V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Did you saw them? [Riley]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Zahra

avatar

Aantal berichten : 19
Dirua : 5
Registratiedatum : 06-05-12

Character
Real name: Lyan
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Did you saw them? [Riley]   za aug 11, 2012 12:40 pm


Zijn hand zat geklemd om een houten hals van een viool, in zijn andere hand had hij een stok. Het mysterieuze figuur stapte langzaam vooruit terwijl hij de viool in zijn nek legde en het draad van de houten stok over de snaren liet gaan. Een lied speelde voort terwijl de wind door zijn blonde haren streek, de dunne veters aan zijn capuchon bewogen heen en weer terwijl zijn zwarte gympen door het zwarte zand voortbewogen. De ogen van de jongen waren niet te zien door de haren die voor zijn ogen hingen waardoor er een donkere waas was verschenen op de rest van het gezicht. Antony, zo heette de jongen. Hij was na lang reizen hier gekomen, hij was erg mager geweest. Een mysterieuze glimlach verscheen op het gezicht van de jongen waardoor zijn hoektand te zien was. De jongen was een vampier. Antony speelde een lied voort terwijl hij met zachte passen doorliep. Zijn voeten bewogen mee met het ritme dat hij speelde. De nekband die hij droeg zat vol ijzeren stekels waar de viool tegenaan lag.

Zijn trage passen brachten hem toch voort, de mysterieuze vampier was al een stuk verder gekomen. Het was stil geworden in het donkere schemerige bos. Slechts alleen zijn muziek was te horen, het zielige geluid van de viool galmde tussen de bomen en struiken door. Slechts een paar keer kwam er een glimlach op het gezicht van de jongen, niet omdat hij vrolijk was, maar door het griezelige geluid van het lichte geluid van de viool.

Riley

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Did you saw them? [Riley]   za aug 11, 2012 1:04 pm
Een grimas verscheen op het gezicht van de jongen toen een bekende geur zijn neus prikkelde en meteen trok hij de kraag van zijn jas voor zijn neus en mond. Waarschijnlijk had een van zijn soortgenoten een mens te pakken gekregen en was zich nu te goed aan het doen aan al dat bloed dat erin zat, jegh. Het was raar, zeker voor een vampier, dat hij bloed gewoon walgelijk vond, maar het was nu eenmaal zo. Natuurlijk dronk hij om de maand wel eens een zakje om ervoor te zorgen dat hij niet te zwak werd, anders zou hij vast en zeker bezwijken. Het was nu niet zo dat Riley het erg vond om een vampier te zijn, integendeel, maar aan alles was er wel een nadeel. Als eerste het bloed dat overal wel in de lucht hing in dit gebied. Het was gewoonweg smerig om te zien hoe vaklieden dat rode spul opslurpten alsof het bier was. Ten tweede was er het feit dat ze het bos nog niet mochten verlaten. Waarom was voor hem nog niet helemaal duidelijk, maar er stond iets te gebeuren. Riley zuchte opgelucht toen hij merkte dat de geur van bloed minder werd naarmate hij meer naar het oosten liep en een glimlach vormde zich om zijn lippen. Het geluid van muziek zorgde er echter voor dat de glimlach terug van zijn lippen afdroop en een huivering liep over zijn rug heen. Zo'n soort muziek had hij nog nooit gehoord en als hij eerlijk moest zijn was hij daar ook blij om. Die tonen waren in een woord gewoon eng, alsof de dood iemand kwam halen ofzo. Riley dwong zijn benen om te bewegen en liep op het geluid af. De glimlach verscheen terug in alle glorie op zijn gezicht toen hij een jongen zag lopen met een viool, waarschijnlijk een nieuweling. Even ging de jongen met zijn hand door zijn blauwe haren voordat hij zijn hand naar de persoon opstak en dichter naar hem toe liep. "Hoi!" Hij moest bijna roepen om boven het geluid van de viool uit te komen. "Riley Nimhe, aangenaam."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Zahra

avatar

Aantal berichten : 19
Dirua : 5
Registratiedatum : 06-05-12

Character
Real name: Lyan
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Did you saw them? [Riley]   za aug 11, 2012 1:22 pm


Een licht briesje zorgde ervoor dat er een heel lichte geur van bloed meekwam met de wind, Antony gromde even licht. Hij had zich net nog tegoed gedaan aan het goedje dat bewaart bleef in mensen. Er verscheen een grijns op zijn gezicht toen hij ophield met viool spelen, er stond een jongen voor hem. De dood had hem dus geroepen, maar helaas was het geen mens. Een beetje teleurgesteld liet Antony zijn armen zakken. De jongen had blijkbaar al een begroeting gedaan, hij had zijn hand uitgestoken. "Riley Nimhe, aangenaam." Zei de jongen. Antony keek een beetje nors terug, al kon je het alleen zien aan zijn houding. Hij liet zijn viool in een rookwolk verdwijnen en liet zijn linkerhand naar zijn pols gaan. Hij haalde een ring van zijn vinger en deed die om de vinger van de jongen. Even wachtte hij waarna hij zich ook voorstelde. "Antony Rogiro Vurmulis." Zei hij. Hij noemde zichzelf meestal gewoon Antony Roger, veel gemakkelijker.

Wanneer Riley om zou kijken zou hij misschien iets kunnen laten zien. Het zal hem verbazen, maar misschien kon hij het ook wel leren. Het was iets wat bij zijn karakter paste. Antony liet even zijn tanden zien waarna hij met een grijns naar een paar struiken keek. Zou het een mens zijn? Meteen liet hij zichzelf verdwijnen en verscheen hij weer achter een boom. Hij keek vol verwachting toe, al zag je het totaal niet aan zijn houding of gezicht.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Did you saw them? [Riley]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Did you saw them? [Riley]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Outlands :: ;; Hidden Camp-
Ga naar: