V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 All because of this fire

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: All because of this fire   di jun 12, 2012 8:57 am


» CLOSE YOUR EYES AND LIVE YOUR NIGHTMARE..
Haar lange zwarte haren lagen warrig rond haar lichaam en haakte op enkele plekken in de schors van de boom waar ze tegenaan zat geleund. Een van haar benen lag plat op de grond, de ander iets opgetrokken waardoor haar voet plat op de grond stond. Een arm met een handschoen hing kalmpjes over haar knie. Ayana was gekleed in een een donkere broek met wat wijdere pijpen en enkele scheuren. Erboven een rood shirt en aan haar voeten de donkere laarzen. Haar groene ogen tuurde afwezig vooruit. Het kwam niet zo vaak voor dat ze zo in gedachten verzonken was, hoewel iedereen die haar kende wist dat je maar een klein geluid hoefde te maken voor ze opschrok. Nooit zou Ayana zich volledig laten verrassen, zelfs vampiers wisten dat nooit voor elkaar te krijgen. Althans, Avanti was het meerdere keren gelukt, maar dit kwam dan enkel door zijn zeer geruisloze passen en zijn bekendheid rond haar. Hij wist hoe ze handelde en dus waren dat soort trucs mogelijk.

Haar gedachten waren in feite ook al blijven hangen aan het gezelschap in Vyranthium. De tijd die ze daar had doorgebracht samen met de andere vampiers onder Avanti's leiding. Een geweldige tijd, als je het haar vroeg. Natuurlijk was niet alles altijd even leuk geweest. Ook Ayana maakte wel eens fouten en fouten werden bestraft. Dat nam echter niet weg dat ze Avanti's rechterhand was geweest en dus werd haar een hoop bespaard. Een soort stille afspraak, dat de rest van haar af moest blijven. De groep bestond voornamelijk uit mannen, maar dit betekende niet dat zij zich geen stand had kunnen houden. Enkele van haar mannelijke tegenstanders of slachtoffers in Vyranthium waren verrast bij het zien van zo veel pit in een vrouw die er in eerste instantie niet erg 'sterk' uit zag. Het was de combinatie van haar uiterlijk en de kracht die er toch huisde die haar zo'n geslepen moordenaar maakte. Want Ayana had absoluut geen probleem in het verschijnen tussen de mensen, vooral niet van het andere geslacht. Een korte zucht verliet haar lippen. En dat alles uiteen gescheurd door een stomme brand. Ze maakte haar wapen los en klapte het mes open waardoor er een zwaard ontstond. Met een korte, snelle haal, gooide ze het voorwerp richting een boom rechts van haar. Het scherpe wapen baande zich een weg door een vogel die net opsteeg. Haar groene ogen bleven strak op het beestje gericht waarna ze opstond en haar zwaard uit de schors trok.
[Gereserveerd voor Avantje :3]

VAMPIRE // HUNTER // 22 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: All because of this fire   di jun 12, 2012 9:30 am


Met een zekere nonchalante houding die meer bij Avanti paste dan bij ieder ander wezen bleef hij tegen een boom geleund en blikte naar enkele achtertuintjes van een verlaten wijk. Zijn paarse ogen, met hun kilheid en wraakzucht gleden over de grond naar enkele afdrukken. Hoelang was het nu al? Meer dan een enkele maanden ... een jaar? Hij verloor de tijd gewoon door het koortsachtige bijna verslaafde zoekwerk naar zijn tweelingsbroer. Zijn armen die over elkaar tegen zijn borst waren gevouwen losten hun greep en langzaam hurkte hij naast de voetstappen van een voorgaander. Zijn vingers gleden door het zand waarna hij er kort aan rook en op keek naar de weg waar de voetstappen naar gericht waren. Dit was het enige spoor dat hij had en het was ondertussen al een koud spoor. Het tergde hem enorm, het knaagde aan zijn woede die hij zo diep vanbinnen koesterde. Iedere stap dichter was weer een stap verder. Het ging twee dagen goed maar dan keerde hij terug naar het hele begin. Zijn broer wist al even voorzichtig om te springen met zijn sporen als Avanti zelf. Zijn ogen bleven gefocust, zijn oren en neus namen al het mogelijke op vanuit zijn omgeving. Vampier zijn had zeker zijn voordelen, zeker als je zo'n manier van leven had als Avanti.

Diep in het bos ontwaarde hij geluid en langzaam stond hij weer op. Zijn ene hand gleed met een automatisme naar één van zijn vechtstokken die in de daarvoor aangebrachte riem zaten aan zijn broekspijp. Hij keerde het dood gelopen spoor de rug toe en wandelde snel en geruisloos het bos in. Zijn geest bleef hangen bij het probleem van nu terwijl de rest van zijn lichaam zich bijna blindelings, ookal was hij hier nog niet zo lang, een weg zocht tussen de bomen door.

En op een afstand van tweehonderd meter hoorde hij het snerpende geluid van iets scherps in een boom. Maar het was niet dat dat de alertheid van Avanti aan het werken zette. Het was een geur, een geur die hem bekend voorkwam. Langzaam, met de sierlijkheid die enkel vampieren bezaten bewoog hij zich verder tot het beeld hem tegemoet kwam. Ayana ... De oppervlakkige ademhaling van de jager stokte even en zijn blik vertrok zich in een vaag verlangde glimlach. Ze was één van zijn favoriete leerlingen geweest, waarschijnlijk de beste want anders had ze niet zijn rechterhand kunnen zijn. Maar de brand had hen uit elkaar getrokken. Hij had nog enkele dagen achter haar zitten zoeken maar ze was verdwenen en Avanti had haar net als de rest van zijn leven onherroepelijk aan de kant geschoven. Toch was hij blij haar te zien, ookal wist hij niet echt wat ze deed. Zijn paarse ogen flitsten naar de boom waar ze eerder inzat en dan terug naar haar. Hij steek zijn hand in de mouw van zijn witte hemd en nam een klein scherp mes uit de schede die aan een riem rond zijn arm hing. Zijn kleding paste al helemaal niet bij de roeping die hij zichzelf had gegeven want geef toe ... een moordenaar is kostuum? Maar het had zijn charme, de nochalantie, het gaf hem de aandacht die hij wou. Hij gooide het mesje omhoog, het draaide in de lucht tot het met de scherpe punt tussen zijn twee vingers kwam waarna hij het krachtig naar dezelfde boom gooide als waar Ayana haar mes had heen geworpen. 'Laat je niet verassen Ayana, je hebt het geleerd van een meester.' Fluisterde zijn stem in het donker. Zijn paarse ogen als die ene opwakkerende twinkel, een scheve uitdagende glimlach op zijn lippen ...

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: All because of this fire   di jun 12, 2012 9:49 am


» CLOSE YOUR EYES AND LIVE YOUR NIGHTMARE..
De jonge vrouw bekeek het dode beest even, haar hand nog steeds uitgestoken met het lange mes in haar handen. Het vogeltje was bloedend op de grond gevallen, zijn geluid weggestorven in de duisternis van de bossen. Net toen ze haar mes helemaal inklapte en haar vingers over het bloed erop haalde, voelde ze een verandering in de wind. Iets zoefde voorbij en plantte zich in de boom waar haar wapen net nog in had gezeten. Met een snelle, sierlijke draai, die veel te snel zou lijken voor een normaal mens, keerde ze zich richting de persoon die het mes had gegooid. Haar groene ogen werden iets groter van verbazing, terwijl ze haar blik op de paarse ogen legde. De schok om hem hier te zien verdween al snel van haar gezicht en maakte plaats voor een glimlachje en een korte twinkeling in haar groene ogen. Precies zoals hij wel eens deed in Vyranthium, had hij haar ditmaal verrast. Zijn fluisterende stem maar al te bekend. Ayana liet haar ogen even over zijn postuur glijden, om tot de conclusie te komen dat hij geen spat was veranderd. Van zijn manier van kleden, tot de paarse ogen en zijn zwarte haar, Avanti was nog altijd Avanti. Ze vroeg zich af of hij hier al langer vertoefde, of dat hij ook net was aangekomen zoals zij. Ze had zijn aanwezigheid niet gevoeld bij de rest van de vampiers hier. Haar mondhoeken krulde weer iets op toen ze haar mond opende. 'En alleen die meester is in staat om mij te verrassen zoals hij net deed' sprak ze rustig, haar stem kalm, melodieus, maar met die altijd blijvende mysterieuze tint. Ze had hem niet meer gezien sinds de brand en was oprecht blij om hem weer tegen te komen. Er waren er niet veel die haar respect en vertrouwen hadden gewonnen, maar hij was één van die uitzonderingen en dus voelde het goed om hem terug in haar buurt te hebben. 'En wat heeft jou hier gebracht, Avanti?' vroeg ze hem daarna. Net als haar had hij waarschijnlijk eerst nog gezocht naar de rest van zijn groep, maar hij was geen persoon om te lang te blijven hangen. Ergens had ze zo'n vermoeden, maar sprak dit niet uit. Het was aan hem om te beslissen of hij er wat over los wilde laten of dat hij dit voor zich hield.

VAMPIRE // HUNTER // 22 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: All because of this fire   di jun 12, 2012 11:40 pm


Zijn paarse lege ogen schoten naar het kleine vogeltje dat Ayana had doorboord met haar mes. Ze was geen steek veranderd, onschuld vermoorden was noch steeds iets dat ze beide met plezier deden. Al was dierlijk bloed niet zo aantrekkelijk als wat mensen hem konden bieden. Met een korte blik op de omgeving haakte Avanti zich los van de boom waar hij stond tegen geleund en wandelde naar de andere kant van het kleine grasveld en trok moeiteloos het mes los uit de schors. Hij draaide zich naar Ayana en liet zijn ogen kort langs haar lichaam glijden voor een korte snelle glimlach op zijn lippen kwam. Ze zag er nog steeds hetzelfde uit, mysterieus, aantrekkelijk maar zo dodelijk en giftig op hetzelfde moment. Toen ze sprak keek hij op en glimlachte voldaan, blij dat hij één van de weinige was die haar kon verrassen, waarschijnlijk de enige. 'Ayana.' Begroette hij haar na de woorden. Hij stak het kleine mes terug weg in de schede onder zijn witte hemd.

Haar vraag had hij wel verwacht, hij kon evengoed hetzelfde doen maar er was weinig wat hem interesseerde in iemand anders. En Ayana had veel van de vragen al heel lang geleden beantwoordt en hij was ze helemaal niet vergeten ookal spraken we over meer dan tachtig jaar en meer. Zo'n dingen vergat je niet, hij had een goed geheugen, soms ietswat te selectief en nauwkeurig in wat hij wel wilde onthouden en wat niet. Hij wandelde zelfzeker en nochalant op haar af en bleef op de weinige afstand die er nu tussen hen was staan. Aangezien hij een stukje groter was moest hij naar beneden kijken. 'Alvaro.' Sprak hij bijna veelbelovend. Hij zocht al lang naar zijn broer, die eerder was in Vyranthium en wat eerder vampier was om ook eerder weer weg te zijn en Avanti altijd een stap voor te blijven. Zijn vinger gleed kort onder haar kin door waarna hij zelfgenoegzaam glimlachte en verder wandelen. 'Hoelang ben je hier al? Je aanwezigheid is me nog niet eerder opgevallen.' Vroeg hij met een korte blik haar richting uit, en hopelijk was ze hier nog maar net want anders was hij een beetje te verslaafd bij het zoeken van zijn broer dat hij de omgeving amper in de gaten hield...

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: All because of this fire   wo jun 13, 2012 3:15 am


» CLOSE YOUR EYES AND LIVE YOUR NIGHTMARE..
Haar vingers waren rood van het bloed dat ze van haar mes had afgeveegd. Voor ze het wapen in de houder stak, die zich aan haar riem vlakbij haar rug bevond, haalde ze haar vingers langs haar lippen en likte het rode spul eraf. Natuurlijk smaakte het niet zo als het bloed van mensen, maar ze had niets tegen een klein beetje tussendoor. Meestal kreeg ze hier enkel meer dorst van en was het kort daarna tijd voor een jacht. Met haar wapen zorgvuldig weggestopt aan haar riem, schoten haar groene ogen weer naar Avanti, die van de boom af was gekomen en nu richting zijn eigen mes liep. Deze trok hij zonder moeite uit de schors, waarna hij zich naar haar toe draaide. Ze voelde zijn paarse ogen over haar heen glijden, zoekend of alles nog was zoals eerst. De korte glimlach die over zijn lippen schoot reflecteerde op haar eigen mond, want ook haar mondhoeken krulde voor een moment wat omhoog. De manier waarop hij haar naam uitsprak was zo bekend, dat ze zich af vroeg waarom ze niet wat langer naar hem had gezocht. Nu ze niet meer in Vyranthium waren, was hij ook geen leider meer, maar dat weerhield haar er niet van om nog steeds met respect naar hem op te kijken. Misschien was het wel iets dat elke vampier had naar zijn 'maker' toe, hoewel het meer neigde naar de kant dat hij simpelweg nog steeds haar volledige loyaliteit had.

Avanti kwam nu op haar af gelopen, nadat ze haar vraag aan hem had gesteld. Ze wist dat hij haar zou antwoorden, of eromheen zou gaan. Vlak voor haar bleef hij staan, waardoor Ayana haar hoofd wat oprichtte om hem nog steeds aan te kunnen kijken. Ze grijnsde even bij het idee hoe zijn slachtoffers zich wel niet moesten voelen als hij zo voor hen stond. Vooral de personen die nog een tikkeltje korter waren als zij zelf. Zij voelde al lang geen angst meer voor de man voor haar. Als hij besloot boos op haar te zijn, dan wist ze dat ze dit had verdiend. De naam die over zijn lippen gleed was het antwoord op haar vraag en tevens ook hetgeen waar ze haar vermoeden over had. Hij was zoals altijd opzoek naar zijn tweelingbroer. Veel sprak hij er niet over, maar Ayana had het een en ander opgevangen dankzij de lange tijd die ze samen hadden doorgebracht. Compleet onwetend was ze dus niet. Hij haalde zijn vinger onder haar kin door. Deze was ijzig koud zoals je zou verwachten bij vampiers. Hierna stapte hij verder. 'Niet lang, heel kort zelfs. Een dag of twee geleden ben ik aangekomen, vandaar dat onze wegen elkaar voorheen nog niet kruiste' antwoordde ze kalmpjes, waarna ze zich in de richting draaide waar hij was heen gelopen.

VAMPIRE // HUNTER // 22 YEARS // SINGLE // HEALTHY

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: All because of this fire   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
All because of this fire
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Eerste Les - Fire Magic
» [NL] The Fire Games

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Outlands :: ;; Hidden Camp-
Ga naar: