V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 New High Ranks!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: New High Ranks!   do aug 23, 2012 2:09 am

Heey lieve leden!

Zoals jullie wel gemerkt hebben is JAF een beetje inactief geworden. Vandaar ook dat we deze schitterende nieuwe Lay-out hebben. Nu is het niet enkel zo dat de normale leden weg blijven, nee ook de hoge rangen zijn versloft. Vandaar dat we nu dus een aantal nieuwe hoge rangen zoeken.

Degene die hun rang behouden
  Mariah - Leader Wizards
  Maylaine - Leader Shapeshifters
  Falco - Leader Elves
  Ken - Leader Vampires
  Aeris - Deputy Shapeshifters
  Loira - Deputy Vampires

Niet echt veel he. We zoeken daarom deze rangen nieuw
  Leader Knights
  Deputy Wizards
  Deputy Elves

  Deputy Vampires
  Deputy Knights

Zoals jullie kunnen zien gaan de Healer rangen wegvallen. Wanneer dit gebeurd is nog niet helemaal zeker aangezien ze nog nodig zijn voor Checkmate maar we hoeven ze in iedergeval niet meer te zoeken.
Heel graag zien wij deze rangen vervult en hopen dus op veel aanmeldingen. De beste zullen worden gekozen door het team (:

Vul dit lijstje in als je mee wilt doen
  Code:
  [b]Charnaam;;[/b]
  [b]Wat wil je het liefst worden;;[/b]
  [b]Nieuw of bestaand Char;;[/b]
  [b]Voorbeeldpost[/b]Hierin zien we graag hoe jij je Char zou willen spelen als Leader/Deputy


Oud Deputies/leaders, als jullie graag weer actief willen worden en je dus melden hebben jullie nog even de tijd daarvoor. Dit zal meegenomen worden in onze beslissing.

MvG.
Het TeamLaatst aangepast door Mimi~ op wo sep 26, 2012 7:41 am; in totaal 3 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Hiddlestoner

avatar

Aantal berichten : 370
Dirua : 69
Registratiedatum : 27-04-12
Leeftijd : 20

Character
Real name: Jinte
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   do aug 23, 2012 7:56 am

Charnaam;; Loira Montgomery
Wat wil je het liefst worden;; Deputy Vampires
Nieuw of bestaand Char;; Bestaand
Voorbeeldpost Haar statige stappen en arrogante blik deed iedereen uiteen wijken. Terwijl ze zo door het bemodderde Vampirekamp liep liet ze een vinger door haar halflange oranje haar gaan. Haar bluawe ogen leken rusteloos in het rond te kijken opzoek naar slachtoffers die voor haar zouden zichten. Zelf zou ze het niet zeggen, maar de macht van de Deputy was een tikkeltje naar haar hoofd gestegen. Ze stond nu zelfs boven haar nicht, Vyndi Montgomery, maar die leek zelfs meer af te spreken met Ken dan zijzelf. Ken leek ook meer voorkeur aan Vyndi te geven, maar ja, Loira was nu ook niet eenmaal altijd in het kamp om overal op te letten. Haar blauwe ogen vielen op een onzeker meisje. Student. Net begonnen. Misschien net pas in het kamp. Schoot her doo haar hoofd heen. Ze rechtte haar rug en liep snel en standvastig op haar af. Ze leek al in een te krimpen bij het zien van Loira. Mooi.'Jij!' Blafte ze. Het meisje sprong op en keek bang naar haar op.'Waarom ben jij niet bezig met je lessen?' Ze keek haar streng aan en haar ogen waren tot spleetjes geknepen. 'Ik heb nog geen mentor.'piepte ze. Loira zuchtte geeergerd. Dat was nu al de hele tijd het geval, niemand leek zich aan te melden om de students les te geven.'Moet ik dan alles regelen?'' Mompelde ze binnensmonds. Ze herstelde zich en keek kleinerend op haar neer.'Ga dan op zijn minst iets doen, en niet zo zielig in elkaar gekrompen bij een of ander smeulend vuurtje te zitten totdat iemand medelijden krijgt. Dat krijg je niet!' Met deze woorden draaide ze zich om en beende weg. haar Rijglaarzen waren besmeurd met modder, een teken dat ze veel rondliep en iedereen in de gaten probeerde te houden, eens kijken wie er voldeed aan de taken van een mentor.

____________________________

|| F e l i n a || F e l i x || L o i r a || N o r a h || M o r a h || L o k i || Y u c k a ||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   do aug 23, 2012 8:15 am

Dan kan Loira blijven Smile Wel actief blijven natuurlijk, we zien deze inactiviteit eventjes door de vingers ^^

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Hiddlestoner

avatar

Aantal berichten : 370
Dirua : 69
Registratiedatum : 27-04-12
Leeftijd : 20

Character
Real name: Jinte
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   do aug 23, 2012 8:17 am

Natuurlijk, ik zal er vol tegenaan gaan :3

____________________________

|| F e l i n a || F e l i x || L o i r a || N o r a h || M o r a h || L o k i || Y u c k a ||

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cupcake

avatar

Aantal berichten : 80
Dirua : 60
Registratiedatum : 09-06-12

Character
Real name: Kaatje =D
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   za aug 25, 2012 6:05 am

Charnaam;; Joshua Hirsh
Wat wil je het liefst worden;; Leader knights
Nieuw of bestaand Char;; new
Voorbeeldpost Het geluid van de kling van een zwaard dat contact maakte met een steen galmde door de omgeving. Het was belangrijk om je zwaard altijd scherp te houden voor het geval er ineens vijanden zouden opduiken. Een knight met een scherp zwaard was net als een kroeg zonder bier, erg slecht dus. Als leader moest hij zeker een scherp zwaard hebben, anders zou hij zijn volk nooit fatsoenlijk kunnen beschermen. Het was van groot belang voor Joshua dat hij kon meevechten als er gevochten moest worden, anders kon hij volgens hem wel opstappen als leader. De man keek op toen hij het geluid van staal op staal hoorde en de kreten van kinderen. Zorgvuldig borgde hij de slijpsteen op en stak zijn zwaard in de schede aan zijn riem vooraleer hij opstond om te gaan kijken wat er aan de hand was. Afkeurend schudde Joshua zijn hoofd toen hij twee jongens vechtend over de grond zag rollen. De zwaarden waarmee ze eerst aan het vechten waren, lagen werkeloos op de grond, leken vergeten te zijn. "Jongens." Geen reactie. De man blaasde even een pluk van zijn blonde haren uit zijn gezicht terwijl hij op de twee vechtjassen afliep en hen uit elkaar trok. "Het is niet de bedoeling dat jullie zomaar met elkaar gaan vechten." De harde blik in zijn ogen verzachte toen hij zag hoe ze allebei hun blik op de grond richtten en een kleine glimlach verscheen om zijn lippen. "Bied nu jullie excuses maar aan elkaar aan." Goedkeurend keek hij toe hoe de jongens sorry tegen elkaar zeiden en rustig draaide hij zich om om te kijken of voor de rest alles nog goed was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   za aug 25, 2012 11:26 pm

Charnaam;; Lux Kil'jaedan Telrûnya
Wat wil je het liefst worden;; Deputy elves
Nieuw of bestaand Char;; Bestaand
Voorbeeldpost Lux werd langzaam verblind door de zon terwijl ze haar leerling aan het trainen was. Het was een slimme zet maar Lux had het al lang gezien. Rustig veranderde haar zwaard in een boog en schoot het het door een stukje van de kleren zonder haar leerling pijn te doen. De pijl ging naar een boom en de leerling bleef haken door de magische pijl. De zon streelde Lux huid terwijl ze naar haar leerling aan keek. "Concentreer je beter een onverwachte aanval kan zomaar uit de lucht komen ook al is je vijand verblind." Zei Lux streng maar lief. De pijl ging op in stof door de woorden die Lux snel had gemompeld. Toen zag ze iemand van haar volk komen met ene bezweet hoofd en Lux keek hem aan. "Wat is er gebeurd?" Zei ze kalm en keek hem aan terwijl ze haar rug rechtte. De man van haar volk vertelde het hele verhaal en Lux luisterde aandachtig en zuchtte toen. Ze liep snel naar haar leerling en keek haar aan. "Ik ben heel even weg de les gaat zo door blij oefenen met je wapen tot dat ik terug ben." Lux maakte een snelle pas terwijl de man van haar volk er snel achteraan huppelde. Toen ze uiteindelijk bij het ongeval kwam zag ze iedereen ruzie maken. Lux zuchtte en mompelde iets en stopte toen. Iedereen kalmte!" Zei Lux streng maar recht vaardig. Ze kwam uiteindelijk bij de twee jongens aan die het hadden gedaan en keek hun streng aan. Iedereen wist dat Lux een lief meisje was maar streng kon over komen als dat nodig was. "Wat si er gebeurd/" Zei ze nu lief en keek naar de jongens. De jongens vertelde het hele verhaal terwijl Lux de opdracht aan de rest had gegeven om gewoon verder met hun werk te gaan of de bezigheid waar ze mee bezig waren. Lux zag dat de jongens spijt hadden en daarom gaf Lux een waarschuwing en zei dat ze de volgende keer er niet makkelijker er van af zou komen.


Charnaam;; Sean Etherrior Fel'Dan
Wat wil je het liefst worden;; Deputy wizards
Nieuw of bestaand Char;; Bestaand
Voorbeeldpost Er was altijd wel een taak om te vervullen bij de Tovenaars en dat zou ook altijd zo zijn. Als er niets te doen was zouden we ons al lang overgegeven hebben aan het duister dat wacht. De tovenaars staan als sterk volk en moedig en ze geven niet zomaar op ook al lijkt het onmogelijk om het te winnen en lijkt het of je verloren ben. Eens in de tijd worden machtige tovenaars geboren die speciale gavens hebben en goed zouden zorgen voor hun volk. De meeste van de machtige tovenaars komen van de Fel'dan of zijn daar hun opgeleid. Net zoals ene kleine jongen die nu een groot leider aan het worden is. Sean opende zijn ogen en concentreerde om zijn techniek maar opeens kwam iemand van zijn volk naar hem toe gerend en kwam achter hem staan Sean keek naar de man maar lied toen zijn ogen glijden op de indringer die de man had aangevallen. Sean stapte een stap dichter bij zijn vijand terwijl hij snel een spreuk mompelde en een schild om de man komt. Sean keek met duistere gouden ogen naar de indringer die op kwaad kwam en voelde een on normaal briesje op komen. De vijand voelde het briesje ook en keek nu bang naar de jonge deputy die jaren training had gehad van zijn oom Seth. Sean hefde zijn hand op terwijl een duistere gloeiende bol in zijn hand verscheen en energie aftapte van de omgeving. Binnen paar tellen was de energie al afgeschoten en bij de indringer gekomen. Sean zag dat de bal in zijn maag kwam en rende toen snel op hem af om de laatste schade te doen in zijn zwakste moment. Sean's mond ging nu sneller dan normaal en de spreuken bleven over zijn mond glijden terwijl de indringer die hier niet hoorde werd overgeweldigt door de magie van de tovenaar. Na paar klappen was de indringer stil en lag het zielloos op de grond. De schild verdween op de man die naar Sean toe rende en hem bedankte voor zijn daad Sean knikte en keek door het bos en wist dat hij verder moest voor zijn volgende redding of taak als deputy.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   zo aug 26, 2012 1:06 am

@Sha; Welke deputy's wil je zijn? Gelieve volledig bij te schrijven, anders weten we niet welke je bedoeld, en we gaan het ook niet gaan zoeken.

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   zo aug 26, 2012 1:22 am

wizard deputy voor sean en had lux op gegeven als deputy voor de elven omdat er zo inactief bezig is op de forum
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LauraDINOSAUR
ɢяεεκ мчтнσʟσɢч ғяεακ
avatar

Aantal berichten : 792
Dirua : 590
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 20
Woonplaats : The Pisces Temple, 12th temple, Sanctuary.

Character
Real name: Laura
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   zo aug 26, 2012 1:29 am

Oke kheb het even aangepast op je posts. (:

____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://anotherfairytale.actieforum.com
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   ma aug 27, 2012 10:08 am

Ok nog meer mensen?

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   di aug 28, 2012 6:42 am

deputy knights is ook open gezet

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   di aug 28, 2012 7:52 am

kan er eentje aangenomen worden bij Deputy Wizards?
Want Shanice was eerst.

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   di aug 28, 2012 8:03 am

Wij kiezen de beste en niet de eerste (:
Dus, als je wil mag je het gewoon proberen!

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   wo aug 29, 2012 4:18 am

Charnaam;;
Stella Nox Fleuret
Wat wil je het liefst worden;;
Deputy wizards
Nieuw of bestaand Char;;
Nu bestaand want ze is namelijk af ^^
Voorbeeldpost:
Haar vingers gleden over de wond van een oudere man die voor zijn geld neer was geslagen. Haar haren wapperde zachtjes met het ritme van de wind mee terwijl Stella de wond begon schoon te maken. ”Ik breng u naar de zuster meneer want de wond zal verzorgd moeten worden” Zij ondersteunde de oude man en fluisterde kort een bezwering in zijn oor. Een bezwering dat de pijn voor kort zal worden weggenomen waardoor de man makkelijker met haar kon meelopen. Zij liet de man op haar steunen terwijl zij met een langzaam tempo naar het ziekenhuis liep. Daar legde zij de situatie uit en wat er nu allemaal precies is gebeurd. Of eigenlijk vertelde zij het verhaal uit de oude man zijn perspectief. De dokteren en verpleegkundigen zouden de man verder helpen. Zij wisten allemaal dat Stella velen verantwoordelijkheden met zich meedroeg als Deputy. Zij wisten ook dat Stella dit tot de bodem ging uitzoeken. Een oude man verwonden was een teken van slechtheid. Het stelen van geld betekende meer macht willen hebben het hunkeren naar meer materialisme. Zij ging terug naar het plaats delict terwijl zij haar handen op de grond ruste. Zachtjes begon te wind tegen haar te spreken door een innerlijke spreuk die zij had uitgesproken. De wind fluisterde zachtjes de namen van de daders en de richting waar zij nu naartoe gingen. Stella raakte zachtjes haar Rapier aan die zij op haar rug had gevestigd. Dit wapen wilde zij alleen gebruiken wanneer het echt nodig zou zijn. Je wist nooit wie tegenover je stond.

Zij ruste haar handen om haar enkels, sprak een spreuk uit waardoor haar aderen zichtbaarder werden met een lichte, paarse kleur. Dit verspreidde zich tot haar voeten en wanneer de spreuk voltooid was begon Stella te rennen. Een gloed verscheen langs haar voeten tot haar enkels die een zachte spoor in de lucht achterlieten wanneer zij de bomen passeerde. Haar snelheid kon je vergelijken met een vampier maar als nog zou een tovenaar doormiddel van magie nooit zo snel kunnen zijn. Na ongeveer 20 minuten kwam zij aan op de hoofdweg waar zij de twee daders tegen kwam met zakken in hun handen die waren gevuld met gestolen goederen. Stella tikte één van de mannen op zijn schouders aan die zeker 4 koppen groter als haar was. ”Hallo heren… Zal ik misschien de gestolen goederen mogen terug hebben om ze naar hun rechtmatige eigenaar te kunnen brengen?” De mannen keken elkaar aan en vervolgens weer terug naar de vrouw. Ze begonnen hard te lachen en op dat moment greep zij de man bij zijn oor om hem naar haar toe te trekken. Haar hand kreeg een goudachtige gloed terwijl zij dit op zijn voorhoofd ruste. ”U geeft mij de goederen terug zonder weerstand te bieden en u zult nooit meer een misdaad plegen. Vanaf vandaag zal al het duisternis geen rol meer in uw leven spelen” Stella’s ogen straalde vriendelijkheid uit en de man leek versuft wakker te worden. ”Hier” De andere keek haar spottend aan en haalde uit om haar een vuist te kunnen geven. Met een simpele beweging ontweek ze zijn aanval en gaf zij een knie in zijn maag. ”Geweld is toch niet nodig?” Nu had zij met haar andere hand het rapier tegen zijn hals gedrukt. Zij fluisterde een aantal woorden in het Latijns en de man gaf vrijwillig ook zijn zak met goederen. ”Nog een fijne middag heren” Stella schonk hun een lieve glimlach voordat de dame haar rug naar hun toekeerde en terug naar huis ging.

Er kunnen misschien wat spelfouten bevatten maar heb zo goed mogelijk proberen na te kijken!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   zo sep 09, 2012 7:43 pm

Kom op mensen. JAF draait niet zonder hoge rangen!

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
BoooooAantal berichten : 10
Dirua : 0
Registratiedatum : 18-09-12

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   di sep 25, 2012 10:16 am

MAIA
"True strength is the flower of Wisdom
but its seed is action."


Charnaam;; Maia
Wat wil je het liefst worden;; Deputy Elves
Nieuw of bestaand Char;; Nieuw
Voorbeeldpost

Een zucht verlaat Maia's mond, ze staat voor de deur, de deur naar de ceremonie waar alles word verkozen. Ze denkt terug aan de tijd dat ze op het kasteel woonde, maar dat eigenlijk helemaal niet wilde. Dus ze mengde zich met het volk, zwierf daar veel rond, strijde voor het volk. Was bijzonder sterk, wat ze trouwens nu nog steeds is. Maar haar wijsheid was er ook, en dat onderscheidde haar van de rest. Tenminste dat zeiden de mensen waar ze veel mee om ging. Ze weet zeker dat als ze als Deputy zich volwassen zal gedragen, ookal is ze niet de oudste, eigenlijk is ze nog best jong, jong om de deputy te zijn. Maar vastberaden is ze wel, aan moed heeft ze niets teveel, maar zeker niet te weinig. Ze zal haar volk dienen als een waardige deputy. Ze zal meestrijden, voor elk gevaar wat er is, maar de wijsheid houden. Ten alle tijden, zodat ze ijzersterk is maar verstandig kan zijn wanneer ze dat moet. Kalm kan blijven in de meest stressvolle situaties die ze zich kan voorstellen, en omdat ze vroeger zoveel rondzwierf heeft ze dat al vanaf jongs af aan aangeleerd.
Een ding weet ze wel, ze gaat er alles voor doen om Deputy te worden, met die gedachten duwt ze de deur open en gaat op weg naar de ceremonie.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   wo sep 26, 2012 7:29 am

OPMERKING!

Maia, Joshua en Stella zijn gekozen voor de rangen die ze willen. Ik zal hun nog even een pm sturen en het veranderen bij de informatie over het ras. GEFELICITEERD!

De rang van Knight Deputy staat nogsteeds vrij.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New High Ranks!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New High Ranks!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Informatie-
Ga naar: