V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Ice Queen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Ice Queen   di mei 15, 2012 11:17 am
Lucetta zette rustig stappen op het gras veld en had zin in ene snack. Ze had al dagen geen snack meer gehad dus werd het wel tijd. Rustig zetten ze haar zintuige ana dat rox haar geleerd had en haar ogen werden toen iets voller rood. Ze zetten haar hoofd uit en gign op haar instict af om een klein snakcje te krijgen. Gerust ruikte ze al een sterveling en rende daar op af geluidloos en rustig. Toe Lucetta hem in de gaten had ruikte ze zijn bloed die klopte in zin anders. Lucetta kon het niet binnnen houden en stond toen opeens achter hem. Haar ogen waren van ijs als ze dit deed terwijl haar bewust zijn gevoel gehad. Langzaam pakte Lucetat zijn arme en begon hem om te draaien terwijl een schok door zijn lichaam stroomde van haar krachten. Ookal had ze haar krachten niet helemaal onder controleren. Ze kon er wel mee wat doen. Lucetta gooide toen de jongen over haar rug met de kracht die ze geerft had maar die ze wel steeds moes uit verbreden maar met een slag kwam zijn hoofd op een kei terecht en zag Lucetta het bloed druipen. Ze kwam langzaam bij gelopen bij het lijk die nog ana het trilen was van angst en naar haar keek. "Wie ben jij!" Riep hij nog maar Lucetta kon het niet veel schelen. Ze kwam op haar hurken bij hem zitten met haar mond gevaarlijk bij ijn oor. "Mijn naam is Lucy en jij stond op mijn cheklist." Terwijl ze dat zei beet Lucetta in de nek van het lijk en dronk wat bloed uit het lichaam tot het genoeg was. Normaal dronk ze altijd halver wegen omdat het wel genoeg was. Lucetta maakte toen ene kleih vlammetje met haar handen en gooiden het op het lichaam zodat het bewijs weg zou zijn. Lucetta hoorden toen wat geritsel en keek om haar heen terwijl ze haar mond schoon veegde. "Wie is daar?" Riep ze en wachte af terwijl ze bij hara bewuste gedrag kwam.https://www.youtube.com/watch?v=0YbhB_A_8fM&feature=related
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Ice Queen   do mei 17, 2012 10:49 pm

Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...


Stilletjes rende de jonge elf weg van alles wat met het volk te maken had. Hij was het zat om constant bespied te worden en gedwongen te worden te blijven. Hij wilde vrij zijn, zijn ziel was vrij. En als ze dat niet konden accepteren dan was dat hun probleem, maar hij gaf zijn vrijheid niet op. Dat was wel het laatste wat hij in zijn leven wilde verliezen, het maakte hem toch ook tot wie hij was. Maar hij moest ook dingen leren, en als zij het hem niet zouden leren dan leerde hij het zichzelf wel. Misschien zou hij wel nooit teruggaan naar hen, ze hadden hem niet nodig. Maar toch Sára, ze zou hem komen zoeken. En wat moest hij dan gaan zeggen tegen haar, hij kon moeilijk als een klein kind zijn armen over elkaar slaan en zeggen dat hij het haatte en weg wilde. Maar dat zou ook niet waar zijn, hij haatte het niet, maar hij was net een pop waarvan de touwtjes constant werden strak getrokken. Maar het was voor het hele Leader gedoe nog zo leuk geweest, hij werd altijd wel nagekeken, maar niet zo erg als nu. Want nu stond hij als klein kind daar opeens als Leader. Waar hij naar toe ging was hij zich echter niet bewust, maar het deed er niet toe. Niemand kon hem kwaad doen, hij was tenslotte een Leader en de andere volkeren zouden toch geen oorlog willen. Die gedachte deed hem glimlachen, dit was dan ook echt het enige voordeel van zijn nieuwe rang, hoewel de rest het waarschijnlijk niet zou geloven. Ze zouden hem te jong noemen om een Leader te zijn, maar het kon hem niks schelen. Zo snel als zijn benen hem konden dragen rende hij door. Hij wist nu pas waar hij naar op weg was, de plek waar de Wizards leefden. Was dat wel helemaal veilig voor hem? Zeker met hun gevaarlijke Leader. Slippend kwam hij tot stilstand en keek om zich heen, was het wel een goed idee geweest om weg te gaan bij de rest? "Wie is daar?" Hoorde hij iemand roepen en schrok zich dood. Hij keek om zich heen en liep langzaam naar de plek waar het geluid vandaan kwam. ''Ik ben hier alleen maar,'' zei hij terwijl hij snel tevoorschijn stapte en het meisje aankeek.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Ice Queen   vr mei 18, 2012 5:45 am
''Ik ben hier alleen maar,'' Hoorde Lucetta en kwam toen langzaam uit ed schaduw. Ze zag een jonge staan die waarschijnlijk geen wizard was maar er was toch iets apart aan hem. Even dacht Lucetta na maar keek toen weer met haar licht kleurige rode ogen naar hem. Wat zou hij hier doen? Wat doet hij hier was haar vraag. Lucetta bleef maar verdiepen in hem maar hoorde toen opeens haar moeder stem dat ze hier weg moes zijn maar op een andere reden Wou Lucetta niet. Ze wist niet waarom maar iets in haar vertelde dat ze moest blijven. Langzaam zetten Lucetta soepel haar voeten steeds dichter bij hem terwijl ze hem bleef aan kijken en verdiepte in zijn ogen terwijl er een licht briesje dor haar haar strijkte. "Wie ben jij?"Was haar vraag aan hem dat ze op een prachtige toon zei en de wind het verder naar zijn oren fluisterde. Lucetta bleef steeds naar hem kijken en wist al vanaf nu dat het fout was. Haar moeder zou haar nu meteen hier weggehaald hebben of hem vermoord hebben tegen haar wil en dan zou ze ook zeggen voor je eigen best wil. Lucetta zou het niet zomaar doen daar had ze gevoel voor die van haar moeder weggeband moest. Als ze het niet zelf zou doen dan zou haar moeder het wel doen en haar meteen haar ziel afpakken. Maar Lucetta schudde even haar hoofd en keek toen weer naar de jongen. "wat doe je hier zo alleen." Was haar laatste vraag en wachtte toen op een antwoord van hem.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ice Queen   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ice Queen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Queen/King of the hill
» King/Queen of the Hill
» The past.
» The queen [Oceanbreeze]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; South-
Ga naar: