V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Don't screw up this moment..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 4:21 am

De witte wolf ging zitten en likte haar poot even af. Thuis, dit was verre van thuis, maar toch. Na die 11 jaar summonschap voelde elk deel van gras onder haar krachtige poten als Thuis. Er waren nog delen over waaraan je kon zien dat ze Summon was geweest. Waaraan je de ondoodheid die ze eens had geleefd kon voelen. Ze opende haar mond en snoof de lucht naar binnen. De lucht was vol van geuren die ze niet had kunnen ruiken in haar eerdere staat. De staat waar ze bijna 10 jaar in was gebleven. Verstopt voor de werkelijkheid. Weggedoken voor de herinneringen. En door Summonogen moeten zien hoe je dochter opgroeit. Hoe je dochter in niets meer gelooft en zichzelf verliest. Het was het meest pijnlijke wat Delaney ooit had meegemaakt. En toch kon ze nu het niet opbrengen direct naar haar dochter te stappen. Was ze bang, wist ze de werkelijkheid niet meer te onderscheiden van die hel waar ze zo lang in had geleefd. Ze ademde weer. Ze kon weer compleet op zichzelf denken en toch was er iets wat ze miste. Maylaine in haar armen. Ze had gezien hoe haar dochter was opgegroeid, hoe haar dochter sterk was geworden. Maar ze had haar dochter nooit vast kunnen houden. Enkel toen.. Zo lang geleden, de dag dat ze stierf en de dag dat Maylaine geboren werd. Sindsdien had ze haar dochter nooit meer kunnen aanraken. Zelfs niet als ze dat zelf had gewild. Mimi had haar moeder moeten worden. Maar May was slim. Te slim. Ze wist het. En ze had haar rug gekeerd naar diezelfde man die Delaney's onschuld en leven had afgenomen. En dan te bedenken dat Delaney naast hem had gestaan. Hem had willen steunen tot in haar dood. Vervolgens werd ze ook nog Summon door hem gemaakt inplaats van dat hij haar liet rusten zoals ze had moeten doen. Door hem was haar ziel vervloekt geweest voor 11 lange jaren. en nu nog besmeurd onder de herinnering.

Delaney was nog niet terug veranderd in haar menselijke staat sinds ze weer onder de levende was. Te bang om alleen al te zien hoe haar wolfvorm besmeurd was door de zielloosheid. Want hoe zou zij er dan werkelijk uitzien? Hoe was haar gehele lichaam mismaakt door dat wat ooit was geweest. Ze durfde niet. En of ze ooit nog zou terug veranderen durfde ze niet al haar gedachtes op te zetten. Ze was hier nu. Levend, en Maylaine was dichtbij, zij leefde ook. Als het moest. Zou Delaney voor eeuwig naast haar staan als Wolf. Zou ze Maylaine nog langer laten leven in de waan dat ze geen moeder had. Of zou ze toch naar haar dochter gaan. Het waren beslissingen die genomen moesten worden. Beslissingen die ze niet kon nemen. Maar onbewust had haar lichaam de weg richting het centrum van haar volk aangenomen. Dat kasteel waar haar dochter in leefde. Wachters keken op bij het eerste zicht van haar. Waarschijnlijk hadden ze haar vergist voor Maylaine maar al gouw zagen ze dat deze wolf veelste groot was voor zo'n jong meisje. Ze wouden haar tegenhouden en als op Automatische piloot veranderde Delaney terug in haar menselijke vorm.

Twee paar ijsblauwe ogen staarde de wachters aan die versteld hun ogen over haar heen lieten glijden. Waarschijnlijk probeerde ze te berekenen hoe zo'n vrouw als Delaney zo veel op hun Leader kon lijken. En uiteindelijk hadden ze geen andere keus dan haar doorlaten.

Eenmaal in het kasteel bleef Delaney bij de eerste de beste spiegel staan en staarde naar haar eigen lichaam. Het was erger dan ze verwacht had.. Haar blauwe ogen hadden grote zwarte kringen van de slapeloosheid en de luchtige zwarte jurk verhulde niets van haar armen die verteerd waren door de gevechten die ze onder Seth's naam had gepleegd. De bloeduitstortingen, kneuzingen en littekens waren nu allemaal zo duidelijk zichtbaar.. En op haar rechterarm was Seth's merkteken zichtbaar.. Nou ja, het leek eerder een soort tatoeage nu inplaats van een brandmerk. Maar toch, het was nog zo duidelijk zichtbaar en Delaney haatte dat. Haar lange witte haren waren dof en haar haarpunten gespleten door de jaren heen gewoonweg onverzorgd. Maar het hielt haar niet tegen van haar doel. Ze draaide haar hoofd terug en stapte door. Om uiteindelijk hoe dichter bij ze kwam te beginnen met rennen. Die deuren die ze in haar zicht had.. Dat was haar doel. En toen ze de deurkruk in haar hand had haalde ze een keer diep adem. Wou naar achter stappen en wegrennen. Maar daar was het nu te laat voor. Ze rukte de deuren open en bleef zo in het midden stilstaan.. Een vergadering..

'FUCK.' Schold Delaney zacht in haar hoofd tot haar ogen vielen op dat meisje wat opkeek.. En toen.. Was niets meer belangrijk. Want dat meisje dat opkeek.. Was haar dochtertje..

Maylaine!

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 6:13 amMaylaine haar spierwitte haren danste voor haar ogen, als haar pony die intussen veel te lang was geworden. Haar voorste loken waren normaal als 2 kinderlijke vlechtjes die naast naar gezicht danste elke keer dat ze haar hoofd bewoog. Ze moest straks naar een vergadering voor de volgende ceremonie. Aeris zou haar op komen halen vanuit haar kamer in het kasteel. Haar elf jarige lichaam was gehuld in een wit jurkje met op de top een paar fel gekleurde bloemen van satijn. Voor buitenstaanders kwam ze niet eens in de buurt van een apprentice, haar uiterlijk deed menig mensen verbazen dat het meisje een leader was. niet van een clubje van kinderen maar echt van een heel volk. Een meisje dat genoeg had meegemaakt. Ze was praktisch een wees. Haar vader liet haar moeder een kind dragen. Een wizard die een Shapeshifter een kind liet dragen, een kind die haar moeder van binnen openscheurde om geboren te kunnen worden. Daarna bedacht die lapzwans nog eens haar op te kunnen voeden, dat zij van hem zou kunnen houden en van zijn vampier vrouw. Achtelijke mensen, Setherian wist niet dat het kleine meisje met één jaar al volledige zinnen kon spreken, met vijf maanden kon ze lopen, met drie jaar speelde ze al met kinderen van dubbel haar leeftijd. met zeven jaar was ze geestelijk al elf en een half en liep ze weg naar het Shapeshiftervolk waar ze leerde te shiften in elk dier wat ze maar wilde. Het enige voordeel aan het half wizard zijn. Alles in haar leven gaat éen komma zes keer zo snel als dat in een normaal kind zijn leven.

Een zachte klop klonk op de deur van Maylaine haar kamer, terwijl haar haren nog los hingen langs haar hoofd. Meteen liep de eigenlijk volwassen vrouw naar de deur en opende die voor haar Deputy Aeris. Aeris bij de laatste ceremonie was er ook nog een Aerys. Alleen de i en de y waren verschillend. ''Goede morgen Aeris!'' Alles aan Maylaine was kinderlijk zo ook haar hoge stem. Maylaine huppelde naar de vergaderzaal waar ze met de stadhouder, Aeris en een paar mentoren zou gaan zitten voor de ceremonie. Op de weg naar de zaal gingen zoals gewoonlijk haar gedachten een eigen gang, ze dachten aan de eikel die haar zou moeten beschermen, wie zij haar vader zou moeten kunnen noemen. En haar moeder wiens gezicht ze niet kende, de moeder wiens leven zij eigenlijk had ontnomen. Dat had Setherian maar akelig duidelijk gemaakt terwijl hij gaven van gestorven shifters molesteerde.

Maylaine kwam aan bij de zaal en liep naar binnen Ze liep naar haar gebruikelijke stoel aan het hoofd van de tafel. Het was eigenlijk meer een formaliteit dat ze er bij zat. Hier werd haar speech geschreven en uitgekozen wie gepromoveerd werd en wie niet. Een geschikt moment om te kunnen nadenken wat ze met haar half familie zou doen. Ze had haar stamboom helemaal uit gezocht, niet dat ze heel ver kon zoeken met alleen Setherians kan. Nu blijkt het dat eigenlijk alle Leaders in een grote familie zitten met allemaal aangetrouwde banden. Maylaine wilde haar moeders naam weten, alleen haar naam. Misschien had ze wel familie en voelde alles niet zo alleen aan. Maylaine keek in een schrik op vanuit haar gedachtes als de deur open ging en er een redelijk verwaarloosde vrouw in de opening stond. Haar lange spierwitte haren in de zelfde kleur als de hare waren geklit en dood. De donkere kringen onder haar ogen duiden op een zwaar slaap te kort. Maylaine schoof haar stoel naar achteren en liep naar de onbekende vrouw. Toen ze dichterbij kwam waren de wonden op haar armen te zien. ''Goede morgen'' Maylaine stond voor de vrouw en bekeek haar even snel. ''Zal ik u naar de badkamer brengen, dan kun u even douchen.'' Het kleine meisje glimlachte, de vrouw zag er slecht uit. Het kleine meisje voelde medelijden voor de vrouw die er ook duidelijk verward uitzag.

bliep is het wat Xd

Who's there
at the end of the line?
Maylaine

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 6:31 am

De hele wereld stond stil. Verschillende mensen kwamen omhoog. Mensen die ze twaalf jaar geleden nog zou hebben verslonden onder haar machtige kaken. Toen het bos nog haar speelterrein was. Maar nu waren haar doelloze ogen enkel gefixeerd op dat meisje dat naar haar toe kwam. Dat meisje dat zacht sprak om haar gerust te stellen. En Delaney, Delaney probeerde achteruit te stappen. Te transformeren en weg te rennen zo snel ze kon. Maar haar lichaam wou niet meer. Het was te slap geworden van alle lichamelijke en mentalen uitbuitingen waar het doorheen was geduwd. Maylaine's zachte stem brak Delaney in stukken en in stilte vormde zich tranen in haar ooghoek. Wat had ze er voor over om nu haar armen rond dat meisje voor haar te slaan. Maar ze wist dat dat nooit goed zou aflopen..

Inplaats daarvan slikte ze het brok in haar keel weg en knikte zacht. Om vervolgens haar blik op de mensen te laten glijden. Ze kon er geen een.. Misschien dat ze ze zou kunnen herkennen in hun dieren vorm. De enigste vorm waar ze destijds echt vaak in te zien waren. Maar zo zouden ze haar ook kunnen herkennen. De witte naamloze wolvin was als een vloek in de geschiedenis van de Shapeshifters. Het zou ook niet lang meer duren want die vloek zou herleefd worden.

Ja.. Delaney stond te trillen op haar benen terwijl elke gedachte van vroeger aan haar voorbij schoot. Ze had geen familie. Zijzelf had ze allemaal ten gronde gericht. Ze had nooit echt lief gehad, misschien Jake maar hij was vermoord door Seth. En ze had haar kind nooit in haar armen mogen sluiten om haar lief te hebben. Allemaal dankzij Setherian.. Een traan gleed over haar wangen en ze wendde even haar gezicht af. "Alsjeblieft.." Was het enigste smekende woord dat ze over haar lippen verkreeg. Of het een Alsjeblieft neem me mee of een Alsjeblieft verlos me uit mijn lijden was kon ze zelf niet plaatsen. Al wat ze wist was dat haar leven vanaf vandaag anders zou zijn. En die van haar dochter ook.

Zodra ze het teken van Setherian zou zien. Een teken dat ze wel moest herkennen.. Zou alles boven komen. Met die gedachte sloeg Delaney snel haar andere arm over haar borstkas heen om hem vast te knellen over de tatoeage. Smekend dat Maylaine het nog niet gezien had.

Let it C R A S H
delaney

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 7:13 amMaylaine zag de twijfeling in de vrouw die uiteindelijk toch wel toestemde. ''Komt u maar.'' Haar lichaam bracht zich buiten de zaal waar de mensen al weer druk bezig waren. ''Die redden het prima zonder mij'' Het meisje glimlachte en keek naar Delaney haar wonden op haar armen die ze over zich zelf kruisten. ''Heeft u gevochten, neem het niet verkeerd op hoor maar u ziet er wel slecht uit. Had u wat eten gewilt, iets te drinken? Mijn naam is trouwens Maylaine, maar ik word meestal May genoemd.'' Maylaine deed niets liever dan voor andere zorgen. Maylaine liep naar haar kamer en opende die en liep langzaam naar binnen terwijl ze omkeek of de vrouw haar volgde. Haar kamer was meer een groot appartement, op de kast stond een groot aquarium met vele verschillende vissen. Op het dressoir stond een grote kooi met een paar ratjes. Overal was wel te zien dat ze van dieren hield, ze was er immers zelf ook een. ''de badkamer is hier om de hoek.'' Ze glimlachte terwijl ze naar de kooi liep en er een zwartbruin ratje uit pakte en er mee op de bank ging zitten terwijl ze het diertje streelde. Nu had ze een goed excuus om niet bij die saaie vergadering te zitten maar lekker thuis.

Maylaine keek naar de vrouw, ze had spierwit haar net als zij en helderblauwe ogen. Maar goed toeval moest er ook zijn in de wereld. Toch vroeg Maylaine zich af waarom die vrouw hier kwam en niet naar huis ging, naar vrienden of familie. Misschien was ze wel net zo eenzaam als dat zijzelf was, geen familie, in ieder geval familie die niet mensen verkracht en vermoord.

Who's there
at the end of the line?
Maylaine

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 7:22 am

Ze nam haar mee. Weg van de drukte weg van de mensen weg van enigsinds haar verleden. Ze werd neergeplant in een kamer die eerder een dieretuin zou kunnen zijn al had het wel wat. Delaney glimlachte zacht voor ze haar ogen op het jonge meisje richtte die rustig verder ging met praten. Delaney hielt van haar stem. Het was zo warm en kinderlijk.Door haar Summenoren had ze haar stem nooit zo mooi kunnen horen als dat ze hem nu hoorde. Het bracht een liefde in haar omhoog die ze al elf jaar lang had willen onderdrukken. Om te overleven wellicht..

Zachtjes knikte Delaney en twijfelde even. Met haar ene oog gericht op de badkamer en de andere op Maylaine was ze in tweestrijd of ze nou wel of niet haar naam moest zeggen. Maar Uiteindelijk besloot Delaney dat Maylaine er toch wel achter zou komen. Ze draaide haar hoofd even weg en slikte. "Bedankt voor je gastvrijheid Maylaine. Zeker sinds ik maar een vreemde voor je ben." Het woord vreemde brak haar vanbinnen maar ze hielt zich sterk. "Delaney is de naam." Haar blauwe ogen richtte zich op Maylaine. Als dit het moment van de waarheid was dan was het zo. En met die gedachte liet ze haar hand van haar arm glijden en draaide ze zich om naar het jonge meisje wat met een ratje speelde. Wetend dat ze nu volledig kwetsbaar daar stond.. En dat haar dochter er nu wel achter zou komen wie haar biologische moeder was.. En waar ze doorheen was gegaan. Een traan welde zich op in haar ooghoek. Smekend om liefde. Maar doodsbang voor een afwijzing. Wat als Maylaine haar afwees als moeder.. Wat als.. Ze geen moeder zou hebben.. Het zou Delaney vermoorden.. Ze zou zich rechtstreeks voor Seth's woedde gooien mocht dat gebeuren..

Let it C R A S H
delaney

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 7:39 amMaylaine keek naar de vrouw terwijl ze sprak "Bedankt voor je gastvrijheid Maylaine. Zeker sinds ik maar een vreemde voor je ben." Even was er een stilte ''Delaney is de naam.'' Maylaine keek naar haar en glimlachte. ''Wat grappig ik heet volledig Maylaine Delaney Fel'dan'' ze glimlachte en bekeek de vrouw nog eens goed. terwijl Delaney's hand van haar arm gleed en de tatoeage van Setherian zichtbaar werd. Maylaine duwde het ratje in haar nek en stond op. Dat teken herkende ze, dat was van haar vader, naja dat brandmerkte hij op zijn summons. Ze had het vaak genoeg gezien bij Selene of hoe ze ook mocht heetten. ''Delaney, hoe kom je daar aan.'' Haar woorden klonken niet meer zo vriendelijk als eerst. Haar eerste gedachte was dat Setherian iemand had gestuurd. ''Als die eikel van een Setherian gestuurd heb mag je door geven dat ik hem zo zijn keel door bijt.'' Maylaine keek naar Delaney, waarom zou Seth haar sturen? Een weerloze en zwak ogende vrouw die op het punt stond in elkaar te storten.

Maylaine keek nog eens goed naar de vrouw, ze had spierwit haar net als zij en ijsblauwe ogen. Waarom leek deze vrouw zo veel op haar en waarom droeg zij Setherians teken. Het kleine meisje raakte nu zo verward in alles. Het ratje tuurde tussen de spierwitte haren van Maylaine naar Delaney terwijl Maylaine zelf haar handen door haar haar haalde om maar iets te doen zonder gek te worden van verwarring. Alles wat ze wist en zag was tegenstrijdig.

Who's there
at the end of the line?
Maylaine

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 7:48 am

Haar woorden, de haat en verwarring in de ogen van het meisje. Het was allemaal te pijnlijk voor Delaney om echt te doorstaan. Ze sloot haar ogen en herhaalde de vraag in haar hoofd. Hoe kwam ze aan die vervloekte tatoeage. God dat was nog eens een leuk verhaal. "Ik heb hem ontvangen.. Toen mijn leven eindigde en Setherian Fel'dan mij aan hem bond." Sprak ze langzaam. "Mijn leven eindigde zoals het leven van Selene iemand waar jij bekend mee bent. Mijn leven eindigde ook zo als die van Mimi Fel'dan of Telrunya.. Maar ik werd niet zoals zij. Meer zoals Selene. Mijn leven eindigde met de geboorte van mijn kind." Ze opende haar ogen langzaam en liet zich door haar rug zakken. Moeiteloos transformeerde ze in de grote witte wolvin en ze stapte naar voren tot ze voor Maylaine zat. Haar grote blauwe ogen werden vochtig en ze keek even weg.

De afwijzing was geweest.. Dat was het, Del was er zeker van. En daarom kwam ze langzaam omhoog en draaide zich van het kind om. Haar ogen turend naar de deur. Ze wist dat in haar volgen gedaante haar gedachtes nog rechtstreeks doorgestuurd werden naar Setherian. Dankzij die magische truc of wat het dan ook was geweest die hij op haar had uitgevoerd voor ze Summon was geworden. "Je hebt je zin Sethy. Je krijgt mn leven." Weerkaatste haar gedachten hard en woest terwijl nogmaals een traan over haar wangen gleed. Nog een maal keek ze om. Hopend dat haar dochter haar armen rong haar heen zou slaan. Maar waarom zou dat gebeuren? Dit was geen sprookje met een happy end. Dit was de keiharde waarheid. Eentje die Delaney al veelste lang had onderdrukt..

Let it C R A S H
delaney

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 8:00 amMaylaine keek naar Delaney haar ogen straalde een intens verdriet uit dat Maylaine voelde. "Ik heb hem ontvangen.. Toen mijn leven eindigde en Setherian Fel'dan mij aan hem bond." Sprak ze langzaam. "Mijn leven eindigde zoals het leven van Selene iemand waar jij bekend mee bent. Mijn leven eindigde ook zo als die van Mimi Fel'dan of Telrunya.. Maar ik werd niet zoals zij. Meer zoals Selene. Mijn leven eindigde met de geboorte van mijn kind." Maylaine Haar ogen werden waterig, terwijl ze zich zelf veranderde in een witte wolf liepen de tranen over Maylaine haar wangen. Hij had gelogen, hij had gelogen tegen haar, haar wijs gemaakt dat ze dood was. dood en tot stof vergaan, ze was hier recht voor haar de vrouw die haar baarde en zich open liet scheuren van binnen uit om haar het leven te schenken. de vrouw die Setherian zich praktisch liet verkrachten en vervolgens dus als zijn summon te leven in de pijn. Delaney's blauwe wolven ogen keken haar aan, ze doorboorde haar eigen ogen

Maylaine schrok op toen Delaney zich afdraaide van haar. Maylaine sprong op en liep naar haar toe toen de wolf nog even omkeek. ''Ga niet weg, alsjeblieft..'' Maylaine had een brok in haar keel om dat laatste woord nog te zeggen, een woord waarvan ze niet had gedacht het tegen iemand te zeggen ''..mamma.''

Who's there
at the end of the line?
Maylaine

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 8:33 am

Toen ze het woord Mamma hoorde brak ze uiteen. Ze transformeerde in een seconde terug, draaide zichzelf om en sloeg haar handen rond haar dochter. Maylaine tegen zich aan drukkend. De zachte zoette geur van haar haar tegen Delaney's neus was iets waar ze zo lang op had gewacht. Haar handen balde zich tot vuisten op de rug van haar dochter en het vechten tegen de tranen was niet meer te stoppen. Uit vrije wil gleden ze over haar wangen voor ze zichzelf van haar dochter afduwde en haar gezicht tussen haar handen nam. "Maylaine.." Fluisterde ze zacht en drukte haar opnieuw tegen zich aan. "Je bent zo groot geworden.." Delaney moest half lachen van haar woorden. Maar het was al wat ze kon zeggen. Ze had geen woordne meer.. Ze had niets meer.. Behalve dat kind in haar armen. En dat kind.. Dat was haar gehele wereld..

Let it C R A S H
delaney

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   zo sep 09, 2012 8:42 amMaylaine keek naar Delaney die zich terug naar mens transformeerde en meteen haar armen om haar heen sloeg. Maylaine glimlachte en voelde haar moeders tranen op haar schouder vallen. even nam Delaney haar hoofd tussen haar handen en sprak haar naam met een stem waarvan het geluk bijna er af droop. "Je bent zo groot geworden.." Delaney moest half lachen van haar woorden. ''Je wil niet weten hoe vaak ik dacht aan jou, fantaseerde over dit moment.'' Maylaine drukte haar armen stevig om haar heen ''Hij vertelde me dat je dood was, tot stof was gekeerd'' Maylaine wilde eigenlijk tot het einde van tijden zo blijven zitten, op dit moment van intens geluk wat ze nu voelde vloeien door haar lichaam. Ze had een moeder, iets waar ze al zo lang van droomde. Haar echte moeder in haar armen hebben, al heeft het 11 jaar geduurd. Het is allemaal Setherians fout, en hij weet het nog niet maar hij gaat hier voor boeten. Aan het lijstje van dingen die hij haar aangedaan had was nu weer een extra ding gekomen. Een extra reden hem wat aan te doen, een extra reden om zijn keel open te rijten als vlees van een kippenpoot te eten.

Who's there
at the end of the line?
Maylaine

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   ma sep 10, 2012 5:49 am


Haar woorden brachte warmte en woedde haar los. Maar het was nu niet het moment om wraak te plannen. Dit was een moment om te koesteren niet om te laten teren in haat. Langzaam schudde ze haar hoofd en pakte nogmaals Maylaine's hoofd in haar handen vast. Je zou zo in een spiegel kunnen kijken die je bijna 20 jaar jonger maakte. Het was komisch als dit moment niet zo.. Eigenaardig was. Langzaam schudde Delaney haar hoofd. Wetend dat nu haar ware gevoelens over Maylaines vader spreken haar enkel meer zou verteren in haat en pijn. Een leugen, zouden dat echt de eerste woorden zijn die Delaney tegen haar dochter zou spreken? Om te bedenken dat Maylaine eerst helemaal niet gewild was door Delaney. Om te bedenken dat ze het deed voor Seth. Haar dochter was jong. Maar verdiende de waarheid.

Delaney wist niet wat Seth had verteld en of ze dat had geloofd. Maar het was gewoon aan haar om de waarheid te vertellen. "Maylaine.. Je vader heeft niets anders gedaan dan mijn wens gevolgd van voor ik wist wat voor wonder jij was.." Fluisterde ze zacht terwijl een traan over haar wangen gleed. "Je vader redde me lang geleden van een zekere dood.. Ik was Loyaal en beloofde hem mijn leven. Jij was de dienst die hij me vroeg.. Ik kon niet weigeren. Hoe graag ik zijn strot toen al uit zijn keel had gerukt. Ik was jong en stemde in.." Ze slikte even en sloot haar ogen. "Ik wist dat er wel iets fout moest gaan, een kind tussen twee rassen is bijna onmogelijk. Zeker als die rassen zo verschillend zijn zoals de Shapeshifters en Wizards. Maar ik gaf er niet om. Het liefst wou ik Seth inmense pijn laten voelen. Wellicht zelfs door jou." Delaney's tranen gleden vrij over haar wangen terwijl ze het meisje aankeek. "Maar toen ik je in mijn handen had.. Toen ik je zag tegen me aan had.. Ik smeekte Seth me te verlossen. Of om me Summon te maken. Mijn ziel te nemen en me aan hem te binden. Zodat ik je nooit hoefde te verlaten. Hij luisterde. Maar ik zag door wat voor hel je ging. Dat is ook de reden waarom ik via Mariah hier nu voor je sta. Ik heb de dood weten te ontlopen. Vraag me niet hoe.. Maar zonde rmij.. Was jij niet door deze hel gegaan. Vergeef me." Ze sloot haar ogen en opnieuw rolde tranen over haar wangen voor ze haar dochter weer in haar armen sloot. Delaney had zo veel fouten gemaakt. Misschien was het deze keer wel te veel en zou Maylaine haar toch verbannen. Zou Delaney toch sterven..

Let it C R A S H
delaney

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
.:TessaLyra:.

avatar

Aantal berichten : 492
Dirua : 283
Registratiedatum : 21-03-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : Dark forest

Character
Real name: TessaLyra
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   di okt 09, 2012 7:43 amMaylaine keek haar moeder aan en pakte haar handen vast. ''Maylaine.. Je vader heeft niets anders gedaan dan mijn wens gevolgd van voor ik wist wat voor wonder jij was.. Je vader redde me lang geleden van een zekere dood.. Ik was Loyaal en beloofde hem mijn leven. Jij was de dienst die hij me vroeg.. Ik kon niet weigeren. Hoe graag ik zijn strot toen al uit zijn keel had gerukt. Ik was jong en stemde in.." Maylaine luisterde aandachtig naar de woorden van haar lang verloren moeder klonken haar zoet in de oren.
''Ik wist dat er wel iets fout moest gaan, een kind tussen twee rassen is bijna onmogelijk. Zeker als die rassen zo verschillend zijn zoals de Shapeshifters en Wizards. Maar ik gaf er niet om. Het liefst wou ik Seth inmense pijn laten voelen. Wellicht zelfs door jou. Maar toen ik je in mijn handen had.. Toen ik je zag tegen me aan had.. Ik smeekte Seth me te verlossen. Of om me Summon te maken. Mijn ziel te nemen en me aan hem te binden. Zodat ik je nooit hoefde te verlaten. Hij luisterde. Maar ik zag door wat voor hel je ging. Dat is ook de reden waarom ik via Mariah hier nu voor je sta. Ik heb de dood weten te ontlopen. Vraag me niet hoe.. Maar zonder mij.. Was jij niet door deze hel gegaan. Vergeef me.'' Maylaine haar tranen vielen op haar witte jurkje. ''Mamma het maakt allemaal niet uit, het is jou schuld nooit geweest. Mamma de tweede keer dat ik je zie en ik hou gewoon zo veel van jou. Tijdenlang heb ik over deze ontmoeting gefantaseerd en gedroomd. Mamma ik zal altijd van je houden en dat zal niet veranderen kom bij mij wonen alsjeblieft. Als leader heb ik genoeg ruimte en tijd om met je te delen.''

Het kleine meisje drukte haar handen klem om Delaney's handen. en bracht die naar haar mond en gaf haar een kusje.


flut, kort, laat

Who's there
at the end of the line?
Maylaine


____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   di okt 16, 2012 4:33 am

De stem van haar dochter bracht opnieuw tranen op in Haar ogen. "Ik hou ook van jou meisje.." Fluisterde ze zacht om vervolgens haar armen om haar dochter heen te slaan."[/b] Maylaine, ik beloof je, ik zweer je ik zal je nooit meer alleen laten. Ik zal je nooit meer verdriet doen. Ik zal bij je blijven tot mijn laatste adem mijn lippen verlaat.."[/b] Fluisterde ze zacht en glimlachte nog even voor ze haar dochter even dichter tegen haar aantrok.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Don't screw up this moment..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Don't screw up this moment..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» This is the moment, forgive my sins and welcome my pain.. (Bloodclan - liefst Scourge)
» Welke songtekst past op dit moment bij hoe je je voelt?

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; East :: ;; Castle of the Animals-
Ga naar: