V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Day and night

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Day and night    zo okt 21, 2012 11:10 pm


De zon was net ondergegaan en dat betekende dat wezens van het duister ontwaakte. De maan was hun vriend, de zon hun vijand. De donkere hemel gaf hun comfort terwijl het daglicht bij de meeste haat opwekte. Echter was Amelia een van de gelukkige vampieren. Zij was gezegend met een ring, een daylight ring waardoor zij zichzelf kon blootstellen aan de zon. Wat waren vele vampieren jaloers op haar geweest want hun moesten zich verbergen om de brandende pijn van de zon te voorkomen. Wat waren vele van haar soort gemarteld door het zonlicht, levend verbrand omdat zij niet de bescherming hadden waar Amelia over beschikte. Daar liep de vrouw die vaak aan sneeuwwitje werd herinnerd. Haar huid zo bleek als sneeuw, haar haren zo zwart als roet en haar lippen zo rood als bloed. Zij bezat meerdere schoonheden maar vampieren stonden bekend om hun schoonheid. Als mens zou je nooit met de schoonheid van een vampier te kunnen evenaren. Vroeger was Amelia een lelijk eendje geweest, niet echt een lelijk eendje maar niet zo schitterende schoonheid die zij nu bezat. Haar ogen waren zwaar opgemaakt met verschillende kleuren. Haar tatoeage vermomde en kreeg meerdere kleuren. Haar blote voeten maakte contact met de aarde waar zij op liep. Het bos fluisterde zachtjes tegen haar, de wind zorgde voor een aangenaam briesje. Plots kwam de vrouw tot stilstand want een geur drong haar neus door. Rode aderen verschenen onder haar ogen want haar prooi kwam eraan.

The hardest thing in this world
Is to live in it


voor Mimi

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Day and night    vr okt 26, 2012 1:21 am

Een keiharde kille blik staarde in het duisternis. Als de jager die ze was schoot ze door de toppen van de bomen over haar prooi heen. En toen, zodra de tijd juist was liet ze zich vallen. Zodra ze de huid van de jongen raakte brak ze direct zijn nek en was het over. Gulzig zette ze zijn nek aan haar lippen en doorboorde ze de zachte huid. Heerlijk bloed vulde haar mond en ze dronk tot de laatste druppel waarna ze verveelt het lichaam weg smeet voor de raven. Ze veegde zuchtend haar mond af en staarde door de dikke takken naar een maan die bijna zijn weg naar geheel vol had gevonden. Een volle maan.. Ze herinnerde zich nog haar eerste volle maan als een wezen van de nacht. Dat was de dag dat ze achter haar ware doel kwam.

Maar dagen en jaren waren verstreken en haar doel leek bijna uit zicht te zijn. Ze zuchtte zacht en schudde haar hoofd. Lange rode krullen gleden over haar schouders en ze ademde even zuchtend uit.

Nog even likte ze haar lippen af voor ze haar hand door haar haar liet gaan, omhoog kwam en verder stapte. Toen ze met haar blauwe ogen een gestalte opving verscheen er een klein grijnsje rond haar lippen. Geen nieuwe prooi dat was duidelijk, een van haar eigen soort al was Vyndi dan wel bekend onder andere vampiers hun bloed drinken. Zo ook Ken's bloed. Zacht grijnsde ze bij de gedachte. Maar ja, de meeste vampiers hadden het altijd een eer gevonden hun bloed af te staan aan haar. Dat was.. Toen ze nog Queen was van dit ras niet zoals Ken nu Leader is.. Dat was toen zij nog elke macht in handen had en de wereld haar vreesde. Het was wel zo dat sommige haar nog volgde maar met haar laatste act had ze die zeker ook verspeelt. Zacht gromde Vyndi en schudde haar hoofd, ze had niemand nodig, nooit zou ze iemand nodig hebben. Ze zou haar weg naar victorie zelf terug brengen. Hoe dan ook zou zij degene zijn die overwon.

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
 
Day and night
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Outlands :: ;; Hidden Camp-
Ga naar: