V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 An interesting meeting..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: An interesting meeting..   vr nov 09, 2012 11:39 am


Duisternis.. Dat was al wat ik kon. Een donkere wereld waarin ik enkel op mijn gehoor kon vertrouwen, ik heb nooit anders gekend en eigenlijk heb ik ook nooit anders gewild. Nou ja, nooit anders gewild dat lieg ik weer. Natuurlijk wens ik te zien, mijn ogen aan het daglicht laten wennen en tenminste kunnen kijken waar ik heen ga. Niet constant tegen iets oplopen als ik even afgeleid ben of met iemand praat maar voor nu red ik mezelf en met een leeftijd van elf jaar ben ik ook bijna klaar om een Student te worden. Dan kan ik eindelijk laten zien wat ik kan met mijn zwaard. Met mijn handbeschermers en mijn gehoor. Ik kan eindelijk iedereen laten zien wat ik waard ben. Ik zal het laten zien. Het zal ze berouwen dat ze me ooit hebben verraden.

Want ja ik ben verraden. Ik ben vernederd en verpest. De enigste die er ooit voor mij is geweest is mijn broer Ranec geweest. De enigste die echt naar mij luisterde. De enigste die mij niet veroordeelde voor mijn afwijking aan mijn ogen. De enigste die echt van me hielt voor wie ik was. Hij zou er altijd voor me zijn. Zelfs als hel zelf op mij wachtte aan het einde van deze lijn. Aan het einde van mijn leven.

Natuurlijk mijn ouders zouden ook van mij houden mits ze nog deze wereld bewandelde, maar nee, zij waren ook van mij afgenomen op een leeftijd van een jaar werden ze ruw van me genomen. Werden mijn broer en ik wees.. In het gevecht voor ons bestaan gaven mijn ouders hun levens. Het was allemaal de schuld van die andere rassen, die zogeheten Wizards en Elves en Shapeshifers. Die magische monsters of wat dan ook. Toverknollen waren het. Allemaal doen alsof ze de beste waren. Mijn ouders hard werkende Knights ze hadden hun leven verloren dankzij die smerige klote wezens. Ooit op een dag zou ik ze terug pakken. Ik zou elk ras afmaken, te beginnen met die Leaders! Er was slechts een leader die bestaansrecht had in deze wereld en dat was de mijne. Dat was Joshua hij zou altijd hun volk eerlijk en wijs leiden. Hij zou gaan onderscheid maken tussen wie dan ook. Niet zoals ik verhalen had gehoord over ene Mariah Fel'dan die Summoners ofzo hoger stelde als haar gewone wizards (so not true lol ik haal mn eigen char omlaag) Het verachte Me ik had er serieus de nijging van gekregen haar te laten zien hoe smerig en achterbaks ze wel niet was.

Maar dat kon nu niet, ik was nu nog maar een klein hulpeloos bruinharig volgens mijn broer dan wist ik veel ik was blind. En ik was nog maar elf, ik was nog maar een kind, wat wist ik nou van de wereld. Meer als wie dan ook. Ook al kon ik niet zien had ik toch genoeg haat en pijn van deze wereld gehoord. Ik had gehoord hoe een Knight meisje haar arm gewoon gebroken was als een rietje door een of andere kannibaal van een Wizard. Al met al was het gewoon een vreselijk volk die Wizards. Ja van elk ras dat mij verachtte stonden de Wizards bovenaan.

Echter was er een ras, een uitgestorven ras volgens vele dat mij interesseerde. Vampiers.. Ze hadden geen falen, ze waren perfectie in elk mogelijk opzicht. Als zij vampier zou worden.. Zou haar blindheid dan over gaan? Dat was de vraag die ik me constant af vroeg.. Elke seconde van elke dag vroeg ik me af hoe het zou zijn als ik een zielloos monster zou zijn. Als ik een Vampier zou zijn.. Zou mijn leven dan perfect zijn?

Zacht zuchtte ik en liet mijn hand door mijn haar en voel even naar mijn zwaard voor ik met een stevige tred door loop. De wind speelde met mijn kleding en ik schud even geïrriteerd mijn hoofd waardoor ik zoals zo vaak even niet op mijn omgeving let en vol tegen iemand op knap. Een gepijnigd geluid komt over mijn lippen terwijl ik automatisch met mijn hand naar mijn voorhoofd ging. Het voelen van plakkerig nat spul maakte me duizelig. Bloedde ik? Dat was like de eerste keer ooit dat ik bloedde, normaal had ik zo'n sterke huid.. "Kan je niet uit je doppen kijken!" Scheld ik in de blinde weg degene tegen wie ik op ben gebotst toe. Wat dacht die wel niet, dat een blind meisje ging letten op waar ze liep? Zonder op enig geluid van hem te letten kom ik omhoog of tenminste, probeer ik omhoog te komen ik blijf echter zo duizelig te zijn dat ik terug omlaag glijd en opnieuw grijp ik naar mijn hoofd. Wat dacht die gast wel niet! Wat wou ik nu graag zijn gezicht zien om hem eens flink af te rammen. Als mijn broer toch eens hier van zou horen!Melodie of a Lovesong
Blind from birth till D E A T H

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   vr nov 09, 2012 1:06 pm

Heerlijk een nieuw slachtoffer. Heer Strandol een nieuwe heer die de mnsen uitkneep op geld gebied! Storm had zijn beschrijving door gekregen en wist dat hij nu in de taverne zat. De meste wachters lagen op dit tijdstip op een oor wat hij wel fijn vond dan had Storm minder moeite om weg te komen! Heer Strandol kwam naar buiten met vier potige kerels die tot de tanden bewapend waren. Storm zat gehurkt toe te kijken. Nee hij was niet bang om er middel in te springen en deze mannen te doden absoluut niet. Hij had zich vor genomen om al het onrecht uit de wereld te helpen en dan deed hij dat ook zonder genade of aarzelen. Storm liep zich van het dak zakken en volgde hen eerst rustig en kwam stilletjes snel dichterbij waarop hij twee van de vier met simpele werpmessen in het achterhoofd gooide waardoor deze meteen dood in elkaar zakte. Er klonk geen enkel geluid toen Storm ze op ving en langzaam tegen de grond liet zakken en zijn weg vervolgde tot heer Strandol wat aan zijn wachters vroeg die hij net vermoord had. De man keek om en zag enkel Storm lopen. ‘Silent!!! fluisterde Heer Strandol en sloeg op de vlucht. Storm stond onder die naam bekent omdat hij die altijd gebruikte wanneer Stor gehuurt werd om iemand te vermoorden. Met de andere twee wachters had Storm snel afgerekent door bij beiden zijn Hidden daggers te gebruiken en die in hun hals te planten waar de luchtpijp en slokdarm zaten. Ze zouden stikken in hun eige bloed! Storm rende achter heen Strandol aan wiens mantel achter de man aan wapperde. Storm grijnsde nog even en hij zou hem hebben! Heer Strandoll rende de hoek van straat om en Storm volgde hem, maar wat een stom toeval,
moest dat kind niet allang in bed liggen?! Storm gromde even diep bijhaar woorden en zag zijn prooi in de duisternis verdwijnen. ‘Misschien als we niet beiden op dezelfde hoek tonden en hoor jij niet in bed te wezen? Het is al bijna 11uur in de nacht!‘ mopperde Storm terwijl hij bloed rok, maar niet van hem, maar van haar zelf. Ze was tegen zijn werpmessen op gebotst die verborgen in de riem zaten die Sorm om had, maar die krengen konden nog altijd snijden. Storm was een paar passen achteruit gestapt toen hij tegen haar op botsre en schudden zijn hoofd met een diepe zucht. “Jammer morgen maar weer proberen!“ dacht HHhij en liep naar het meisje toe. ‘Kom dan breng ik je even naar de arstenpost die kunnen je weer helen.‘ zei Storm met zijn gebruike. Zijn rustige kalme stem weer hoewel hij nog steeds kwaad was om zijn prooi te laten ontsnappen e stak zijn hand naar haar uit.

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   za nov 10, 2012 12:56 pm


Bloed.. Rood.. ijzerachtig en vochtig, het maakte me duizelig terwijl ik mijn ogen strak bij elkaar kneep. Ik merkte niet eens hoe haar handen trilde. Er was iets, diep verborgen in mijn lichaam, een geschiedenis die ik altijd had willen ontkennen.

"Papa?" Klonk mijn zachte stem terwijl een licht lachje rond mijn lippen krulde. Mijn kleine handen vormde zich rond een muur terwijl mijn bruine krullerige haren om mijn lichte huid vielen. Waar was mijn vader? En mijn moeder, ze zouden thuis moeten zijn toch.. Ik had leren leven met het feit dat ik niets kon zien, mijn vader gaf me dagelijks les en mijn broer trainde graag met me, leerde me hoe ik moest omgaan met een zwaard en ik wist gewoon zeker dat ik een geweldige toekomst zou hebben. Ik kon in het donker omgaan met een zwaard, op mijn gevoel afgaan en ik vond overal waar ik eens was geweest mijn weg zonder probleem. Toen ik een gil hoorde schoten alle haren op mijn lichaam echter overeind. "MAMA!" Riep ik uit, liet de muur los en begon in de richting van de gil te rennen. Tot ik zeker wist dati k in het vertrek moest zijn waar de gil vandaan kwam. Ik rende op blote voeten de kamer en bleef ineens stilstaan toen ik een ijzeren lucht rook.. Automatisch gleed mijn hoofd naar beneden en ik bewoog mijn tenen heen en weer.. Vocht? Een misselijkmakend gevoel kwam in me op en ik hoorde voetstappen die wegliepen van mij vandaan een lachje in het duister en het laatste wat ik me nog herinner is een schreeuw van mijn broer en zijn armen die om me heen slaan en mij wegtrekken.. Wegrekken van de lijken van mijn ouders..

De eerdere woorden van de man kreeg ik niet mee maar toen ik zijn stem opnieuw hoorde probeerde mijn hoofd iet wat je juiste richting op te bewegen. "Zal niet het eerste bezoek zijn.." Fluister ik zacht en probeer half omhoog te krabbelen waardoor ik voorover val, naar voren grijp en een sterke arm voel. Hielt hij zijn arm uit voor mij, Bagger ik zag er nu zeker uit alsof een of andere kluns, waarom moest nu ook precies mijn hoofd mij in de steek laten.

Hij had een rustige stem.. De kalmte en bijna warmte was tot mij overgesprongen en toen ze eenmaal zo goed als het ging overeind stond deed ze net alsof ze zijn kant op keek. Al kon ik net zo goed twee meter meer naar rechts kijken dan recht in zijn ogen. "Bedankt.." Sprak ik zacht en zette wankel een stap naar hem toe waardoor ik bijna weer op haar bek ging en dit keer me net aan aan zijn kleding omhoog kon houden. Wat haatte ik mezelf op dit moment. En.. Hoorde ik nou wat scheuren? Schoomrood trok over mijn gehele lichaam maar ik durfde niet los te laten. "Sorry.." Fluisterde ik heel zacht, bijna een speling van de wind ik zie vandaag wel veel dingen die ik normaal nooit zei. Misschien was het echt een beetje te laat voor mij momenteel..Melodie of a Lovesong
Blind from birth till D E A T H

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   za nov 10, 2012 1:52 pm

Vreemd? Even leek het knd weg te drijven op een of andere gedachte, maar al snel kwam het meisje weer bij. Toen ze op stond en naar voren viel greep ze ijn arm vast, maar zodra ze Storm aan keek vronste hij even zijn wenkbrauwen. “Geen wonder dat ze nog buiten is? Het arme kind is blind!“ dacht Storm en zag hoe zij zich aan zijn kleding vast klampte waardoor zijn mouw bij zijn schouder scheurde. Haar woorden maakte dat Storm zich ongemakkelijk ging voelen. ‘Weet je dit over kmt mij ook n iet vaak...‘ wilde Storm zeggen tot zijn aandacht door een hoop geschreeuw en snelle voetstappen op klonken. Hij moest hier weg en haar alleen laten ging ook niet! Ze konden haar voor een medeplichtige kunnen zien, maar daar had Storm zo wel zijn oplossing voor. ‘Heer Strandol zei dat hij Silent hier is kwijt geraakt, kijk uit of je hem ziet of sporen vind!‘ schreeuwde de generaal en Storm gromde even instinktief diep en dreigend. Snel werkte hij het meisje op zijn rug en klemde haar benen om zijn middel. ‘Hou je goed vast we hebben gezeldschap!‘ zei Storm en begon te rennen. Zijn snelheid lag hoger dan die van de Knight‘s of die van de Wizard‘s toch zou een elf hem of zijn soort in hun menselijke vorm bij kunnen houden. Stormhaten wathij was maar ook haten hij de elven en had er dan ook geen moeite mee om een elf te doden nog een van de andere rassen mochtn die natuurlijk de andere onderdrukken anders had Storm daar geen recht op om het te doen, zoals hij gezworen had op de dood van zijn leermeester! ‘Daar verderop!‘ schreeuwde een van de wachters, maar Storm was niet van gisteren en ontdekte een stapel kratten die hoog genoeg kwamen o hem tot op een van de daken te laten springen. Onder het rennen ondersteunde hij het kind, maar zodra Storm zijn handen nodig had liep hij haar even los en klemde zich vast aan de dakrand en trok hen beide op. ‘Silent! Je kunt geen kant op we hebben in elke straat een wachter of drie lopn! riep de generaal en Storm grijnsde breed. ‘Alsof die mij kunnen tegen houden!‘ riep Storm terug en sprong van dak naar dak terwijl ze richting de dokterspost gingen. Die meid moest verzorgd worden! De generaal had gelijk, maar Storm was niet achterlijk en wachten geduldig tot de achters ver genoeg weg waren en gebruikte de hooiwagen om hun val te breken. Daarna liep hij met het kind nog op zijn rughet dokters gebouw binnen en zetten het meisje op de behandeltafel.‘Zo nu zul je in goede handen zijn. Ik heb nog meer te doen. zei Storm rustig en wilde weglopen, maar ze bleef hem vast houden. Wat had dat kind toch? De dokter kwam binnen en begon haar te onderzoeken, maar zijn hand liet ze niet los, fijn heel fijn nu maar hopen dat de wachters niet naar binnen kwamen...

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
LuxuriousMoments
вℓσσ∂ ιѕ ησт єησυgн
avatar

Aantal berichten : 1572
Dirua : 1074
Registratiedatum : 20-03-12
Leeftijd : 21
Woonplaats : cupcake City

Character
Real name: мιcнєℓℓє
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   ma nov 19, 2012 6:24 am


Waarom ging alles op in een stroomversnelling. Uit een automatische reactie kneep ik mijn ogen samen zodra hij had gezegd dat ik me goed moest vasthouden. Ik trok me vast tegen zijn rug en probeerde me voor te stellen hoe er niets engs gebeurde, hoe alles perfect en happy was maar hoe kon ik dat ooit doen als ik het geschreeuw om me heen hoorde.

Wie was ik om deze gast te vertrouwen, deze wildvreemde wie weet was hij een of andere pedo op weg om mij te verkrachten! Wist ik veel en hoe graag ik ook wou roepen dat hij me los moest laten er kwam geen woord over mijn keel de naam Silent drong diep door tot in mijn geheugen en brak iets vanbinnen. "Silent.." Fluisterde ik zacht de naam proberend te plaatsen want ja ik had m ergens eerder gehoord.. Wat was het nou geweest er was geen mogelijkheid dat ik hem ooit eerder had ontmoet, ik zou zijn stem hebben herkend, had iemand ooit over hem gesproken?

Het twijfelen bracht me een stevige hoofdpijn en zacht kreunde ik even het waren niet de juiste tijden om over dat soort dinger te twijfelen ik moest zich nu juist afvragen of ik dit avontuur wel zou overleven want zo zag het er absoluut niet naar uit..

En toen.. alles stil ik durfde weer zacht te ademen en hoorde zijn stem opnieuw zeggend dat ik nu veilig was. Hij zou vertrekken en op een of andere manier kon ik dat niet toestaan. Mijn arm schoot opnieuw uit naar zijn mauw en greep heme vast voor me uit starend. Want hoe kon ik veilig zijn zonder dat ik de waarheid wist.. "Alsjeblieft.." Fluisterde ik zacht.. "Wie ben je.."Melodie of a Lovesong
Blind from birth till D E A T H

____________________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.anotherfairytale.actieforum.com
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   ma nov 19, 2012 7:24 am

Okay? Die meid wilde dus zijn naam weten, maar uit veiligheiids redenen voor zichzelf kon hij het niet maken zijn echte naam te noemen. De dokter en zuster deden hun werk en verzorgde de wonde van het kind. ‘Mocht je die naar hier nog niet gehoort hebben... Mijn naam is Silent.‘ fluisterde Storm n haar oor. Hij had geen zin om de wachters binnen te krijgen al wisten de dokter en zuster donders goed wie hij was! Zodra zee klaar waren trokken zij zich terug. Storm hoopte maar dat ze hem niet aan gaven, maar ze waren wel zo slim om zich koest te houden. ‘Nu ze met je verzorging klaar zijn kan ik je wel naar huis brengen? Met die wachters overal kom je er toch niet door via de straten. stelde Storm voor en wachn geduldig haar antwoord.

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: An interesting meeting..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
An interesting meeting..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Fototopic meeting Veluwe 22/10/2011

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; West :: ;; Stables-
Ga naar: