V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 It's just not fair, you know? || Tiro

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: It's just not fair, you know? || Tiro   za aug 11, 2012 9:21 am

De wonde op haar arm was al redelijk goed aan het genezen. Over een paar dagen moest ze terug naar Tiro om de draadjes er uit te laten halen en op de een of andere manier keek ze daar wel naar uit. De jongen zorgde ervoor dat ze zich op haar gemak voelde, niet meer bang hoefde te zien van de buitenwereld. Niet veel mensen zouden het zeggen, maar eigenlijk was de vrouw bang voor alles dat buiten rond liep. Het was een gevoel dat ze altijd had sindqs haar ouders vermoord werden. Langzaam baande de jonge vrouw zich een weg door het verbrande gebied terzijl ze het steeds moeilijker kreeg met ademen. Beelden van haar ouders samen met al het moois dat hier ooit te zien was geweest, flitsten voor haar ogen voorbij. Alles was gewoon weg, bleef alleen nog in een vage herinnering over. Tranen begonnen geruisloos over haar wangen te stromen terwijl ze haar vingers over een van de weinige bomen die nog half overeind stond, liet glijden. De stam was helemaal zwart en al het leven was al lang uit de boom verdwenen. Het deed pijn om de omgeving waar ze was opgegroeid in zo'n toestand terug te zien, maar ooit moest ze het onder ogen komen. Vandaag was waarschijnlijk de enige dag geweest dat ze naar hier zou kunnen komen, aangezien haar neefje meestal al haar aandacht opeiste. Zijn ouders waren ook omgekomen in de strijd, maar de jongen herinnerde zich er niets meer van. Een alleenstaande vrouw had de verantwoordelijkheid op zich genomen om voor haar neefje te zorgen waardoor ze voor hem als een moeder was. Lilith zakte langzaam door haar benen terwijl haar ademhaling stokte in haar keel en de tranen steeds harder begonnen te stromen. Verder kon ze gewoon niet gaan, dan zou de pijn alleen maar erger worden. Zachtjes snikte ze terwijl ze voetstappen dichterbij hoorde komen. De elf had de kracht niet eens om om te kijken wie er nu juist aankwam, dus moest ze maar hopen dat die persoon niets slechts in zin had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 19
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   za aug 11, 2012 10:09 amTiro beende met grote passen over het stukje groen, een grasweide die naarmate hij verder liep meer en meer zwartgeblakerd was. Hij zag de verbrande plek al in de verte opdoemen, slechts een klein stuk van het verwoeste gebied. Zijn gezicht vertrok toen hij de zwartgeblakerde natuur naderde. Dit was een zwarte pagina in de geschiedenis van het volk, en nu ging hij hier op de dag van vandaag tien jaar later gewoon op uitje er naartoe. Nou ja, uitje. Zoals gewoonlijk ging hij weer eens voorraden aanvullen, en hij vroeg zich af of er hier wel nog dingen te vinden waren. Misschien groeiden er wel kruiden die zeldzaam waren, waarschijnlijk hoopte hij weer te veel. De jonge healer apprentice beende verder het bos in en bleef even staan. De greep om het bandje van zijn heuptas verslapte, waardoor deze bijna van zijn schouder af gleed. De wind speelde met zijn lichtblonde haarlokken, en liet ze opwaaien tot ze bijna zijn gezichtsveld bedekten. Toen hoorde hij plots iets. Gesnik? Hij draaide zich om en liep met zijn hand om het bandje geklemd op het geluid af. Hij zag een jonge vrouw op haar knieën zitten, op de grond. Ze huilde. Haar haren waren goudblond en lang, ze had een slank postuur. Hij leek haar wel te herkennen. "Lilith?" Zijn stem klonk licht toen hij naar de jonge vrouw toe liep. Hij aarzelde even, maar legde toen hij eenmaal bij haar was zijn hand op zijn schouder terwijl hij op zijn hurken naast haar ging zitten. "Wat is er? Heb je je bezeerd? Is er iets gebeurd?" De vragen ratelden als een stoomtrein uit zijn mond, zo bezorgd was hij. Hij streek haar haren uit haar gezicht zodat hij haar zonder hinder aan kon kijken.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   zo aug 12, 2012 6:53 am
Het was gewoon niet eerlijk, wat had zij gedaan om dit te verdienen? Er waren waarschijnlijk veel elfen die zich net hetzelfde als zij afvroegen, maar ook geen antwoord konden zoeken. Haar volk was vredelievend en hield zich altijd afzijdig bij gevechten, dus waarom hadden ze dit verdiend. Verslagen liet Lilith de tranen over haar wangen stromen terwijl er om de paar seconden een snik over haar lippen kwam. Vreselijke herinneringen speelden zich af voor haar ogen waardoor ze haar handen voor haar gezicht sloeg. Een zachte stem die van achter haar rug klonk zorgde ervoor dat ze haar handen terug op haar knieën legde, maar nog altijd weigerde ze om te kijken. Pas toen ze een hand op haar schouder voelde en de stroom aan vragen hoorde, keek ze om. Nog voordat de vragen fatsoenlijk uit zijn mond waren gekomen, sloeg ze haar armen al om zijn nek en verstopte haar neus in zijn blonde haren. "Waarom hebben ze dit gedaan, Tiro? Waar hebben we dit aan verdiend?" De tranen bleven maar over haar wangen lopen terwijl ze zich aan Tiro vastklampte en probeerde te kalmeren.

Meh
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 19
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   zo aug 12, 2012 7:37 amTiro sperde even zijn ogen wagewijd open toen hij de greep van haar armen om zijn nek heen voelde. Haar gezicht, waar tranen over haar wangen stroomden, had ze verstopt in zijn blonde haren. Hij aarzelde niet om zijn handen op haar rug te leggen, maar nu vroeg hij zich toch wel een beetje af of hij haar moest omhelzen. Misschien vatte ze het wel verkeerd op... Hij deed het maar gewoon en wreef geruststellend over haar rug met zijn ene hand, terwijl hij zijn armen om haar heen geslagen had. "Waarom hebben ze dit gedaan, Tiro? Waar hebben we dit aan verdiend?" Hij wist het niet, hij kon op beide vragen niet antwoorden. De jonge elf besloot maar om eerlijk te zijn. "Ik weet het niet," Zei hij en probeerde haar te sussen. "Het komt wel goed." Tiro was erg jong toen ze aangevallend werden. Hij was een kleuter. Zijn vader was mee ten strijde getrokken, en waarschijnlijk omgekomen, maar zijn moeder was met hem en de rest vertrokken. De kans dat dit de plek is waar zijn ouder gesneuveld was, is groot, maar het deerde de healer apprentice niet echt. Het kon altijd anders, hij bleef hopen tot het zekere. "Lilith, je bent van streek." Tiro kon het voelen aan de manier waarop haar schouders hevig schokten, en hoorde het aan de manier van ademhalen en snikken. "Wil je weg?" Stelde hij daarom dus maar voor. Het was beter voor haar, hij zou zijn excursie later wel verder zetten.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   zo aug 19, 2012 12:02 am

De tranen bleven maar over haar wangen stromen terwijl haar vingers zich vasthaakten aan Tiro's kleding, alsof ze bang was dat hij ervandoor zou gaan als ze hem losliet. Net als haar ouders hadden gedaan, al dan niet expres. Iemand die je dierbaar was verliezen deed gewoon pijn, heel veel pijn en als je niet opstond en probeerde verder te gaan met je leven, duurde het niet lang vooraleer je die dierbaren achterna ging. Zij zelf was opgestaan, had iets van haar leven proberen te maken, maar vandaag was gewoon de dag gekomen dat ze haar belofte moest nakomen. Net voordat ze gevlucht was, had ze in stilte aan haar overleden ouders belooft dat ze terug zou komen als ze er klaar voor was. Misschien had ze het verkeerd ingeschat, was ze er helemaal niet klaar voor geweest, maar op de een of andere manier was ze blij dat ze gekomen was. Als ze nog langer gewacht had, was ze de belofte misschien vergeten. Het antwoord dat Tiro gaf op haar vraag zorgde ervoor dat ze zich nog harder aan hem vastklamte. Het voelde goed dat hij eerlijk was en niet een of ander stom verhaaltje verzon zodat ze zich beter zou voelen. Zo'n dingen werkten gewoon niet bij haar, hoe goed de mensen het om haar heen ook bedoelde. "Nee, ik wil niet weg. Ik had het beloofd dat ik terug zou komen en een belofte breek je niet zomaar." Het was haar zowaar gelukt om een hele zin te zeggen tussen haar snikken door en langzaam duwde ze zich van hem af om hem in de ogen te kijken. "Het brengt ongeluk om een belofte te breken, ookal zijn de personen aan wie je de belofte gedaan hebt gestorven."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 19
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   zo aug 19, 2012 12:21 am

Tiro's blik gleed even naar de vingers die zich vasthaakten aan zijn kleren. Hij had zich vandaag luchtig gekleed, omdat het zo warm was. Een nette broek en een simpel hemd, die haar vingers nu omlaag trokken zonder dat het waarschijnlijk de bedoeling was. "Nee ik wil niet weg. Ik had het beloofd dat ik terug zou komen en een belofte breek je niet zomaar." Ze liet hem los en keek hem aan. "Het brengt ongeluk om een belofte te breken, ookal zijn de personen aan wie je de belofte gedaan hebt gestorven." Tiro wachte even, aarzelde even, en zuchtte. "Nee, maar als je gezondheid er onder lijdt... Ben je zeker dat het wel gaat?"

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's just not fair, you know? || Tiro   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's just not fair, you know? || Tiro
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Elf Fantasy Fair~!
» Just Another Fairytale - Where dreams come true!
» ELF FANTASY FAIR FOTOOOOOS :3

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Miracles of Fantasia :: ;; Burned forest-
Ga naar: