V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 [Checkmate]

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: [Checkmate]   di jun 26, 2012 8:47 am

Checkmate
You're a part of the game, You're a slave to the grind
“Schaak aan de koning.” Hij richtte zijn amberkleurige ogen op van het wit met zwart geblokt speelveld en keek haar grijnzend aan. Zijn aanval was op een fluweelachtige toon over zijn lippen gerold, zijn ogen boorden in haar bleke gelaat. Ongelovig staarde ze naar zijn slimme zet, waarna ze hem ijzig aan keek. Ze hief haar fijne handen op en kreeg een mier zoet stemmetje, terwijl ze even zacht applaudisseerde. Ze legde haar armen naast het bord op de marmeren tafel, die kouder als gewoonlijk aanvoelde door de frisse wind die heerste in de schuilplaats. Met haar handen hield ze de randen van het vlak vast. “Hmm, ik ben onder de indruk.” Ze hief haar hand op en liet haar vingers even nadenkend zwaaien over het bord, voor ze een schaakstuk opnam en verplaatste. Ze had haar witte loper in een diagonale lijn tot iets voor haar koning verplaatst en daarmee zijn aanval afgeweerd. Hij steunde met zijn elleboog op tafel en drukte zijn lippen tegen zijn wijsvinger terwijl hij nadacht. Ogen gefixeerd op het spelbord en een grote frons sierden zijn aanblik. “Maar ben je hier ook tegen opgewassen?” Grinnikte ze na. Hij stond perplex. Dit was onmogelijk, hier was hij inderdaad niet tegen opgewassen. Met haar simpele zet had ze zijn koningin van het spelbord verwijderd, en haar koning beschermd. Dat wou zeggen dat zijn koning nu helemaal alleen en weerloos achter bleef. Haar winst was dus bezegeld. Hij had zijn gezicht in een strakke plooi getrokken, hij wou zijn verlies niet toegeven. Maar ze wist het, en wou natuurlijk niet afgeven. “Schaakmat.” Giechelde ze geamuseerd om zijn uitdrukkingen. Ze stond op en ging met haar ene hand steunend op het vlak boven de tafel hangen. Met de andere nam ze zijn stropdas uit zijn netjes aangetrokken colbert en trok ze hem dichter naar haar toe. “Wat is mijn prijs?” Hij draaide zijn hoofd licht en drukte met twee vingers haar lippen weg toen ze die op de zijne wou drukken. Licht geïrriteerd volgde ze zijn bevel uit dat ze terug zitten moest, en keek hem afwachtend aan met haar armen voor haar borst gekruist. De leader steunde nu met zijn ellebogen op tafel en keek haar met een klein grijnsje aan. “Wat dacht je van mijn toekomstige plannetjes uit te dokteren, Vyndi?” Grijnsde hij breed en nam tussen zijn ring en middelvinger haar witte koningin vast. Hij keek het even aan, in die witte jurk leek ze er wel op. Haar gezicht werd serieuzer. “Volg je dus toch mijn raad op, Ken?” Ze lachtte. “My lord, ik denk dat ik wel al iets in gedachten heb…” Ze grijnsde terug en keek hem veelbelovend aan.

[Checkmate]; Verhaallijn
Zoals gepland zou er snel een verhaallijn komen. De staff is er nu al even aan bezig geweest, en nu kunnen we met trots deze openbaren. Hierboven was slechts een inleidingetje, hieronder is the real deal. Enjoy reading!

Note; Lees alles goed door en meld vervolgens, als je alles begrijpt, de characters aan die je wilt aanmelden. Je kan je aanmelden voor bijna alles, en je kan met meerdere voor de zelfde rang aanmelden (bijv. voor de drie gekidnapten met 6 aanmelden), want wij zullen degene kiezen van de aanmeldingen die we geschikt vinden. Vervolgens plaatsen we de anderen ofwel bij een andere rang, of wel vragen we het. Gelieve dus ook eventueel je tweede keuze erbij te zetten, als je persoontje bijv. niet de gewilde rang krijgt.


4th of July
Het jaarlijkse onafhankelijkheidsfeest vindt plaats, zoals ieder jaar, en de volkeren vieren zoals gewoonlijk op het centrale plein dat ze al tien jaar af zijn van the vampires. Gefeest en gedans, prachtige en volledig uitgedoste wezens, drinken en weddenschappen,… en natuurlijk als hoogtepunt van het feest de jaarlijkse vuurwerkshow. Maar een feest zou geen feest zijn zonder gasten…

Dat bedenken de Vampires zich als ze tóch op het feest verschijnen, stiekem onder alle genodigden verschuilen ze zich in de schaduwen en in de menigte. In de hoop om wat goede informatie te verkrijgen, maar niets gaat zoals gepland. Desondanks dat aan de groep verkozen vampiers nog zo duidelijk gemaakt was dat ze uit het licht moesten blijven tijdens het vuurwerk, omdat de afkomstige neervallende vlammen misschien hun huid zouden kunnen verschroeien, is er toch een iemand van de groep die het vergat. Gefascineerd kijkt hij naar het lichtspektakel en schreeuwt het uit als zijn gezicht geraakt werd door iets. De menigte wijkt uit elkaar en aanschouwt de vampier. Twee vampiers van de groep wagen het erop en rennen naar de man, waarop duidelijk wordt voor de volkeren dat er meer aan de hand is. Alle vampiers rennen het bos in waarop een spannende race begint tegen de klok voor de vampiers, want het is op dat moment al bijna ochtend en ze weten allemaal wat dat betekent… Maar door hun spoed leiden ze hun vijanden eigenlijk direct naar hun schuilplaats, een oud landhuis die ze in de tussentijd hadden gevonden en zich in gevestigd hadden…

Daardoor weten de volkeren dus direct waar ze vertoeven, en ze omsingelen het huis. Elk volk helpt mee; Shapeshifters zorgen ervoor dat geen enkele vampier kan ontsnappen, Knights en Elves werken samen om het gebied af te bakenen en brand te stichten, en de Wizards zorgen er voor dat elke vampier via een spreuk schreeuwende stemmen van geliefden hoort in het landhuis, zodat deze zeker zouden binnen zijn. Een paar mensen van the Knights en van the Elves gaan in het landhuis, om te verzekeren dat de brand gesticht is. Onder andere de Healer Apprentice van de Elves, Tiro, om ervoor te zorgen dat niemand van de volkeren iets zou overkomen in het huis en zodat ze zeker terug mee zouden komen. Maar het lot ligt allen niet gunstig, want het verstikkingsgevaar is erg groot. Tiro dwingt allen naar buiten te gaan, maar heeft zelf geen tijd om terug te keren. Allen die binnen geweest zijn hebben voor hun eigen ogen gezien hoe de vampieren overleven, en in een schuilkelder gingen. Ze zijn echter allen zo in kritieke toestand, dat ze niet kunnen vertellen wat ze gezien hebben. De 4 healers en 3 andere healer apprentices doen hun uiterste best om hen in leven te houden en vergeten dat Tiro binnen is. De vampiers zien de jongeman liggen, en ook een soort van handbeschermer, met een kristal erin, fonkelen in het licht van de vlammen. Ze denken dat de jongeman nog van pas zal komen, wetend wie hij is, en veranderen hem in een vampier.

Een deel van de vampiers zijn in het landhuis, de anderen bevinden zich op de voormalige schuilplaats voor moest iets mis gaan. Ze beseffen dit, maar gaan niet naar de basis want ze worden tegengehouden door de opkomende zon. De volkeren denken dat de vampiers met succes uitgeroeid zijn en keren terug naar hun steden. De ene helft van de vampiers gaan een paar dagen erna, wanneer ze denken dat alles veilig is, uit het landhuis en gaan terug naar de voormalige schuilplaats bij de andere. Na een paar dagen blijkt al snel dat Tiro vermist is, en na een tijdje blijkt ook dat van de drie andere volkeren iemand vermist is.

De eerste vergadering wordt gehouden op het feest plein, daar waar alles opnieuw begonnen is. Er heersen grote spanningen tussen de volkeren, want allen verwijten ze elkaar en geloven ze dat de vampiers écht wel uitgeroeid waren tijdens de brand. De vergadering vind plaats ’s nachts, waardoor Tiro vanwege een slimme zet toch ontsnappen kon en ongehinderd kan wegrennen. Op weg naar zijn gebied komt hij langs het plein, en ziet dan ook de eerste vergadering. Hij is helemaal in paniek. Hij verteld van de brand en dat de vampiers in leven zijn, maar weet niets meer van hoe hij het overleefd heeft. Mariah denkt dat het de handbeschermer was, met het kristal, die ervoor gezorgd heeft dat hij beschermd was tegen de vlammen.


Het kristal in de beschermer was volgens de legende gemaakt uit het goed en het slecht die samen versmolten en allemachtig vormden.

Dit is echter een uitstekende kans voor Tiro, om een leugen te creeëren. Hij wil bij de elven blijven en hoopt dat ze dus niets zullen afweten van zijn vampierisme, want dat heeft hij wel al ontdekt. Hij vertelt dat drie anderen nog vast zitten. De handbeschermer wordt in bewaring genomen en elk ras vertrekt terug naar zijn gebied. Na een groot leider beraadt met concrete plannen gaan de rassen tot de aanval over. Door Tiro weten ze waar de vampiers plaats vinden.

De volkeren vallen de vampiers van 4 kanten aan, een hevige strijd barst los. Tiro gaat mee, maar blijft verdacht vaak in de schaduwen. Het kristal is in het bezit van een volk en hij gaat er verwoed naar opzoek, want de vampiers wisten ervan en probeerden hem de afgelopen dagen al een paar keer via via te bereiken. Ze dreigen de gevangengenomene te doodden als ze het kristal niet hebben. Met deze drie kreeg hij de afgelopen dagen van zijn gevangenschap een goede band, en hij doet kostte wat het kost om het dus terug te hebben, hij wil ze beschermen. De volkeren willen echter het kristal in hun bezit houden. Hij slaat degene die het bewaren moet knock-out en neemt het terug. De wezens denken echter fout, dat hij het zomaar aan de vampiers zal geven, en vallen Tiro aan. Terwijl hij wegrent helen zijn wonden wonderbaarlijk, wat niet normaal is. Sára komt hem al rennend tegen, en vraagt hem te helpen met gewonden te helen, en ze ziet zijn wonden voor haar ogen helen. Hij ziet haar onbegrijpend kijken en stapt per ongeluk in de zon, waardoor ze de barsten op zijn gezicht waarneemt. Hij ziet haar aarzelen en smeekt haar niets te zeggen, terwijl hij terug in de schaduwen gaat. Op dat moment halen de paar achtervolgers hem in en nemen hem gevangen. Ze merken dat hij een vampier is.

Op het grote, centrale plein zal hij veroordeeld worden, maar het zijn Tiro’s kampleden van de elfen die hem zullen beschermen en iedereen zal afleiden. Tiro zal opnieuw kunnen ontsnappen van zijn dood, en wordt door zijn vrienden gedwongen de volkeren onmiddellijk te verlaten omdat het te gevaarlijk is, het was de laatste keer dat ze hem zouden helpen. Ten einde raad sluit Tiro zich bij de vampieren aan, waardoor deze ook het kristal in hun macht krijgen. Maar de gegijzelden zijn nog niet bevrijdt en de vampiers zijn sterker dan ooit…

Het is een paar dagen verdacht stil langs de kant van de volkeren. Ken is op jacht als hij zijn broer Dave ziet, die hij al tijden niet meer gezien heeft. De leader heeft dus ook geen idee dat zijn broer nu bij The Elves hoort en hem als vrijwilliger aangemeld heeft om hem erin te luizen. Dave gaat dus volgens plan te werk en zorgt ervoor dat Ken in een val loopt. Dit zorgt ervoor dat de Vampire leader nu in handen is van de volkeren als gevangene, en Loira (de deputy van de Vampires) nu de leiding heeft voorlopig.

De volkeren contacteren de Vampires over de ontvoering en nodigen ze uit om te onderhandelen bij de Tree of Lost Life. De vamps hebben, zoals gevraagd, de drie gegijzelden bij zich. Loira, Vyndi en twee vampires zijn aanwezig. Verscholen zitten er nog 4 in de omgeving (hiervan zijn de volkeren niet op de hoogte!). Tegenover hen staan de vier leaders van de volkeren, met hun deputy’s en hun gevangene Ken. De drie gegijzelden van de vampires zijn vastgebonden aan de Tree of Lost Life (dit komt omdat de vampires er voor de volkeren waren). Tijdens de onderhandelingen worden de vampires afgeleid (De volkeren dreigen ermee om Ken’s haren af te snijden, wat Vyndi in alle manieren probeerd te voorkomen). Twee verscholen wezens van de volkeren zullen de gegijzelden losmaken van de tree en ze wegbrengen. Vervolgens, als ze al weg zijn, komen Vyndi en Loira dit te weten door een van de twee openbare vampires. Vyndi dreigt het kristal te vernietigen, waardoor een tweede onderhandeling ontstaat. Ken voor het kristal. De volkeren gaan akkoord, maar de vampires verplichten eerst Ken te geven, vooraleer ze het kristal geven. Ken wordt losgelaten en steekt over, maar op het moment dat Vyndi het kristal zou moeten geven vernietigd ze die. Hierdoor ontstaat een gevecht, de 4 leaders en 4 deputy’s tegen de 4 vampires, de 4 verscholen vampires komen ook tevoorschijn waardoor het dus 8 tegen 8 is, en Ken maakt bij de vampiers 9. De volkeren roepen na een tijd vechten een staakt het vuren in als ze beseffen dat de vampires te sterk zijn. Ze vertellen hen dat de vampires in hun gebied, The Dark Forest, getollereerd zullen worden. Maar als ze één stap in hun steden zetten of hun mensen een haar krenken, ze zullen vernietigd worden.


[Uitleg]; Verhaallijn
Zoals je wel al gemerkt hebt draait het vooral erg om vampiers en ook om Tiro (sorry xD). Ik heb Tiro erin gestopt aangezien ik de hele verhaallijn gebasseerd heb op een bepaald plaatje (heb geduld, je ziet het zo). Ook dacht ik een beetje aan in de boeken van WC, dat Fireheart's apprentice een ongeval had bij het donderpad daar.

Ook heb ik zeker geprobeerd om er de meeste rollen in te verwerken als het maar kon, dus ik denk dat zowiezo iedereen wel mee kan doen aan de verhaallijn. c; De benodigde rollen zijn dus volgende, samen met even een handig overzichtje.

[First day]; Independance day
-----------------------------------
* The festival
- Iedereen van elk de wizards, shapeshifters, elves en knights mag aanwezig zijn op het feest.
- Een stuk of 3 à 4 vampiers komen op het feest. 1 daarvan moet de domoor zijn.
(3 à 4 vampiers; Domoor: Damon Normal: Ken, Vyndi, & Hayden)

* The chase
- Natuurlijk de 3 à 4 vampiers weer, die naar de echtelijke schuilplaats vluchten. Daar vertoeven er nog een paar vamps.
(Zie bovenstaande 3 à 4) + (Enkele vampiers; Onbespeeld)
- 2 van elk volk maximum achtervolgen ze.
(2 wizards: Princess Luna,Mako Zengh)
(2 elves: Dave, Tiro)
(2 shifters: Yuuri, Wrath/Clash)
(2 knights: Vanille, Lightning Farron)


* De bezetting
- Bij omsingelen van landhuis komen meerdere mensen erbij, 2 à 5 zijn er nu van elk volk, die helpen bij bezetting.
(Vorige wizards+ Vorige elves + Vorige shifters + Vorige knights
- 2 van elk volk gaan het landhuis binnen om brand te verzekeren. Dit worden dus van de elfen Tiro en nog iemand, van de shifters 2, van de knights 2 en van de wizards 2. Deze zullen wss daarna gewond naar buiten komen. Dode van verstikking later mag.
(2 van wizards; Princess Luna & Mako Zengh)(2 van elves; Tiro&Dave)(2 van shifters;Yuuri&Wrath/Clash)(2 van knights;Lightning Farron&Vanille)
- De 6 andere healers die voorgaande zullen behandelen
(6 healers; Sàra, Miketsukami, Alyssa, Aryanna, Brenna, Morah)
- 1 vampier die ongezien buiten het landhuis zal aanschouwen en aan de andere groep verscholen vampiers in het kamp zal laten weten wat er gebeurt.
(1 vampier; Lily)
- opnieuw 3 à 4 vampiers die in de schuilkelder zullen gaan.
(Vorige 3 à 4 vampiers opnieuw!)
- 2 vampiers van bovenstaande die Tiro zullen zien in het huis, met het kristal, en hem zullen veranderen en in de schuilkelder zullen slepen.
(2 vampiers van bovenstaande; Ken&Vyndi)


[Second and Third day]; Quiet
-----------------------------------
- ER GEBEURT NIETS. Alleen onrust bij het volk. Vampiers beslissen wat ze zullen doen.

[The next days]; The awakening
--------------------------------------
* De kidnapping
- Bewakers vamps voor Tiro in de schuilplaats (Dark Forest).
(bewakers vamps; Amelia Katharina Salvatore)
- 2 kidnappers van the vamps die 1 iemand van the wizards, the shifters en the knights zullen ontvoeren.
(2 kidnappers vamps; Arathiël&Loira) (1wizard;Logan 1shifter;Maylaine 1knight;Jasmyn)
- 2 vamps die ondervragingen enzo zullen toepassen bij de 4
(2vamps; Ayana Ryvain & Amelia Katharina Salvatore) (Tiro & 3 bovenstaande gegijzelden)

* The escape
- de 3 andere gevangengenome die dus achter zullen blijven
(3 bovenstaande gevangengenomene)
- Tiro die ontsnapt, de bewakers zullen hem niet kunnen achtervolgen omdat ze bij de 3 moeten blijven
(Bewakers again, Tiro again, gevangengenomene again)

* The gathering
- Tiro die dus in paniek aan zal komen, 1 mensen die hem zal opmerken en kalmeren.
(1 die hem zal opmerken; Sára)
- De leaders die naar zijn verhaal zullen luisteren & Mariah die het kristal zal in bewaring nemen
(Leaders)
- Een healer die hem zal helpen te bedaren en zal mee terug keren naar het gebied van de elfen om te verzekeren dat alles goed zal verlopen en te helpen tijdens de tocht.
( Sára, Tiro)

[A week later]; Inferno
---------------------------

* Leader gathering
- De 4 leaders vergezeld met hun deputy die zullen vergaderen
(leaders & Deputies)

* Attack!
- Elk volk zal met zijn krijgers aanvallen, ook students mogen mee. Moeders en kinderen blijven in hun gebied. Iedereen strijdt mee!
- Vampiers die zich zullen verdedigen Iedereen strijdt mee!
- Wizards hebben het kristal in bewaring, één iemand van dit ras zal deze bij zich dragen. Tiro zal met die persoon vechten en hem bewusteloos slaan om het te verkrijgen.
(1wizard met kristal; Mariah)
- achtervolgers van de volken die dat zullen zien en hem achtervolgen, dit zijn er maar 2
(2achtervolgers; Shia&...)
- Tiro zal ze dus afschudden, en zal Sàra tegenkomen die een gewonde verzorgd (1 iemand van de volken dus), deze zal het ook weten. Ze zal hem niet verraden, de achtervolgers zullen terugkomen en hem gevangen nemen waarom de gewonde dus schreeuwt dat Tiro een vamp is.
(1 gewonde;...)

* Die!
- De executie zal plaats vinden. Een paar vrienden van Tiro zullen hem helpen, onder andere Tiro's geliefde. Deze zullen hem smeken, desondanks hun spijt, dat hij zal moeten vluchten en weg blijven. De volkeren zijn ondertussen te afgeleid om Tiro weg te zien gaan.
(Vrienden;Samah, Aiofé & Sára(geliefde)
- Tiro zal bij de vamps gaan en zij zullen hem bij de groep opnemen en het kristal dat hij heeft aanvaarden.
- volkeren zullen ondertussen dus zien dat hij ontsnapt is en zullen opnieuw beraadslagen over hoe ze hun drie gevangene zullen moeten bevrijden, na het verlies van de aanval, en zullen nadenken hoe ze het kristal terug zullen krijgen.

[The next days]; Quiet
---------------------------
- ER GEBEURT NIETS. Het is verdacht stil langs kant van de volkeren. Volkeren bedenken hun plan, Dave geeft zich vrijwillig op om zijn broer erin te luizen.

* Betrayal!
- Ken ontmoet zijn broer Dave, die hem erin luist. 2 van de volkeren zullen Ken dus samen met Dave naar een onderkomen brengen (gevangenis).
(2 van volkeren; Shia&...)

[Two or Three days later]; Transaction
---------------------------------------------

* A note
- De vampires krijgen een briefje gestuurd en worden uitgenodigd bij de Tree of Lost Life voor onderhandeling. Ze komen als eerste aan en binden de drie gegijzelden vast aan de boom. Loira, Vyndi, 2 vampires zichtbaar (Roxas&Demitri) en 4 vampires verscholen (Hayden,Amelia,...&...) zijn aanwezig + 3 gegijzelden.
- De 4 leaders en 4 deputy's van volkeren komen aan bij de boom, ze hebben Ken als gevangene mee.

* Distraction!
- De vampires worden afgeleid door de volkeren, en zien dus niet dat de drie gegijzelden door 2 van de volkeren (...&...) worden losgemaakt en weggeleid. 1 van de openbare vampires(Demitri) merkt dit pas als ze al weg zijn en laat het weten aan Vyndi en Loira.

* Deal or Duel?
- Vyndi dreigt kristal te vernietigen, Ken steekt eerst over en veilig. Daarna vernietigd ze, als ze het moet geven, het kristal.
- Er ontstaat een gevecht; Van volkeren zijn er 8(4 leaders & 4 deputy's), van vampires zijn het er 9 (4 die verscholen waren komen tevoorschijn, 2 vampires die openbaar waren + Vyndi, Loira & Ken)
- Volkeren roepen staakt het vuren in en tollereren vampires in hun gebieden!
[Bonus]; Surprise!
Beware, je bent er bijna doorheen (jaja wat een boek dat ik schreef hea :'D).

Bij het bedenken hebben ik en derest van de Staff ook even aan jullie gedacht, en geprobeerd zoveel mogelijk rollen en ideeën van jullie erin te stoppen, met die van ons weliswaar erbij. Oude dingen van Fantasy Life komen er hier en daar ook een beetje in voor. Geduld en inspanningen worden altijd beloond!

MAAR, dit duurde eigenlijk ook vooral zo lang aangezien wij graag een nieuwe layout wouden maken voor het allereerste event, wat je waarschijnlijk in de tussentijd al hebt opgemerkt (=> En zo niet, shame on you. xD) Het plaatje waarover ik sprak, aka de handbeschermer of het kristal, staat op de layout. Het verzinnen van de verhaallijn is eigenlijk geheel begonnen omheen dat plaatje van Tiro.


Deze nieuwe layout is dus speciaal voor het ALLEREERSTE, grote, event van JAF, speciaal voor de terugkeer van onze toch niet zo geliefde vamps! c:

En nu wens ik jullie dus grote proficiat dat jullie dit helemaal gelezen hebben x'D
Vragen kan je bij je bericht hieronder zetten. Maximum 3 rollen, naast de standaard aanwezigheden (festival en gathering(s))

Onderstaand lijstje invullen bij aanmeldingen;

Code:
[b]Account naam;[/b]
[b]Naam char;[/b]
[b]Groep char;[/b]
[b]Gewilde rang;[/b]
[b]Waarom wil je de rang?;[/b]
[b]Link naar voorsteltopic van je char;[/b]
[b]Extra?[/b];
[b]Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)[/b]

Ajuu ~

____________________________


Spoiler:
 


Laatst aangepast door LauraDINOSAUR op vr okt 19, 2012 5:31 am; in totaal 11 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   di jun 26, 2012 9:44 pm


H A Y D E N
love can sometimes be magical
But magic can sometimes just be an illusion


Account naam; .:TessaLyra:.
Naam char; Hayden
Groep char; Vampires
Gewilde rang; Transaction - a note - verscholen vampiertje.
Waarom wil je de rang?; Omdat ik gewoonweg van Hayden houd, Hayden heeft een geweldig karakter vind ik en ik speel haar graag. Ze is een van de weinige chars met wie ik non-stop zou kunnen posten. Haar uiterlijk is lief en lijkt kwetsbaar daarom lijkt het mij leuk als een 'kwetsbaar klein meisje' ass gaat kicken :3
Link naar voorsteltopic van je char; klik op get to know me
Extra?;
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Niets, Heb mijn Maylaine ook al namelijk


____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Max

avatar

Aantal berichten : 235
Dirua : 225
Registratiedatum : 08-06-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Belgium c:

Character
Real name: Max
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   di jun 26, 2012 10:40 pm

Account naam; Max
Naam char; Yuuri
Groep char; Shapeshifters
Gewilde rang; Inferno - Attack!
Waarom wil je de rang?; Yuuri is een goeie vechter en zal nooit weglopen als er gevochten moet worden voor een doel. Als hij met het vechten tegen de vampiers de veiligheid van de anderen kan garanderen, zal hij staan springen om deel te nemen aan het gevecht.
Link naar voorsteltopic van je char; Yuuri Alkeav
Extra?; Voor deze verhaallijn zal ik Yuuri's haat aan elfen wel even opzij gooien, zodat er daar geen rare dingen mee gebeuren c:
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)
Ligt er aan waar je dan nog iemand voor nodig hebt.

Account naam; Max
Naam char; Arathiël
Groep char; Vampire
Gewilde rang; The awakening - De kidnapping (kidnapper dus)
Waarom wil je de rang?; Arathiël houd ervan om macht te hebben over anderen. Andere mensen ontvoeren is dus echt zijn ding. Hij is ook niet bang om zijn handen vuil te maken aan een opdracht en gaat er dan ook volledig voor.
Link naar voorsteltopic van je char; Arathiël Nightshade
Extra?; /
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)
Zoals hierboven. Als er nog rollen zijn die niet vervuld zijn, maar wel redelijk belangrijk, mag je 'm daar wel droppen (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raccoon
шαяяıσя ɢσɔɔεƨ ʟıɢнтпıпɢ
avatar

Aantal berichten : 382
Dirua : 365
Registratiedatum : 06-05-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Bodhum City

Character
Real name: WazBeer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 2:31 am

Account naam; Raccoon
Naam char; Lightning Farron
Groep char; Knights
Gewilde rang; Transaction - Deal or Duel
Waarom wil je de rang?; Lightning is een echte soldier type, dus vechten kan ze en doet ze graag. De vampiers vormen een bedreiging voor alle volkeren, dus ook voor haar zuster Serah, die ze koste wat kost veilig wil houden.
Link naar voorsteltopic van je char; Lightning Farron
Extra?; /
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Ik vind eventueel Independance day - de bezetting(die het huis in gaan) of Inferno - Attack! ook wel leuk voor Light.

Account naam; Raccoon
Naam char; Ayana Ryvain
Groep char; Vampires
Gewilde rang; The awakening - De kidnapping - Ondervrager
Waarom wil je de rang?; Ik denk dat het zeer interessant is om dat met Ayana te doen. Kan er wel wat leuks van maken.
Link naar voorsteltopic van je char; Ayana Ryvain
Extra?; /
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Een van de vamps die bij het festival komt, maar niet de domme.

____________________________

Lightning Farron || Aeris Fëanor || Ayana Ryvain

LIGHTNING..
IT FLASHES BRIGHT, THEN FADES AWAY..
IT CAN'T PROTECT..
IT ONLY DESTROYS...
HopexLight:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Hiddlestoner

avatar

Aantal berichten : 370
Dirua : 69
Registratiedatum : 27-04-12
Leeftijd : 20

Character
Real name: Jinte
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 2:39 am

Account naam; Kaas_is_de_baas
Naam char; Loira Montgomery
Groep char; Vampire
Gewilde rang; The Awaking - De kidnapping
Waarom wil je de rang?; Loira is Perfect om als een onschuldig meisje iemand mee te lokken en te Kidnappen, en ze wil zich graag bewijzen voor haar mede vampieren dat ze wel iets is.
Link naar voorsteltopic van je char; Moet ik allemaal nog maken xD
Extra?; -
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) The Festival, een van de vampiers die daar is.

____________________________

|| F e l i n a || F e l i x || L o i r a || N o r a h || M o r a h || L o k i || Y u c k a ||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dust

avatar

Aantal berichten : 198
Dirua : 187
Registratiedatum : 06-05-12

Character
Real name: Zsa (=
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 3:48 am

Account naam; Dust
Naam char; Damon
Groep char; Vampires
Gewilde rang; Festival - Stupid One c:
Waarom wil je de rang?; Aangezien ik het al helemaal zie zitten eigenlijk om die rol op me te nemen, en het ergens stiekem ook bij Damon past. Het onhandige dan. (:
Link naar voorsteltopic van je char; IsComing.I'mSorry.
Extra?; No ;_;
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) A Vampire c:

Account naam; Dust
Naam char; Aiofé
Groep char; Wizards
Gewilde rang; The Fighting
Waarom wil je de rang?; Het lijkt me redelijk logisch dat de apprentice van de wizards sowieso mensen gaat helpen bij het vechten.
Link naar voorsteltopic van je char; IsComing.I'mSorry.
Extra?; -
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) -
____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 4:44 am

Even snelle note die ik vergeten opzetten was; Standaard rollen moeten niet gemeld worden, die staan er zowiezo al op! Smile Als je niet kan met je rol die al standaard ingeschreven staat, gelieve dit dan te mailen zodat ik tijdig een oplossing kan vinden. /1e; Zorgt ervoor dat ik niets er dubbel opzet, want ik ben nogal verstrooid/

Ik zal iedereen al eens indelen wie zich aangemeld heeft zodra ik terug thuis ben.

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 6:25 am


Account naam;
Naam char;Jasmyn
Groep char;Knight
Gewilde rang;gevangengenome- De kidnapping
Waarom wil je de rang?;Nou Jasmyn als niemand het weet naja michelle weet het maar ze is al 10 jaar gevangen ik weet niet of je dat bij je verhaallijn wilt maar ik wil die rang graag omdat ik jasmyn dan opeens weer terug kan laten komen.
Link naar voorsteltopic van je char; die komt er aan want die wou ik aan maken voor verhaallijn
Extra?;-
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)Deal or Duel

Account naam; jasmyn
Naam char;Sean
Groep char;Wizards
Gewilde rang;Attack!
Waarom wil je de rang?;Ik denk dat de rang wel past bij Sean en ik wil graag mee doen aan de verhaallijn
Link naar voorsteltopic van je char; http://anotherfairytale.actieforum.com/t51-sean-etherrior-fel-dan ik ga de voorstel topic nog veranderen doe ik bij elke char en steeds opnieuw aanvullen dus bij houden maar als je meer informatie wil kan ik het je vertellen
Extra?; nope
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)Deal or Duel


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo jun 27, 2012 9:13 am

Account naam; Cupcake
Naam char; Roxas Mitchell
Groep char; Vampires
Gewilde rang; Transaction, een van de openbare vampiers
Waarom wil je de rang?; Omdat Roxas zich goed weet te verdedigen moest er iets mis gaan en hij focust zich op zo'n momenten meestal op maar een punt waardoor hij niet zal zien dat de gegijzelden bevrijd worden.
Link naar voorsteltopic van je char; klik
Extra?; -
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) De kidnapping

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BrokenSoul

avatar

Aantal berichten : 126
Dirua : 146
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : In your shadow...

Character
Real name: Ssssecret
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   vr jun 29, 2012 1:26 am

Maak ik een fout, tell me, want zoveel informatie is voor mij onmogelijk om te verwerken, dat komt beetje bij beetje wel.

Account naam;BrokenSoul
Naam char;Zyvar
Groep char;Wizard
Gewilde rang;transaction * a Note (geen idee of ik dit moet melden, omdat deputys volgens mij al aardig vast staan, ik doe het gewoon xD en ik zag dat de deputy dingen vaker nodig waren, dus… achja… hij komt op verschillende plaatsen voor dus, herinner me even wanneer xp)
Waarom wil je de rang?;Omdat ik die al ben, en er wel moet zijn I guess.
Link naar voorsteltopic van je char; http://anotherfairytale.actieforum.com/t102-zyvar-dyjin
Extra?;Niet dat ik weet


Account naam;BrokenSoul
Naam char;Demitri
Groep char;Vampires
Gewilde rang;Transaction *deal or duel (een van de eh... openbare vampiers.)
Waarom wil je de rang?; Omdat ik Demitri wat fun gun… hij staat al zo lang stil voor mn gevoel ^^ en ik hou van actie.
Link naar voorsteltopic van je char; http://anotherfairytale.actieforum.com/t233-demitri-vencia
Extra?; eh… no idea.
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt)Zo lang Demitri er maar in zit, dan ben ik tevreden.

And uhm… maybe dump ik Kaiadja of Kynia er ook nog ergens in, eerst gewoon dit maar, want mijn hersenen volgen het niet meer Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sasha

avatar

Aantal berichten : 59
Dirua : 95
Registratiedatum : 18-04-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : In een grotje

Character
Real name: Ana/Sasha
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   vr jun 29, 2012 3:58 am


Account naam; Sasha
Naam char; Lily
Groep char; Vampire
Gewilde rang; * De bezetting, 1 vampier die ongezien buiten het landhuis zal aanschouwen.
Waarom wil je de rang?; Lily is lekker klein en kan ongezien ergens zijn, En i kwil haar laten meedoen ^^
Link naar voorsteltopic van je char; Lily Black
Extra?;-
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) geen idee.

____________________________

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   vr jun 29, 2012 4:31 am

Alright people!
Ik heb de eerste rollen al eens verdeeld.
@Tirsa; Demitri zal ook degene zijn van de 2 openbare vampiers die opmerkt dat de gevangene weg zijn. c;

BELANGRIJK VOOR IEDEREEN!!!; Kijk je aanmelding aub nog eens goed na, waarvoor je je aangemeld hebt en of je erbij staat of niet. (en of waar je bij staat je dit goed vind of niet). Ik heb namelijk een fout gemaakt!!! Bij Attack doet iedereen mee aan het vechten van de volkeren! Bij deal or duel zijn de 8 van de volkeren de deputy's en leaders!!! Hier waren dus een beetje onduidelijkheden sorry (Fouten maken is menselijk ;p)
Kijk dus allemaal nog eens na aub, zodat er zeker geen andere fouten gebeuren.

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Iess

avatar

Aantal berichten : 43
Dirua : 58
Registratiedatum : 06-06-12

Character
Real name: Isa
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   vr jun 29, 2012 8:01 am

Account naam; Iess
Naam char; Samah
Groep char; Elves
Gewilde rang; * Die! een vriend van Tiro.
Waarom wil je de rang?; Ik moest gewoon een rolletje voor Samah in deze verhaallijn en ik vond dit wel gepast.
Link naar voorsteltopic van je char; Klik
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) * The chase
Iemand die de vamps achtervolgd.


____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
xSugarbaby

avatar

Aantal berichten : 71
Dirua : 63
Registratiedatum : 18-04-12

Character
Real name: ♥ Juul :3
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   za jun 30, 2012 12:58 am

Account naam; xSugarbaby
Naam char; Cherreley Delvico
Groep char; Wizard
Gewilde rang; De wizard met het kristal.
Waarom wil je de rang?; Ik vind het goed bij haar karakter passen.
Link naar voorsteltopic van je char; http://anotherfairytale.actieforum.com/t26-cherreley-delvico
Extra?; Gave verhaallijn! Mijn complimenten<'3
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Een rolletje met Riza, hoeft niet al te groot te zijn ^^

____________________________


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   za jun 30, 2012 2:01 am

Juul, het kristal zal in bewaring worden genomen door Mariah, niemand anders dan Sara, Mariah, Tiro, Ken en Vyndi bezitten dit kristal tijdens de verhaallijn Razz

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   za jun 30, 2012 7:25 am

Mimi~ schreef:
Juul, het kristal zal in bewaring worden genomen door Mariah, niemand anders dan Sara, Mariah, Tiro, Ken en Vyndi bezitten dit kristal tijdens de verhaallijn Razz

Ik ga je even tegenspreken Mimi,
Tijdens de aanval bij de vampires heeft een wizard het kristal, en Tiro zal deze knock out slaan x'D
Maar als je wilt dat dat Mariah is, die wizard, dan kan dat ook natuurlijk c:

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Max

avatar

Aantal berichten : 235
Dirua : 225
Registratiedatum : 08-06-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Belgium c:

Character
Real name: Max
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   zo jul 01, 2012 4:36 am

Account naam; Max
Naam char; Yuuri
Groep char; Shifters
Gewilde rang; Independance Day - The Chase
Waarom wil je de rang?; Blijft een beetje hetzelfde als de vorige keer. Als hij een opdracht krijgt waarmee hij anderen kan dienen en helpen, zal hij zich volledig inzetten.
Link naar voorsteltopic van je char; Yuuri Alkeav
Extra?; Als het nodig is, wil ik Yuuri ook naar binnen sturen om het huis in brand te steken, aangezien ik zie dat er daar nog niet echt veel volk voor is c:
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Maakt niet uit (:

(Ik moest de rol die ik wou veranderen, omdat ik 'm ingeschreven had bij iets waar iedereen blijkbaar aan meedoet (: )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   zo jul 01, 2012 7:11 am

Thx ^^ Heb jullie er allemaal bij geplaatst. x3

Hup hup mensen, aanmelden thehhe x'3

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   zo jul 01, 2012 7:59 am

Account naam;jasmyn
Naam char;sean
Groep char;wizard
Gewilde rang;helpen bij de bezetting
Waarom wil je de rang?; Ik vind het wal bij sean passen en hij wilt alles voor zijn volk doe na de vorge war
Link naar voorsteltopic van je char; http://anotherfairytale.actieforum.com/t51-sean-etherrior-fel-dan ik wou het nog gaan veranderen omdat ik elk voorstel topic langer ga maken maar dat heeft veel tijd nodig en heb nu toetsweek dus ik zou woensdag er aan beginnen
Extra?;nope
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) maakt niet uit hij doet alles voor zijn volk
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   zo jul 01, 2012 8:15 pm

Account naam; Cupcake
Naam char; Logan
Groep char; Wizards
Gewilde rang; Kidnapped, gevangengenomen Wizard
Waarom wil je de rang?; Omdat Logan zo stom is om zichzelf te laten kidnappen (a)
Link naar voorsteltopic van je char; moet nog komen o_O
Extra?; none
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) Maakt niet zoveel uit.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   zo jul 01, 2012 9:10 pm

LauraDINOSAUR schreef:
Mimi~ schreef:
Juul, het kristal zal in bewaring worden genomen door Mariah, niemand anders dan Sara, Mariah, Tiro, Ken en Vyndi bezitten dit kristal tijdens de verhaallijn Razz

Ik ga je even tegenspreken Mimi,
Tijdens de aanval bij de vampires heeft een wizard het kristal, en Tiro zal deze knock out slaan x'D
Maar als je wilt dat dat Mariah is, die wizard, dan kan dat ook natuurlijk c:

=x

-zet bril op-

aaaah x3
oki x3

Nou ja als dat Mariah zou kunnen zijn?
x3

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Princess Luna

avatar

Aantal berichten : 43
Dirua : 20
Registratiedatum : 06-07-12
Woonplaats : somewhere in space {=

Character
Real name: Christy? XD
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   ma jul 30, 2012 4:55 am

Account naam; Princess Luna
Naam char; Thehe, Princess Luna
Groep char; wizards
Gewilde rang; tweede wizard
Waarom wil je de rang?; omdat Laura me dwong x'D (neej omdat ik het zou waarderen als ik 'm kreeg)
Link naar voorsteltopic van je char; eh pale (komt eraan xD)
Extra?; x
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) x

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ledorn

avatar

Aantal berichten : 6
Dirua : 7
Registratiedatum : 06-07-12

Character
Real name:
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   do aug 02, 2012 3:45 am

Account naam; Ledorn
Naam char; Mako Zengh
Groep char; Wizards
Gewilde rang; Independance day, The chase
Waarom wil je de rang?; Om een beetje actiever te worden
Link naar voorsteltopic van je char; (KLik)
Extra?; /
Tweede keuze (indien je de 1e rang niet krijgt) De bezetting, de 2 à 5 mensen per ras die erbij komen. Mako kan ook helpen bij het huis in brand steken. (Daarvoor moet hij eigenlijk niet naar binnen...)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   do aug 02, 2012 4:13 am

Allebei toegevoegd c:

Aan alle mensen die nog characters hebben, gelieve deze nu allemaal op te geven bij dingen die je wilt zodat wij vlugger van start kunnen gaan met deze knallende 1e verhaallijn!

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   wo okt 17, 2012 11:48 pm

Nou ik wil best meedoen maar geen enkele rang prikkelt mijn interesse op dit moment. Ik vind dat een beetje saai en na 1 keer gepost te hebben in en verhaallijn vind ik ook zo onnodig... Want er zijn nu alleen rangen over waarmee je 1 keer of maximaal 2/3 mee post en ben je al klaar.

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [Checkmate]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[Checkmate]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Events-
Ga naar: