V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Wait you!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Wait you!   zo sep 23, 2012 6:45 am

Haar rechter arm lag stevig verbonden op haar borst. In haar linker arm had ze haar zwaard stevig vast. En de plek waar ze was. Een plek waar ze normaal nooit zou komen. Een plek waar haar zus maar al te graag kwam maar zij vervloekte. Maar ze was zwak en daar was ze op een wat pijnlijke manier achter gekomen. Zacht slikte ze terwijl ze haar zwaard wegstopte in de huls. Diep ademde ze in en richtte toen toch haar ogen op de uitgang. Kaiden.. De naam van die man bleef in haar hoofd hangen. Ze kon hem niet verbannen uit haar gedachtes en verder gaan. Ze voelde zich angstig als ze alleen was. Wenste dat Noel of Light naast haar stond om haar te kalmeren. Het liefst wenste ze nog Snow's warme sterke armen om haar heen. Maar ze had gezegd dat ze er alleen bovenop moest komen. Hoe stom kon ze zijn. Ze sloot haar ogen en probeerde haar ademhaling normaal te houden.

Er was iets in haar veranderd die dag. Iets wat ze nooit had verwacht dat zou veranderen. De ogen van Lightning. Hoe Serah door het masker van kalmte van haar zus door had gekeken en had gezien wat zich werkelijk schuilhield in haar zus haar hoofd. De angst voor het verliezen van haar. Het was.. Beangstigend. En daarom wou ze vechten, ze moest niet meer in haar schaduwen en kinderlijkheid hangen. Misschien was het haar tijd om te worden zoals Lightning was. Sterk en onafhankelijk. Zo trots en mooi zoals haar zus was. Zou zij ook ooit zo worden? Haar roze haren waaide voor haar gesloten ogen zodat ze die weer opende. Langzaam slikte ze terwijl Serah haar roze lokken uit haar ogen haalde. Een schaduw leek door de straten te lopen. Van haar vandaan. Zo rustig en kalm. "He wacht!" Klonk haar stem al vervaagde die in de leegte. Zachtjes slikte Serah terwijl haar hand weer naar haar zwaard gleed. Hoewel Starseeker een Bowsword was kon ze op dit moment haar rechter hand niet gebruiken en zo ook de boogfunctie van haar wapen niet gebruiken.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Tiny

avatar

Aantal berichten : 83
Dirua : 40
Registratiedatum : 24-05-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : België

Character
Real name: Tiny
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Wait you!   vr okt 19, 2012 6:13 amS H Y L A R


Met langzame, bijna onhoorbare passen stapte Shylar verder. Haar blonde haar meedeinsend met haar kleine gestalte terwijl er een lange zucht vanaf haar lippen eruit kwam. Ze miste haar eigenwijze familie. De familie die haar had verlaten omdat ze die ene kleine zonde had begaan. Als Shylar toen niet zo dom geweest was, was dit allemaal niet gebeurt. Maar dan zou ze ook de fantastische personen die hier leefden niet gekend hebben. Veel ontmoetingen had ze nog niet gehad, maar ieder op z'n tijd. Het had niks van haast.

Net toen Shylar zich weer wou omdraaien om terug te gaan hoorde ze een stem niet ver van haar vandaan. 'He wacht! Toen ze beter keek zag ze iemand staan. Degene had prachtige roze lokken. Haar waar je jaloers op kon zijn. Haar haar was zoals altijd stijl, zonder enige beweging. Deze keer had ze haar blonde haar, dat door het weer steeds lichter werd op een paardenstaart gebonden. Haar goudkleurige ogen keken de persoon zacht aan. En haar ogen vielen op de gebonden arm. 'Eh.. Hallo?' sprak ze zacht en verlegen. Altijd kreeg ze deze vervelende trek als ze tegen iemand moest spreken. Altijd.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Wait you!   za okt 20, 2012 2:35 am

Serah Farron
Battles we can win,
if we believe our souls
Hang in for the light, till dawn


Het meisje draaide zich om en meteen zag Serah aan haar gezicht dat ze niet veel ouder als vijftien kon zijn. Een Apprentice en een elf. Meteen gleed haar hand van haar Starseeker af en glimlachte warm naar haar op haar woorden. "Jij bent ver van je huis." Sprak ze zacht en glimlachte nogmaals wat warmer. "Serah Farron is de naam." ze lachte warm en keek nogmaals het meisje wat beter aan dit keer en een ding dat haar opviel was haar schitterende lichte haar. Roze haar hebben was wel mooi en leuk maar het zorgde er ook voor dat iedereen altijd om zou kijken, wat Serah er wel niet voor gaf om af en toe zoals haar te kunnen lijken, gewoon een normale bos met haar op je kop.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wait you!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wait you!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; West :: ;; Archery-
Ga naar: