V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 A dark Age rise

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: A dark Age rise    za jun 30, 2012 5:36 am

Mariah zuchtte zacht terwijl ze de ogen van zowel Poekie als Joanna in haar rug voelde boren. Haar hand lag op een koud gesteente terwijl ze haar ogen sloot. Achter haar hoorde ze Poekie zacht piepen maar daarna verdween hij zoals zij hem had opgedragen. Opnieuw zuchtte Mariah en Joanna deed een stap naarvoren. "Je zou dit niet zonder je vader moeten doen Mariah.." Fluisterde ze zacht maar Mariah gromde vel. "Mijn vader is dood dat weet je Joanna, en jij had hem vermorod als Selene het niet had gedaan!" Siste ze en sloot opnieuw haar ogen. De paarsharige summon wou er iets op in brengen maar inplaats daarvan hielt ze toch maar haar mond. Even keek ze weg maar greep daarna haar zwaard en ging aan de kant staan. "Je kan me opdragen wat je wil maar dit is voor je eigen veiligheid.." Zuchtte ze zacht en licht geiriteerd. Mariah kon er niets aan doen dan even lachen terwijl ze haar ogen weer sloot. Geconcentreerd bleef ze zo staan terwijl ze de woorden die ze Setherian ook ooit had horen zeggen door haar hoofd liet glijden. Haar hand begon warm te worden maar wetend dat ze nu haar concentratie niet mocht verliezen hielt ze haar ogen gesloten. De angst was er niet meer.. Misschien omdat haar vader nu toch echt dood was.. Geen Hykaru bloed liep meer door haar aderen. Fel'dan was ze. Voor haar gesloten ogen begon het beeld te komen. Rode ogen staarde haar aan terwijl een vrouwelijk figuur zich bekend maakte in de duisternis. Een kleine siddering liep over haar rug wetend dat deze summon zo veel sterker was dan waar ze tot nu toe mee had gehandeld. Een summon van het kaliber van Selene absoluut. Zelfs Aeron zou niet van haar kunnen winnen. Haar nieuwe champion. Haar nieuwste wapen in de strijd die ze zou moeten leveren. Even verradelijk als sterk. Mariah had haar nodig. Een hoge twinkelende lach klonk in haar oren en ze slikte zacht. "Obay me.." Fluisterde ze zacht. De gestalte begon te grinniken en een kille pijn vormde zich rond haar nek toen ze Mariah daar vastgreep. Joanna stond machteloos en Mariah begon enkel zacht te grinniken. Ze toonde niets van angst en net op het moment dat ze toch begon te verstikken liet de Summon haar los en boog zacht. "Nëya is de naam."[/b] Fluisterde de Summon zacht en Mariah gleed met haar hand over haar nek. "Mariah Fel'dan." Klonk haar stem zacht en ze legde haar hand rond de pols van Nëya. Een omgekeerd kruis ontstond daar als haar brandmerk en Nëya keek er met een zacht grijnsje naar. "Origineel." Was slechts haar antwoord en Mariah haalde haar schouders op. Toen ze echter een geluid achter zich hoorde draaide ze zich geschrokken om en staarde ze recht in iemands ogen wie ze hier net niet verwacht had.

-The one who knows..

____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 6:34 am

Seth snoof en keek naar Mariah.. "Ik had niet ingegrepen tot ze je zou willen afmaken." zei Seth droog. Hij keek naar Mariah en Selene gleed vanuit zijn schaduw naast hem. Ze keek boos naar Mariah... voor wat voor stommiteit ze bijna was begaan. Seth snoof weer en keek naar Selene... zijn lijfwacht. "Jij... hebt mazzel jongedame." zei Selene. Seth zweeg verder en keek in stilte naar de summon die bij Mariah stond. Seth keek naar Selene na enkele seconden en knikte zacht. Selene liep naar de summon toe... en tijdens het lopen verzamelde ze haar beschikbare kracht. De Omega kracht van twee generaties die haar sterk hadden gemaakt... Valencia... en nu Seth. Normaliter was dit enkel op bevel van Seth... maar dit was gewoon puur moeder instinct. Selene eindigde nu in de 2 meter, met een leren harnas met runen over de het harnas, haar linkerhand was een handschoen met enkele spijkers bij de knokkels en haar rechterhand... was haar naakte hand, uit haar rug staken twee vleugels en haar ogen gloeiden demonisch rood op terwijl ze haar rechterhand naar achter haalde. "Dit is om er in te hameren... dat falen geen optie meer voor jou is." zei ze tegen de summon. Haar vuist knalde direct tegen de schedel aan... haar hand was tijdens de 'lancering' gaan opgloeien met een zwarte gloed diezelfde gloed die Seth kreeg bij Demonheart. Geleende kracht plus haar eigen vleugje woede.... een pijnlijke combinatie... naar de klap liep Selene weer naar Seth toe en werd weer haar eigen zelf. Seth keek naar Mariah... "Blijkbaar... heb je geen behoefte meer aan mijn advies.. of mij als vader." zei Seth koud met een kille blik die ijzig pijnlijk aan zou komen.

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 6:53 am

Haar vader.. Nou ja, haar adoptie vader. Seth.. De vorige keer dat ze Aeron had gemaakt was hij al door het lint gegaan gezien hij krachtiger was geweest dan haar andere summons. Nëya.. Was daar nog een flinke schep bovenop. Langzaam beet ze op haar onderlip en keek Seth recht aan. "Ik had niet ingegrepen tot ze je zou willen afmaken." zei Seth droog. Hij keek naar Mariah en Selene gleed vanuit zijn schaduw naast hem. Ze keek boos naar Mariah... Seth snoof weer en keek naar Selene... zijn lijfwacht... En haar moeder.. "Jij... hebt mazzel jongedame." zei Selene. Seth zweeg verder en keek in stilte naar de summon die bij Mariah stond. Seth keek naar Selene na enkele seconden en knikte zacht. Selene liep naar Nëya toe... Mariah's ogen werden groter en ze schudde langzaam haar hoofd hopend dat haar moeder haar aanval zou afbreken. Selene eindigde nu in de 2 meter, met een leren harnas met runen over de het harnas, haar linkerhand was een handschoen met enkele spijkers bij de knokkels en haar rechterhand... was haar naakte hand, uit haar rug staken twee vleugels en haar ogen gloeiden demonisch rood op terwijl ze haar rechterhand naar achter haalde. "Dit is om er in te hameren... dat falen geen optie meer voor jou is." zei ze tegen de summon. Haar vuist knalde direct tegen de schedel van Nëya aan... haar hand was tijdens de 'lancering' gaan opgloeien met een zwarte gloed diezelfde gloed die Seth kreeg bij Demonheart. Geleende kracht plus haar eigen vleugje woede.... een pijnlijke combinatie... na de klap liep Selene weer naar Seth toe en werd weer haar eigen zelf. Seth keek naar Mariah... "Blijkbaar... heb je geen behoefte meer aan mijn advies.. of mij als vader." zei Seth koud met een kille blik die ijzig pijnlijk aankwam.

Geschokt staarde Mariah nog over haar schouder naar de Summon wie pijnlijk over haar gezicht wreef waarna ze grommend overeind kwam. Johanna was echter eerder en duwde Nëya weer naar de grond voor de Summon Selene iets zou proberen aan te doen wat enkel zou eindigen in pijn voor haar. Mariah beet op haar onderlip vechtend tegen elk gevoel dat nu in haar opwelde en ze keek terug naar haar vader. Ze was Leader.. Had een geheel volk onder zich en toch.. Toch kon ze niet tegen hem op. Tranen welde zich op in haar ooghoeken terwijl haar knieën begonnen te knikken. Ijzig langzaam drongen zijn woorden tot haar door.. Haar mond gleed langzaam open en haar benen begaven het onder haar. Nu pas drong het pijnlijk tot haar door dat haar geboorte ouders dood waren. Dat ze was opgevoed door een Summoner met zijn Summon. Ze was geen Fel'dan, Hykaru was ze niet eens waardig. Laat staan Leader zijn.

Haar schouders begonnen wild te schokken terwijl ze hakkelig adem haalde. Ze verborg haar gezicht in haar handen terwijl zoute tranen toch ontsnapte en aan haar handen bleven plakken. Een snikkend geluid werd uit haar mond geproduceerd en voor hoe veel jaren ze het ook had proberen in te houden. Wat ze ook had geprobeerd te doen. Zijn woorden waren de doorslag die haar deed breken. Ze had niemand meer... Niets en niemand als Seth dit zij, als haar vader dit zij, was haar leven niets meer dan een leugen. Een hele uit de hand gelopen grap. Een hand vormde zich rond haar schouder, de hand van Aeron wie naast haar bukte en over haar schouder wreef. Doch vond ze geen rust. "Papa." Klonk haar stem gebroken en de behoefte om harder te huilen bleef niet weg. Ze had hem nodig, ze had hem en Selene zo hard nodig. Maar haar smeekbede om eigen kracht bleef ook niet weg. Altijd was ze trouw gebleven aan haar adoptie vader en was bij hem gebleven niet zoals Dave zijn zoon.. Die had zich losgemaakt van zijn vader en nu.. Nu was hij gewoon sterker als zij was. Hoe ze het ook haatte om dat toe te geven.. Ze was bij haar vader gebleven en dat had haar zwak gehouden..

____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 7:14 am

Mariah lag daar huilend alleen Seth deed niks... hij keek haar enkel aan en keek naar Selene. Die had twijfel in haar gezicht maar dat verdween.... en kwam toen weer terug. Selene keek hem doordringend aan, 'Ze is jouw dochter.... ik ben jouw lijfwacht... vriendin.... voogd en watnogmeer. Kom op..' zei ze in gedachten. Seth snoof en keek Selene aan. Seth liep naar Mariah toe die "Papa."zei en doorging met huilen... Seth ging achter haar staan en tilde haar als een klein kind op. Haar benen over zijn rechterarm en haar rug en nek steunden op zijn linkerarm. Hij keek haar niet aan en liep weg. Hij gaf geen gehoor aan haar gehuil, "Mariah, jij bent mijn dochter. Net als Maylaine, alleen zij verkiest mij te zien als moordenaar. Jij verkoos mij te zien als vader." zei Seth. Selene bleef staan bij de summons van Mariah. Die moesten even wegblijven. Seth ging zitten op een rots en drukte Mariah tegen zich aan. "Niet... schrikken." zei Seth zacht legde zijn hand op haar nek. Zachtjes deed hij... wat ieder onzelfzuchtige ouder had gedaan .... als ze zijn kracht hadden. Seth's bloed.... gleed zacht door zijn huid heen en ging via een onschadelijk pad in Mariah's aderen. Het was maar een beetje... maar als een virus infecteerde het de andere bloed lichamen en namen ze over. Één, derde van Mariah's bloed zou bestaan uit dat van Seth... veranderd zodat het geen klonen van bloed zou zijn. Seth haalde zijn hand weg en zijn wond ging dicht.. en het kleine sneetje bij Mariah haar nek. "Het bloed maakt niks uit, dit is enkel om te laten zien dat hoe je het draait of keert. Jij bent mijn dochter.. IN NAAM en BLOED. Hoewel het nog niet eens klein effect heeft op je magie.. Je bent nu van mijn bloed." zei Seth. Hj keek naar Mariah, Hij kuste haar op haar voorhoofd. "Jij bent mijn dochter, leader of niet. Ik ga ook geen gehoor geven aan je bevelen... want die zijn er niet voor mij. Je kan je vader niks ontnemen of verbieden." zei Seth en streek door Mariah's haar. "En stop alsjeblieft met huilen." voegde hij toe.

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 7:22 am

Seth ging achter haar staan en tilde haar als een klein kind op. Haar benen over zijn rechterarm en haar rug en nek steunden op zijn linkerarm. Hij keek haar niet aan en liep weg. Hij gaf geen gehoor aan haar gehuil, "Mariah, jij bent mijn dochter. Net als Maylaine, alleen zij verkiest mij te zien als moordenaar. Jij verkoos mij te zien als vader." zei Seth. Selene bleef staan bij de summons van Mariah. Seth ging zitten op een rots en drukte Mariah tegen zich aan. "Niet... schrikken." zei Seth zacht legde zijn hand op haar nek. Seth's bloed.... gleed zacht door zijn huid heen en ging via een onschadelijk pad in Mariah's aderen. Seth haalde zijn hand weg en zijn wond ging dicht.. en het kleine sneetje bij Mariah haar nek. "Het bloed maakt niks uit, dit is enkel om te laten zien dat hoe je het draait of keert. Jij bent mijn dochter.. IN NAAM en BLOED. Hoewel het nog niet eens klein effect heeft op je magie.. Je bent nu van mijn bloed." zei Seth. Hj keek naar Mariah, Hij kuste haar op haar voorhoofd. "Jij bent mijn dochter, leader of niet. Ik ga ook geen gehoor geven aan je bevelen... want die zijn er niet voor mij. Je kan je vader niks ontnemen of verbieden." zei Seth en streek door Mariah's haar. "En stop alsjeblieft met huilen." voegde hij toe.

Ze snikte nogmaals na en haar ogen werden iets groter terwijl ze hem aankeek. Haar hand gleed even naar haar nek en ze slikte zacht. Was dit echt gebeurd. Ze sloeg haar handen rond zijn nek en probeerde met al wat ze had haar tranen te beheersen. "Papa." Fluisterde ze zacht waarna ze hem dichter tegen haar aantrok. Elk spoor van twijvel was verdwenen, hij was haar vader en dat zou hij altijd blijven. "Ik hou van je papa." Flusiterde ze zacht terwijl ze hem nog dichter tegen haar aan trok. Haar hoofd verbergend tegen zijn schouder. Was dit werkelijk gebeurd.. Echt..


____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 7:47 am

Mariah snikte nogmaals na en haar ogen werden iets groter terwijl ze hem aankeek. Haar hand gleed even naar haar nek en ze slikte zacht. Was dit echt gebeurd. Ze sloeg haar handen rond zijn nek en probeerde met al wat ze had haar tranen te beheersen. "Papa." Fluisterde ze zacht waarna ze hem dichter tegen haar aantrok. Elk spoor van twijvel was verdwenen, hij was haar vader en dat zou hij altijd blijven. "Ik hou van je papa." Flusiterde ze zacht terwijl ze hem nog dichter tegen haar aan trok. Haar hoofd verbergend tegen zijn schouder. "Ik ook van jou... toverbal." zei Seth. Hij streek met zijn hand over haar hoofd. Hij had spijt.. dat hij niet kon zijn als Valencia. Hij hield van zijn dochter net als Valencia van hem hield... alleen Valencia kon hem enkel genade geven als hij op sterven na dood was.. hij niet. Seth stond het toe dat Mariah zo dichtbij hem bleef. "Ik ben je vader... en Selene is als je moeder.. net als ze voor mij was. Dat veranderd niet, waar we ook zijn." zei Seth geruststellend. Hij dacht aan Mimi... meer dan 10 jaar was ze weg.... wat haatte hij dat... ze leefde nog. Dat kon niet anders. Seth knipperde even en keek Mariah aan, "Ik ga binnenkort naar huis.... niet meer in de stad. Mijn huis. Kom me maar niet zoeken daar...." zei Seth kalmpjes en gaf Mariah een knuffel. Hij hield van zijn dochter... maar het was beter als hij alleen zou zijn voor een tijdje. Misschien zou het ook wel goed zijn voor Mariah.

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 8:45 am

"Ik ook van jou... toverbal." zei Seth. Hij streek met zijn hand over haar hoofd. "Ik ben je vader... en Selene is als je moeder.. net als ze voor mij was. Dat veranderd niet, waar we ook zijn." zei Seth geruststellend. "Ik ga binnenkort naar huis.... niet meer in de stad. Mijn huis. Kom me maar niet zoeken daar...." zei Seth kalmpjes en gaf Mariah een knuffel.

Door zijn woorden werden haar ogen groter en ze kwam omhoog. "Nee." Haar stem was resoluut als dat van een leider. Al wist ze dat het niet zou uitmaken. Ze keek hem met blauwe ogen aan en ze kwam nog verder omhoog. "Ik wil niet dat je gaat, Mimi komt niet terug, ze is weg, samen met die monsters Seth, ze komt niet terug en je verband jezelf naar de vergetelheid. Er is daar niets. Blijf hier, hier is je familie." Haar stem was bijna smekend geworden terwijl ze hem aankeek. "Bovendien, je moet me nog trainen, ik.. ik ben nog lang niet klaar, niet voor Leader zijn of voor Summoner zijn. Je moet blijven, samen met Selene, jullie kunnen niet gaan." Haar stem was zacht en licht geschrokken terwijl ze hem recht aankeek. "Laat me niet alleen." Klonk haar stem zacht terwijl ze hem recht aankeek. Ze kon het niet aan om hem weg te zien gaan, al helemaal niet met Selene.. Dan zou ze haar ouders kwijt raken.. Dat zou ze niet kunnen..

____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 8:54 am

"Ik wil niet dat je gaat, Mimi komt niet terug, ze is weg, samen met die monsters Seth, ze komt niet terug en je verband jezelf naar de vergetelheid. Er is daar niets. Blijf hier, hier is je familie." Haar stem was bijna smekend geworden terwijl ze hem aankeek. "Bovendien, je moet me nog trainen, ik.. ik ben nog lang niet klaar, niet voor Leader zijn of voor Summoner zijn. Je moet blijven, samen met Selene, jullie kunnen niet gaan." Haar stem was zacht en licht geschrokken terwijl ze hem recht aankeek. "Laat me niet alleen." Klonk haar stem zacht terwijl ze hem recht aankeek. Seth keek haar aan, "je bent niet alleen. Mimi komt terug...en niemand is ooit ergens klaar voor." zei Seth kalm en keek haar aan. Hij keek haar aan, "Je moet sterk zijn... ik moet weg. Je bent nu volwassen. je kan het wel."zei Seth. Hij streek door Mariah's haar en glimlachte. "Ik...moet weg, sorry. Daarbij.... ik leef eeuwig..... we hebben altijd genoeg tijd later... maar nu niet. Je mag mee... maar je moet wel daarna terug." zei Seth terwijl hij Mariah omhelsde. Hij stond op en keek haar aan, "het is je eigen keuze" zei Seth en hij liep alvast een stukje vooruit.

-flutpost-

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 9:14 am

Seth keek haar aan, "je bent niet alleen. Mimi komt terug...en niemand is ooit ergens klaar voor." zei Seth kalm en keek haar aan. "Je moet sterk zijn... ik moet weg. Je bent nu volwassen. je kan het wel."zei Seth. Hij streek door Mariah's haar en glimlachte. "Ik...moet weg, sorry. Daarbij.... ik leef eeuwig..... we hebben altijd genoeg tijd later... maar nu niet. Je mag mee... maar je moet wel daarna terug." zei Seth terwijl hij Mariah omhelsde. Hij stond op en keek haar aan, "het is je eigen keuze" zei Seth en hij liep alvast een stukje vooruit.

Ze sloot haar ogen en kwam ook overeind. "Jij leeft wellicht voor eeuwig.." Fluisterde ze zacht. "Maar ik niet.." Klonk haar stem zacht en ze liep achter hem aan tot ze weer bij de summons waren. Ze keek Selene aan en zuchtte zacht snikkend. "Wacht dan tenminste tot na Independence day.. Nog een festival. En leer me daarna hoe ik een Demonlord moet oproepen. Dan ben ik er klaar voor." Haar stem was zacht en bijna smekend. "Dat is al wat ik vraag, nee wat ik smeek, alsjeblieft vader." Haar stem was zacht en haar ogen veranderde van kleur naar iet zacht roze. Ze zag hoe Johanna's hand en die van Aeron op Nëya haar schouders lagen. Daar ging ze een moeilijke aan hebben, dat wist ze zeker. Maar om nu te horen dat haar vader haar zou vertrekken was nog veel erger, veel pijnlijker. En al wat ze hoopte te doen was dit uitstellen..

____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    za jun 30, 2012 9:19 am

Ze sloot haar ogen en kwam ook overeind. "Jij leeft wellicht voor eeuwig.." Fluisterde ze zacht. "Maar ik niet.." Klonk haar stem zacht en ze liep achter hem aan tot ze weer bij de summons waren. Ze keek Selene aan en zuchtte zacht snikkend. "Wacht dan tenminste tot na Independence day.. Nog een festival. En leer me daarna hoe ik een Demonlord moet oproepen. Dan ben ik er klaar voor." Haar stem was zacht en bijna smekend. "Dat is al wat ik vraag, nee wat ik smeek, alsjeblieft vader." Haar stem was zacht en haar ogen veranderde van kleur naar iet zacht roze. Ze zag hoe Johanna's hand en die van Aeron op Nëya haar schouders lagen. Daar ging ze een moeilijke aan hebben, dat wist ze zeker. Maar om nu te horen dat haar vader haar zou vertrekken was nog veel erger, veel pijnlijker. En al wat ze hoopte te doen was dit uitstellen..
Seth snoof en keek Mariah aan, "Oke... ik wacht tot dan. Het maakt me niet uit wat er ook gebeurt... daarna ga ik." zei Seth. Hij keek naar Selene die glimlachte naar hem. Seth keek naar Mariah, "Tevreden?!" vroeg hij licht geirriteerd maar ergens was hij wel blij dat Mariah zo'n moeite deed. "Je bent oud genoeg om voor jezelf te zorgen.... alleen demonlords is niet iets wat je overhaast meot doen..... tenzij je leven er vanaf hangt... maar dat is niet jouw geval." zei Seth. Hij keek haar licht bestraffend aan en daarna gaf hij haar een omhelsing en zuchtte met een glimlach anar haar.

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    ma jul 02, 2012 9:05 am

Ze zou niet zonder haar vader kunnen. Waarom zag hij dat nou niet gewoon? Seth snoof en keek Mariah aan, "Oke... ik wacht tot dan. Het maakt me niet uit wat er ook gebeurt... daarna ga ik." zei Seth. Hij keek naar Selene die glimlachte naar hem. Seth keek naar Mariah, "Tevreden?!" vroeg hij licht geirriteerd. "Je bent oud genoeg om voor jezelf te zorgen.... alleen demonlords is niet iets wat je overhaast meot doen..... tenzij je leven er vanaf hangt... maar dat is niet jouw geval." zei Seth. Hij keek haar licht bestraffend aan en daarna gaf hij haar een omhelsing en zuchtte met een glimlach anar haar.

Mariah glimlachte zacht en sloeg haar handen rond haar vader's nek. "Dank je vader." Fluisterde ze zacht en liet hem daarna met een kleine zucht terug. Met langzame passen liep ze naar voren tot ze bij de summons en Selene stond en sloeg haar armen rond haar moeders nek. Ze wou haar niet kwijt. Iedereen behalve zij maar het leek er op dat ze na het eerst volgende festival niet enkel haar vader kwijt zou zijn maar ook haar moeder. De vrouw wie op haar had gepast en voor haar had gezorgd. Was ze echt er toe in staat om zonder haar moeder te leven? Ze kon het haast niet bedenken. En toch.. Zou het einde daar al zo snel zijn..

____________________________

[Alleen beheerders zien deze link]
[Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link] ~ [Alleen beheerders zien deze link]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    ma jul 02, 2012 8:11 pm

Mariah glimlachte zacht en sloeg haar handen rond haar vader's nek. "Dank je vader." Fluisterde ze zacht en liet hem daarna met een kleine zucht terug. Met langzame passen liep ze naar voren tot ze bij de summons en Selene stond en sloeg haar armen rond haar moeders nek. Het leek er op dat ze na het eerst volgende festival niet enkel haar vader kwijt zou zijn maar ook haar moeder. De vrouw wie op haar had gepast en voor haar had gezorgd. Seth zuchtte en keek naar Mariah die nu bij Selene stond, een schaduw gleed over zijn schouder en een hand leek even op zijn schouder te drukken. Seth keek voor zich uit en glimlachte enkel, de druk verdween en hij liep naar Mariah toe hij legde zijn handen op haar schouders, hij was groter... hij was sterker.. hij was beschermend.. hij was haar vader. "Het komt wel goed, je zal het niet merken." zei Seth simpeltjes. Selene keek hem recht aan en Seth zag het... weer kon hij het zien. Het brande op zijn netvlies toen Selene ook haar handen op de schouders van Mariah legde en ze als het ware Mariah samen omhelsden. De schrok dreef ongemerkt via Seth's arm naar zijn bewustzijn. Seth zuchtte even, "Alleen ik mag al gelukkig zijn wetende dat al mijn kinderen geslaagd zijn en klaar voor deze wereld, enkel de dwaas zou geluk boven macht verkiezen. Noem mij maar de dwaas.. macht is er genoeg, alleen ik heb maar één Mariah, één Dave, één Meredith en één Sara."zei Seth terwijl hij Mariah en Selene beide dichtbij trok en tegelijk omhelsde. Selene glimlachte, "Seth is sowieso een dwaas, maar wel de onze." zei Selene en kneep zachtjes met een glimlach in de hand van Mariah. Seth glimlachte enkel en keek naar zijn dochter en voogd..... beide kon hij soms hun een dreun geven.. maar nu wou hij ze optillen en tot een prop huggen.

____________________________

[Alleen beheerders zien deze afbeelding]
‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A dark Age rise    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A dark Age rise
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Mysterious as the dark side of the moon ~
» My songs know what you did in the dark [Sykes]
» Icidu - 007.
» [Patrol] Shot in the Dark
» ~Are you afraid of the dark?~ [Open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Miracles of Fantasia-
Ga naar: