in staat om voor Serah te zorgen. Wanneer er echt iets zou gebeuren, zou hij wegrennen en wat dan? Dan moest zij natuurlijk weer ingrijpen om alles op orde te krijgen. Nee, ze mocht hem echt niet, beter gezegd, elke keer als ze in zijn buurt was irriteerde ze zich enkel meer aan de jongeman.
Met rustige passen stapte Lightning over het pad richting de stallen. Het was een rustige dag vandaag, maar ook zo'n dag kon je nuttig maken. Ze had besloten om even te gaan checken hoe Odin eraan toe was. Misschien dat ze zelfs een ritje zou kunnen maken en nog wat zou kunnen trainen met haar paard. Bij de grote stallen van de Knights, hield ze even stil en liet haar ogen richting de lucht glijden. Mooi weer, goed voor wat buitentraining. Hierna stapte ze naar binnen en wandelde door de grote hal. In de verte verscheen een gedaante. Een groot persoon, eentje wiens omtrek ze enkel hoefde waar te nemen om te weten wie het was. Irritaties schoten nu al door haar heen. Mooie dag, moest Snow weer eens opduiken. Wat was hij nu van plan? Proberen haar om te praten, ervoor zorgen dat zij hem ging mogen zodat hij door kon gaan met het daten van haar zus? Mooi niet dat, dat zou gebeuren. Ze rolde even met haar ogen, terwijl ze dichter en dichterbij kwam. Eenmaal binnen gehoorsafstand, draaide hij zich naar haar om. 'Hi sis' verliet zijn mond, waarna hij zijn hand op stak. 'I'm not your sister!' beet ze hem toe, waarna ze langs hem heen stapte en voor Odin's stal stilhield. De zilveren hengst maakte een zacht geluidje. Waarom moest hij net bij haar paard staan!

KNIGHT // GUARDIAN // 21 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 


Laatst aangepast door Raccoon op di jun 26, 2012 9:59 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   ma mei 14, 2012 10:31 amLightning Farron, dat was wie ze was. Ja of ze het nu wilde of niet, Lightning was zijn soort van zus. Ze was ten slotte ook de zus van Serah, zijn Serah. Hij wist heus wel dat Lightning niet blij was dat hij met haar zusje ging, maar het was niet haar beslissing om te nemen. Zij mocht niet beslissen over wie haar zusje mocht liefhebben, en voor Lightning was het toevallig pech. Maar er was een ding wat zij niet in hem zou zien, maar wat er ook gebeurde, hij bleef Serah steunen. Hij zou haar nooit verlaten, voor geen enkele prijs. Waar hij vroeger het nog prefereerde om alleen te zijn, moest hij er nu niet aan denken. Als hij er nu aan terugdacht had hij best een gat in zijn leven gehad. Maar Serah had het voor hem opgevuld, zij had zijn leegte gevuld met liefde. Nu stond hij weer oog in oog met de grote boze zus van zijn liefde. 'I'm not your sister!' beet ze hem toe, waarna ze langs hem heen liep naar het paard waar hij ook stond. Nu moest hij heel stiekem grinniken, op een dag zou ze hem wel waarderen. Misschien niet volledig maar toch wel meer dan nu. Maar nu haalde hij even zijn schouders op. Ontspannen leunde hij tegen de staldeur en sloeg zijn armen over elkaar. ''Is er misschien iets?'' Vroeg hij op een allerliefste toon en keek strak naar Lightning. Het was algemeen bekend waar Lightning toe in staat was, maar hij was niet bang voor haar. Hij was bang voor niemand, het enige waar hij bang voor was, was zijn schuldgevoel. Hij draaide zijn hoofd even en keek naar de hengst waar hij bij stond. Opzij ging hij niet, ze zou hem zelf opzij moeten werken.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   ma mei 14, 2012 8:27 pm


Lightning sloeg haar armen over elkaar en staarde Snow strak aan met haar aqua blauwe ogen. Alles aan hem, zijn houding, zijn manier van praten, alles irriteerde haar. Nu stond hij nog voor haar staldeur ook en dus kon ze hem niet simpelweg negeren. De eerste keer dat ze hem had ontmoet had hij nota bene moeten luisteren naar het prijzen van haar en haar zwaard. Toen al had ze hem verteld dat hij niets met haar zus te maken moest hebben, maar luisteren zou hij niet. Koppig.. Maar zij was ook niet van plan op te geven. Er was nog kans dat Serah bij zinnen kwam. Ook Snow had nu zijn armen over elkaar geslagen en hing nog steeds ontspannen tegen de staldeur van Odin aan. Lightning vernauwde haar ogen even en liet haar blik weer naar zijn gezicht toe glijden. Ze was niet bang voor deze reus. Nee in tegendeel, het moest niet al te moeilijk zijn hem uit de weg te krijgen als ze dat echt wilde. Toen hij zijn mond open deed en begon te spreken op zijn zoete toon begon de irritatie weer op te borrelen. Hij wist van geen ophouden wat dat betrof. 'Ja, je staat in mijn weg' kwam er haast meteen als antwoord. Haar toon was beheerst, maar met haar blik stuurde ze een stille waarschuwing. Snow in haar weg, betekende niet inhouden. Met één beweging haalde ze haar armen van elkaar af en stapte naar voren. Haar elleboog inhoudend, spieren aangespannen. Met nog een stap stond ze haast naast Snow en schoot met haar elleboog naar hem uit, om hem op deze manier aan de kant te gooien. Light hield zich totaal niet in, zette haar kracht achter de stoot. Alles gebeurde in zeer korte tijd, dus er was kans dat hij zich niet voorbereid had. Al met al, hoopte ze dat het genoeg was hem uit haar weg te rammen.

KNIGHT // GUARDIAN // 21 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 


Laatst aangepast door Raccoon op di jun 26, 2012 9:58 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   do mei 17, 2012 12:42 pmLightning sloeg nu ook haar armen over elkaar en Snow fronste even. Hij was niet onder de indruk van haar, dat zeker niet. Hij wist ook wel dat hij in de weg stond, maar hij zou niet zomaar aan de kant gaan. Lightning had hem ooit verteld dat hij niks met Serah te maken moest hebben, maar daar had hij niet naar geluisterd. En maar goed ook, want anders had hij nog steeds een gat in zijn leven gehad. Maar Serah was wel de laatste die hij op zou geven, wat er ook gebeurde. Maar dat zag Lightning natuurlijk niet, of het kon haar niks schelen. Maar toch zou hij Serah met al zijn macht beschermen, hoewel ze niet hulpeloos was. Hij wist ook wel dat ze voor zichzelf kon zorgen, daarom liet hij haar ook wel eens haar eigen gang gaan. Anderen dachten er echter anders over, net als Lightning. Maar haar duidelijk maken was onmogelijk, ze wilde er niet naar luisteren. Hij hield haar nu echter strak in de gaten, niet wetend wat ze zou doen aangezien hij in de weg stond. 'Ja, je staat in mijn weg' kwam er haast meteen als antwoord op zijn vraag. Hij kon een glimlach toch nog net onderdrukken, omdat dat helemaal niet bevorderlijk zou zijn voor de situatie. Hij zag de blik in haar ogen en wist dat er iets ging gebeuren. En wat het ook was, het was niet iets goeds. Hij merkte dat ze een stap in zijn richting deed waardoor ze bijna naast hem stond. Hij vertrouwde deze zet van haar niet, ze deed het in ieder geval niet zonder een rede. Vanuit zijn ooghoek zag hij haar elleboog oprijzen naar hem en snel draaide hij zich half om zodat hij haar elleboog kon opvangen in zijn sterke handen. ''Weetje ooit gehoord van gewoon vragen?'' Zei hij rustig en trok zijn mondhoeken een klein stukje op. ''Of is dat teveel gevraagd voor de grote Lightning Farron?'' Hij legde deels de nadruk op het woord grote. Hij herinnerde zich hun eerste ontmoeting nog, en daar kon hij nog altijd op inspelen. Maar in zijn stem lag echter ook een lichte toon van sarcasme.

-Jee tis me gelukt xD

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   do mei 17, 2012 11:20 pm

Raccoon schreef:

Tot haar grote ergernis, ving hij haar elleboog op zijn zijn handen. Ze kon haar grom nog maar net onderdrukken, terwijl ze haar arm uit zijn handen wegrukte en haar handen naar de staldeur uitsloeg. Nu stond ze tenminste dichtbij genoeg om hem te openen, hoewel het jammer was dat meneer 'hero' hier niet opzij was gedonderd. Hij zei haar wat over gewoon vragen en maakte daarna een opmerking die zou moeten snijden. Het maakte haar enkel geïrriteerder en ook hij zou dat wel moeten weten. Hij wist ook wat daarvan kwam, gezien ze hem al eens neer had geramd. Alsof ze hem ooit zou vragen om aan de kant te gaan. Natuurlijk kwam dat er niet uit. Ze was niet van plan om nog een woord aan hem vuil te maken. Haar handen grepen een kleine ijzeren hendel en trokken die opzij. Hierna greep ze de zijkant van de staldeur en trok deze open, waarna ze langs Snow glipte en de stal in liep. De deur deed ze wat meer dicht achter haar, hoewel Odin nooit zomaar weg zou lopen. Bij het paard aangekomen streelde ze zijn hals even, waarna ze checkte of alles in orde was. De stal was nog altijd netjes en zijn vacht zag er ook niet slecht uit. Een paar moddervlekken van de tijd dat hij in de wei had gestaan. Odin was duidelijk blij om haar te zien, want het paard bracht zijn hoofd steeds naar haar toe, waarna ze hem elke keer weer, van haar af duwde. Als ze al echte affectie toonde voor het dier, dan was het absoluut niet wanneer Snow in de buurt was. Dat zou ze dan van haar leven lang niet meer kwijt raken. Plotseling beseffend dat hij daar nog steeds moest staan, draaide ze zich om en keek hem aan.

KNIGHT // GUARDIAN // 21 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 


Laatst aangepast door Raccoon op di jun 26, 2012 9:57 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   di mei 22, 2012 12:28 am

AwesomeMissG schreef:


Snow bleef Lightning aankijken en merkte toch dat ze er niet blij mee was dat hij haar klap had opgevangen. Als hij dat niet had gedaan was het waarschijnlijk een pijnlijk moment geweest voor hem. Hij begreep nog steeds niet wat ze tegen hem had, wat was er met haar aan de hand?Zou hij het haar gewoon moeten vragen, of moest hij het zo maar laten. Hij wist het nu even niet zeker meer, maar hij zou erachter komen. Bovendien zou zij vast ook wel veranderen, hij wist het zeker. Zijn woorden raakte haar wel, maar niet zoals bij alle anderen. Zij werd alleen maar geagiteerder van hem. Hij was blijkbaar nog wel genoeg opzij gedeinsd zodat zij de stal in kon naar haar paard. Hij sloeg zijn armen weer over elkaar en leunde weer tegen de staldeur. Hij was nog niet van plan om weg te gaan, hij wilde nog wel wat antwoorden. Hij keek toe hoe ze het hoofd van het paard telkens wegduwde, probeerde ze iets te verbergen? Even was er een flits van een glimlach op zijn gezicht te zien, maar hij trok zijn gezicht weer in een plooi. Ze moest toch wel weten dat hij er nog stond, en hij wachtte tot ze zich weer omdraaide. ''Zeg Sis, heb je iets te verbergen? Ik weet toch zeker dat...'' Hij keek even omhoog om het naambordje te lezen. ''Ik weet zeker dat Odin hier wat aandacht van je wil.'' Hij keek haar half uitdagend aan. ''Of mag ik dat niet zien?'' Nu was hij haar waarschijnlijk echt aan het irriteren.____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   di mei 22, 2012 5:12 am


Ze was zich zeer bewust van de uitdagende blik die in zijn ogen twinkelde, terwijl hij haar aansprak. Hoe meer hij zijn mond open deed en haar irriteerde, hoe meer ze die expressie van zijn gezicht wilde slaan. Haar rechterhand, verborgen achter haar lichaam, balde zich tot een vuist. Net toen ze op de man af wilde stappen, haar lichtblauwe ogen met een doorborende blik op de lange man hangend, duwde Odin zijn neus weer tegen haar aan. Het leek te bevestigen wat Snow net tegen haar gezegd had, maar ze had geen zin om voor altijd te blijven horen hoe 'anders' ze was met haar paard. Want ze wist dat hij er nooit over zou ophouden, gezien de houding die ze normaal standhield tegenover hem. Alles om haar een beetje te plagen. Wat haalde hij zich in zijn hoofd? Dacht hij nu echt dat haar plagen zou gaan helpen? Dat ze zich dan voor hem open zou stellen en dat ze Serah in zijn armen achter kon laten. Als hij zich zo bleef gedragen als een groot kind, dan had ze alle reden om kwaad op heb te blijven, om te vinden dat hij niet geschikt was voor haar zus. Haar zus beschermen, dat deed ze zelf wel. Hij was er niet toe in staat, daar was ze van overtuigd. Lightning haalde haar ogen van hem af en keek weer naar Odin naast haar. Met een kleine beweging haalde ze haar vingertoppen door de kam van zijn manen. Hierna liep ze naar een bakje en pakte daar een borstel uit, om daarna wat van de vlekken uit Odin's vacht te verwijderen.

KNIGHT // GUARDIAN // 21 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Hi Sis!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hi Sis!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; West :: ;; Stables-
Ga naar: