V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Listen to your heart

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Hiddlestoner

avatar

Aantal berichten : 370
Dirua : 69
Registratiedatum : 27-04-12
Leeftijd : 20

Character
Real name: Jinte
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Listen to your heart   do mei 17, 2012 10:22 pm

Felina
It will be ours soon.
I know there's something in the wake of your smile.
I get a notion from the look in your eyes, yea.
You've built a love but that love falls apart.
Your little piece of heaven turns too dark.

Felina zuchtte haar donkere blauwe ogen schoten over het zonverlichtte voetpad. Haar zijden rok wapperde in de windvlaag die voorbij kwam. Een simpele glimlach lag op haar lippen, het was stil. Geen vogel floot, en de krekels waren gestopt met stjierpen. De glimlach vervaagde en een zucht kroop over haar lippen. Voor de eerste keer voelde ze zich eenzaam. Ze wist het wel. Ze wist dat Samina niet haar moeder was, dat kon niet. Ze wist dat ze veel op haar leek, maar Felina had een andere bouw, ze was slanker dan Samina,Haar oogkleur was anders, haar haren waren donkerder, zwarter, en Samina wilde het neit over haar lippen verkrijgen dat Felina niet van haar was.
Listen to your heart
when he's calling for you.
Listen to your heart
there's nothing else you can do.
I don't know where you're going
and I don't know why,
but listen to your heart
before you tell him goodbye.

Ze hoorde geritsel in de struiken, ze keek even op, haar dunne vingers streken over de ganzenveren van haar pijl, die in een koker aan haar zij hing. Haar boog lag ontspannen op haar rug. Een konijn zoefde snel over het pad, ze zag de bange blik in zijn ogen, hij was bang voor haar, en ze voelde een gelukkig gevoel opkruipen via haar ruggengraat, haar ogen begonnen te schitteren. Ze schudde even haar hoofd, haar ravenzwarte haren gingen in een dans met haar mee.
Waarom voelde dat zo fijn? Die bange blik, het rillende lijfje, het gespurt op de kleine pootjes, om zo snel mogelijk bij haar weg te gaan, ze grijnsde nu. Het briesje verdween en haar haren lagen weer stil.
Sometimes you wonder if this fight is worthwhile.
The precious moments are all lost in the tide, yea.
They're swept away and nothing is what it seems,
the feeling of belonging to your dreams.

Stilletjes liep ze weer verder, haar hart ging in een rustig kadans, haar voetstappen klonken stil en leeg op het zachte zand. Soms viel er een blaadje tegen haar gezicht aan, ze veegde het dan zachtjes weg, en liep dan weer verder. Af en toe kwam het gekabbel van de rivier aardig dichtbij, maar liep dan weer weg.
Ze hoorde voetstappen achter zich, ze maakte zich er bewust van. Haar handen gingen weer naar de pijlen, maar ze realiseerde zich dat hier alleen Elven rondliepen.
Ze draaide zich simpel om, en een glimlach verscheen op haar gezicht.''Hallo.'' Zei ze op een neutrale toon.____________________________

|| F e l i n a || F e l i x || L o i r a || N o r a h || M o r a h || L o k i || Y u c k a ||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Listen to your heart   vr mei 18, 2012 11:45 pm


Lux liep rustig door de bos die te stil was. Ze liep rustig door terwijl de wind door haar roze haar strijkte dat eigenlijk blauw te hoorde zijn. Terwijl ze met haar paarse blauwe ogen zag hoe kaal het bos was zonder dieren. Waar was iedereen vroeg ze zich af. Waarom was iedereen weg? Terwijl de rust verder ging werd Lux hoofd langzaam leeg ze had haar leven te danken aan haar moeder en vader niet zomaar omdat ze door hun op aarde kwam maar ze hoorde eigenlijk dood geboren te zijn. Al die andere mensen waren dood gegaan en wat dee zij hier dan nog levend springend op haar benen dat hoorde gewoon niet.

Rustig hoorde Lux iets aan komen ze wou haar boog niet pakken en zag al wat het was. Het was een vogel en Lux floot rustig met hem mee. De vogel was niet bang en kwam gerust op haar schouder zitten terwijl Lux zijn hoofdje aaide. Ze glimlachte en de vogel straalde warmte uit. Waarom leek Lux zoveel op haar moeder als het er om licht om vrede te verspreiden. Lux lied het vogeltje weer rustig vliegen en glimlachte toen hij verder ging met zijn vrienden. Op die gedachte wou Lux ook vrienden in plaats alleen zijn. Waarom had zij geen vrienden? Was de vraag die ze zich af vroeg.

Langzaam liep Lux toen verder met de vraag in haar hoofd terwijl de wind door haar haar ging. Ze kon het eerst niet los laten maar moes zicht toen focussen dat niemand haar zomaar kon aan vallen. Opeens hoorde ze geritsel en pakte haar boog toen. Ze had gene normale pijlen dat had haar moeder afgeleerd dat was niet strek genoeg. In plaats daar van kwam en een licht straal in ene vorm van een pijl die door elven magie alleen kon gemaakt worden door sommige familie's Lux kwam uiteindelijk op een plek uit en zag iemand staan. "Wie ben jij!"Riep Lux en keek goed terwijl ze haar boog niet los lied en hoorde toen iemand hall zeggen. Lux lied haar boog iets losser want de stem klonk ongevaarlijk maar toch bleef ze op haar hoede want alles kon gebeuren.(flutpost maar heb wel ene lied er bij die bij lux hoort https://www.youtube.com/watch?v=xF5bADlrhTc&feature=related)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Listen to your heart
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» The song of your heart//open
» Music and Magic {Lesson 1}
» Brave Hot Heart

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;;North :: ;; Everlasting Forest-
Ga naar: