V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 A new day...

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: A new day...   ma nov 12, 2012 7:41 am

Het begon net te regenen, maar zijn opdrachtgever had weer een nieuw slachtoffer voor hem gevonden. Het was een elf eentje die Storm maar al te graag het loodje liet leggen, maar dan moest hij eerst door het elven bos heen. Zijn shift gebruikte Storm weinig en buiten het Shape shifters gebied kenden ze hem alleen als Silent!!! Zijn tred was licht en snel. Storm zou eerst alles goed moeten bekijken voor hij tot de aanval over ging. Elven hadden een veel beter bewakingssysteem dan wie dan ook! Storm hoorde voetstappen zijn kant op komen en hij klom snel een boom in. Wat niet handig bleek te zijn doordat de stam zo glad werd van de regen. Storm trok zich uiteindelijk op een tak en zag een grote groep elven voorbij huppelen. Hm, die zijn vast aan het trainen? Storm liep verder, maar nu stilletjes van tk naar tak en kwam uiteindelijk bij het landhuis van de elf Fernando aan. Vanaf de tak had Storm een prima ziht en hielt alles scherp in de gaten..

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 13, 2012 9:23 am

Haar blonde lokken plakte tegen de huid van haar gezicht door de regenen. Wat een moment had ze uitgekozen om te gaan wandelen in het bos. De lucht werd donkerder en het begon steeds harder te regenen. Haar vingertoppen duwde zij tegen het hout van de takken zodat het niet in haar gezicht belandde. Stella had niet geweten waar ze op hoopte toen ze besloot te gaan wandelen. Misschien had ze wel helemaal niets gehoopt; De dame had gewoon geen zin in regen gehad want Stella had geen paraplu bij zich en om nu magie te gaan gebruiken? Nee als Deputy kon zij haar krachten niet gaan misbruiken voor eigen gebruik. Dan werd ze maar doorweekt. Voor kort keek zij om zich heen omdat dit stuk van het bos haar helemaal niet bekend voorkwam. Was ze een verkeerde weg ingeslagen of het verkeerde pad uitgekozen? Stella beet zachtjes op haar onderlip terwijl zij haar weg vervolgde. Langzaam door de bomen heen zag de vrouw in de verte een landhuis of haar ogen bedrogen haar. De tempo van het lopen begon te versnellen, haar passen werden groter terwijl zij door een struik een weg baande. Nu kon iedereen haar zien maar elfen waren niet echt vijanden voor haar. De meeste mochten haar, eigenlijk mocht iedereen Stella om haar pure hart. Zij deed nooit een vlieg kwaad en gebruikte geen geweld als het niet noodzakelijk was. Soms moest ze haar magie gebruiken om mensen af te schrikken of om zichzelf te verdedigen. Dat kon ook niet anders. Een zucht van tevredenheid rolde over haar lippen toen ze een klein afdakje zag wat een aantal meters van het landhuis afstond. Een afdakje bove en put waar sommige elven vast water uithaalde of misschien een historisch verleden. De wizard liep er vlugjes naartoe om op de rand van de put te zitten en wachten tot het zou stoppen met regenen.

Everyone has a heart
I will show it to you.

Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 13, 2012 10:08 amDe regen derde hem niet echt, maar langzaam aan doordrenkte zijn kleren wel. Storm bleef rustig zitten kijken goed verdekt zodat men hem niet meten zag. Er liepen zo nu en dan wat wachters ronddie rond keken dus ook naar de takken van de bomen. Storm onthielt de tijden die ze liepen en om het uur zag je wel een neiuwe wachter langs komen. In totaal waren het er een stuk of zes. Handig, maar niet als je gevaar liep! Storm zag een vrouw uit het landhuis komen en was even bezig in de regen voor ze weer naar binnen vluchten. Vrouwe Treya. Zij was in tegen stelling tot haar man aardig en hielp iederen die ze maar kon. Niet dat het STorm ook maar iets uit maakte in zijn ogen waren alle elfen gelijk, maar hij hielt zich aan de afspraken die met hem gemaakt waren. Een ander persoon kwam door de regen aan gewandelt en Storm was even afgeleid en keek haar na. Een Wizard! Hm met deze lui had hij nooit veel te maken en waren over het algemeen echt en raadsel voor Storm. Toch had hij er al tien van hen weten te doden al was het niet gemakkelijk om al die bewakings spels te omzeilen!!! Storm liet de Wizard voor wat het was toen ze bij de put ging zitten en grijnsde toen de heer des huizes naar buiten kwam en met twee bewakers in zijn richting liep. Makkie! Nu hoefte hij het huis niet in te sluipen. Storm draaide zachtjes op de tak mee terwijl ze onder hem door liepen, maar Storm viel nog niet aan het was te dicht bij het landhuis en dat zou de overige vier kunnen allarmeren! Storm sprong van tak naar tak en landen iedere ker soepeltjes en zonder geluid te maken. Toen ze zeker buiten zichtbereik van het landhuis waren liet Storm zich zakken en landen vlak achter de wachters die het gras hoorde mee buigen. Met getrokken wapens draaide ze zich om, maar Storm ontweek ze soepel en kreeg allen en kleine snee over zijn rechterarm toen hij naar voren sprong en zijn Hiddenblade's gebruikte en de twee wachters doden. De Elf om wie het ging schreeuwde alarm en probeerde Storm tegen te houden door zijn zwaard te trekken en hem met ingewikkelde uithalen te bewerken. Storm weerde zijn aanvallen af n dook onder de laatste uithaal door voor hij zijn Hidden blade's in de borst van de elf boorde. 'De groeten van Arie!'fluisterde Storm nog voor hij zich terug trok en de elf dood neer viel. Storm hoorde snelle voetstappen en grijnsde even voor hij op en van de laagste takken klom en zo verder prong naar de volgende tak en door weg in de beschutting er van. Lang zou hij niet blijven tenzij ze hem zouden vinden!

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 13, 2012 9:18 pm

Haar paarse irissen leken donkerder door de schaduw van het overdekje wat over haar gezicht viel. Het duurde niet al te lang voordat de wachters haar hadden gespot en nu naar haar toe kwamen lopen. ”Goedendag mevrouw. Wij willen u erop attenderen dat u zich op een privé terrein bevind” Stella schonk de twee wachters een schitterende glimlach terwijl ze een pluk achter haar oor deed rusten. ”Mijn excuses, ik wilde alleen schuilen voor de regen maar het begint al langzamerhand te stoppen.” Stella stond sierlijk op terwijl zij haar witte top recht streek om kreukels te voortkomen. De mannen waren vriendelijk want ze zagen natuurlijk dat Stella geen kwade bedoelingen had. In de verte hoorde de dame plotseling geschreeuw, iemand was in gevaar. De wachters trokken hun wapens en rende richting waar het geluid vandaan kwam. Stella pakte haar broche en met de juiste spreuk veranderde het in haar rapier, een wapen waar zij veel mee kon. Zij ging naar het plaats delict en zag een man op de grond liggen. ”Laat mij erbij, ik ben een wizard en misschien kan ik hem nog helen” De wachters maakte plaats voor haar en zij knielde voor het lichaam neer. Haar vingertoppen verkende de wond maar zij voelde geen leven meer, het was te laat. Ze schudde haar hoofd naar de wachters die begonnen te schreeuwen en het bos verder in rende op zoek naar de dader. Echter bleef de vrouw bij het lichaam en sloot haar ogen. Ze herhaalde een aantal woorden wat alleen de wizards konden verstaan. Uit het lichaam vloog een rood vogeltje, een vogeltje gemaakt van de man zijn bloed. ”Leid mij naar de dader” Het kleine, rode vogeltje begon te vliegen en zij volgde het. Het vogeltje spatte uit elkaar voor een boom wat 1 ding kon betekenen, de dader zat in de boom verscholen. ”Laat je zien, ik weet dat je er bent en als je je niet laat zien zullen er consequenties volgen” Haar stem klonk niet meer zo onschuldig en lief als een engel. Haar stem klonk dreigend, ontevreden en alles behalve vriendelijk.
Everyone has a heart
I will show it to you.

Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 13, 2012 10:26 pm

Storm keek toe hoe de wachters zich bij het lichaam voegde, maar van die Wizard had hij echter niet verwacht dat die zich er mee ging bemoeien? De elven verdwenen, maar die griet wilde kennelijk weten waar hij zat. Storm wilde net naar een andere tak over gaan toen hij haar stem hoorde. ‘Waarom zou ik, het zijn jouw zaken niet, ga maar ergens anders heen.‘ zei Storm met kalme stem terwijl hij tegen de boomstam een leunde. ‘Ik heb enkel gedaan wat me opgedragen is.‘ voegde Storm eraan toe en glimlachte even vriendelijk naar haar. Storm herkende de Wizard nu ze hem aan keek. Het was Stella de deputy van de Wizard‘s, maar hem zou ze ongetrijfelt ook wel kennen onde zijn werknaam Silent! De elven wachters bleven voorlopig nog wel zoeken, want dit bos hier was nog iets groter dan die van d shifters. Hij zag dat haar kleding natter was dan de zijne en hoewel haar rondingen goed te zien waren trok Storm zich nik aan van het vrouwelijke schoon. Waarom zou hij? Met zijn werk kon hij toch geen vrouw hebben, want dat zou een gevaar voor de familie zijn! Storm kruiste zijn armen even over elkaar en wachten af ze zou hem vast dwars gaan liggen zoals de meste wizard‘s deden als ze merkte dat hij een van hen had gedood...

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 13, 2012 10:54 pm

”Pardon?” De man had duidelijk geen etiquette geleerd want op de manier waarop hij sprak had hij duidelijk geen respect voor haar. De manier waarop hij sprak irriteerde haar mateloos. Zijn volgende zin zorgde ervoor dat zij haar linker wenkbrauw op trok waardoor ze sceptisch naar hem keek. Haar hoofd natuurlijk omhoog gericht om de man proberen aan te kijken die een soort van capuchon over zijn hoofd droeg? Daardoor was het voor Stella moeilijk om zijn ogen te kunnen zien. ”Het zijn inderdaad mijn zaken niet maar je kunt niet zo maar iemand zijn leven af nemen. Je kunt niet zo maar iedereen doden op je pad en ook al is dat je opdracht, misschien had deze man een familie. Misschien had deze man kinderen die nu zonder vader verder moeten in hun leven. Een vrouw die gaat rouwen en weduwe is geworden door jou daden. Voel je je niet eens een beetje schuldig?” De klanken die de vrouw gebruikte waren vrij verwijtend. Ze sloeg haar armen over elkaar terwijl zij even om zich rondkeek om te zien of er geen wachters waren. Stella begon het steeds kouder te krijgen doordat ze doorweekt was. De koude wind deed er nog een schepje bovenop. Ze kamde even met haar vingers door haar blonde lokken zodat de klitten eruit kwamen en zij er nu verzorgder uitzag. Naarmate zij hem beter begon te bekijken merkte zij dat zij de man of eerder gezegd nog jongen begon te herkennen. ”Silent..” Haar stem klonk als een zachte fluistering die met de wind werd meegevoerd. ”Ik ken jou… Jij zult mij vast niet kennen maar ik heb jou vaker op de posters gezien. Jij hebt een van onze wizards gedood” De vrouw schudde haar hoofd terwijl ze met haar vingers langs het vat van haar sapier streek. ”Ik ben niet jou vijand maar ik wil wel een antwoord. Was het een opdracht om een van ons te doden?”
Everyone has a heart
I will show it to you.

Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   wo nov 14, 2012 12:02 am

Storm luisterde rustig naar wat ze zei en grijnsde even. ‘Als ik om ieder die de dood vid door mijn blade‘s spijt zou moeten hebben zou ik een heel ander vak moeten kiezen en die gene die andere onderdrukken en uitzuigen op geld gebied verder de kans geven om daarmee door te gaan. Zelfs die andere weerloze aanvallen zullen net als de rest via afspraken die mij geven worden de dood vinden.‘ zei Storm droogjes al bleef zijn stem rustig en kalm. Opeens voelde Storm van binnen wat roeren. Fijn moet die zich er ook nog mee gaan bemoeien! dacht storm en richten zich even naar binnen. Zijn draak had zin om zich even uit te strekken, maar Storm hielt hem tegen. ‘Schat, kennelijk ben je de tel kwijt? Leg er nog maar 9 erbij.‘ glimlachte Storm met een charmante grij.s. Onderzijn schuilnaam had hij al heel wat doden op die naam staan, maar dat boeide hem vrij weinig. ‘Antwoord kun je krijen, maar mijn opdrachtgevers zul je toch zelf moeten vinden. Die ik dood zijn alleen over gesproken geweest, maar komen er e opstakels tussen ben ik er niet vies van om die uit de weg te ruimen. Zij die andere het leven zuur maken verdienen niet beter en ik help hun slachtoffers juist van ze af te komen . Niet mer niet inder.‘ voegde Storm er rustig aan toe. Hij had haar wel horen fluisteren en Storm kon zich alleen maar prettig voelen zolang ze niet wisten hoe hij echt heten. Zijn dak zeten meer druk en Storm gromde instinktief even al klonk het niet echt hard, maar in deze tussenkomende stilte goed hoorbaar. Als hij niet snel weg kwam zou Stella straks nog weten tot wel ras hij behoorde! [ color=blue][‘Ik zou nog graag blven, maar ik heb meer te doen vandaag.‘[/color] zei Storm nog voor hij zich omdraaide en van tak naa tak sprong, mar goed hij zou nooit een stille aftocht kunnen maken tenzij in de schaduwen van de nacht kon gebruiken...

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   wo nov 14, 2012 1:15 amDe vrouw beet zachtjes op haar onderlip wanneer zij aandachtig naar hem luisterde. ”Heb je dan geen enkel geweten? Hoe kun je met jezelf leven en slapen iedere nacht?” Stella kon het haast niet voorstellen om iemand met haar eigen handen te doden. Dan had zij bloed aan haar handen, nee dat nooit. Er moesten andere oplossingen zijn in plaats iedereen vermoorden. ”Wie zegt dat jou opdrachtgevers niet diegene zijn die andere onderdrukken? De personen opruimen die hun in de weg staan en jij helpt ze ook nog” Ja af en toe kon Stella vrij wijsneuzerig zijn en ook nog eens bemoeizuchtig. Hoe kon zij nu onschuldig toekijken terwijl hij gewoon iedereen doodde die op zijn lijst stond. Waarom deed iemand daar iets tegen? Je kon toch niet gewoon staan toekijken? Zij kreeg het gevoel dat zij diegene moest zijn om hem te stoppen koste wat het kost. Zijn volgende woorden bracht haar tot een tijdelijke stilte. ”Je wilt dus zeggen… Dat als iemand een slechte dag heeft en het op iemand afreageert moet sterven? Jij weet toch niet waarom diegene zo doet? Ieder huisje heeft zijn kruisje. Er zijn altijd oplossingen en wat jij doet is geen goede oplossing.” Ongelofelijk dat mensen zo konden denken. Natuurlijk waren sommige duister en deden hun slechte dingen. Toch verdiende niemand de dood. Haar concentratie werd voor kort verstoord door zijn gegrom. Dit verstoorde haar gedachten en bracht haar aan het twijfel. Zou het zijn? Een shapeshifter? Stella had vrij snel door waar iemand bij hoorde. Of diegene een mens was, een wizard of zelfs een vampier. Vampieren waren nog vrij makkelijk te herkennen door hun bleke huid en de dorst naar bloed. Dat verraadde de ras gemakkelijk. Shapeshifters waren echter moeilijk te herkennen.”Kom terug!” Ze zwaaide met haar sapier en sprak de juiste woorden uit. De takken van de bomen blokkeerde zijn pad en de bomen begonnen hard te schudden. Stella wilde ervoor zorgen dat hij de boom zou uitvallen. In ieder geval kon hij niet meer van tak tot tak springen. "Zo snel kom je niet van mij af en je zult je straf onder ogen moeten komen."

Everyone has a heart
I will show it to you.

Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   wo nov 14, 2012 10:26 am[b]Storm voelde de eerste verandering al door zetten en doordat ze zijn pad blokkeerde was Storm gedwongen iets anders te verzinnen. Niet dat hij daar ooit last van had om met zoiets snel op de proppen te komen, maar wel als zijn shift zich ermee bemoeide! Hij zetten zich af en landen soepeltjes op de zachte grond. ‘Ik heb het niet over een slechte dag, dat is onzin.... Voor zoiets... ga ik niem...and doden!‘ doordat hij zijn shift tegen moest houden haperde Storm in zijn woorden. Hij haten wat hij was en telkens als hij shiften deed het hem dat steeds opnieuw pijn omdat Storm zich er niet bij neer legde een shape shifter te zijn! Nee hij wild gewoon zijn en dat was allemaal de schuld van die rot elven! Storm voelde zijn polsbanden waar meer de Hidden blade‘s vast zaten knellen. Voor de rest maakte hij zich niet druk, maar dat waren de enigste wapens die Storm af moest doen omdat hij anders niet kon shiften. Storm probeerde zijn shift nog eens weg te drukken, maar de draak liet zich niet langer binnen houden! ‘Verdomme waarom net nu!‘ gromde Storm nijdig. Zijn eerdere kalmte was compleet verdwenen en rukte aan de polsbanden zodat de riempjes los kwamen en liet ze vallen. Pijnscheuten schoten door zijn lichaam alsof hij door duizend hete pijlen doorboord werd. Storm kreeg de kans niet om nog weg te komen. Vanuit zijn keel kwam een soort reutelende kreun die zich aanvulde met het lage gegrom van zijn draak! Storm voelde zich altijd machtloos als dit gebeurde, maar nu gebeurde het voor het eerst tijdens dat hij wilde vluchten!? Hij landen op zijn knie‘en en planten zijn handen op de grond terwijl zijn lichaam van vorm veranderde. Storm‘s hoektanden waren in zijn menselijke vorm al langer dan normaal, maar zijn draak had nog vele langere die een gif bevatten die andere ziek konden maken, tenzij Storm het gif direct in de kroonader kon injecteren! Zwarte schudden groeide aan en de stekels boorden zich een weg naar buiten. Bij andere draken shifters zou het soepel gaan, maar Storm werkte altijd tegen waardoor de verandering langer duurde en ook veel pijnlijker was. Na wat minuten was de shifting compleet, maar Storm was er niet te vrede over en liet een snauwde brul horen die ver droeg. Hij stond nog even te tillen, maar nam al snel een andere houding aan en boog zijn kon wat in Stella‘s richting. Zijn lichte blauw/witte ogen op haar gericht. Als Storm haar zo bekeek kwamen zijn hoektanden nog 2cm onder zijn lippen vandaan. ‘Dit was dus niet de bedoeling!‘ gromde Storm nijdig en schudden zich uit en nam de polsbanden in zijn klauw voor hij zijn 4 meter spanwijdte vleugels opende en vouwde. Zijn draak was te vrede, maar Storm ergerde zich er mateloos aan! ‘Die op mijn lijst staan onderdrukken jaren lang andere of schade de lagere en zwakkeren op een andere manier. Ik ben niet goedkoop, maar dat weten mijn opdrachtgevers ook. Ik geef hen de tijd om eerst het geld bij elkaar te krijgen voor ik ze weer opzoek, maar van jullie wetten trekken zij zich niet aan. Ik maak geen onderscheid in de rassen en heb er ook al heel wat van mijn eigen soort het loodje laten leggen. Niemand hoort geschaad e worden en als de wet er geen streep achter zet doe ik dat.‘ er kwam alweer wat van zijn kalme stem terug, maar Storm bleef kwaad op zijn shift die hem steeds weer verdrukte. Hij had genoeg gesproken en richten zich op de bomen boven zich. Storm was in zijn draken vorm 2meter hoog niet echt groot voor een draak, maar dat kwam voor Storm juist goed uit en sprong o de stam waarbij hij zijn messcherpe klauwen in de boomstam drukte en omhoog klom.
[/sub]____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   zo nov 18, 2012 10:49 pm

De persoon, de man tegenover haar begon zich steeds vreemder te gedragen. Stella hield de nodige afstand omdat ze het niet allemaal vertrouwde. Dadelijk ging hij haar aanvallen of proberen af te leiden zodat hij kon vluchten. Zij verstevigde haar handgreep om de handvat van haar Sapier om de nodige verrassingen te verwachten.

nog in bijwerking

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   zo nov 18, 2012 11:47 pm


De persoon, de man tegenover haar begon zich steeds vreemder te gedragen. Stella hield de nodige afstand omdat ze het niet allemaal vertrouwde. Dadelijk ging hij haar aanvallen of proberen af te leiden zodat hij kon vluchten. Zij verstevigde haar handgreep om de handvat van haar Sapier om de nodige verrassingen te verwachten. De man landde uiteindelijk op de grond waardoor Stella’s houding begon aan te spannen. ”Hoe weet jij dat nu? Wie zegt dat jij volledig word ingelicht over hun plannen? Ze geven je het geld, de informatie over diegene die je moet vermoorden en dat is het. Je gaat niet eerst op onderzoek uit maar je volgt gewoon orders…” De man rukte aan zijn polsbanden zodat de riempjes los kwamen en liet ze vallen. Stella keek naar de riempjes en beet zachtjes op haar onderlip. Hij leek in pijn en dit zorgde ervoor dat Stella dichter naar hem toe kwam. Bezorgdheid lag in haar ogen. ”Gaat het wel?” Wat gebeurde er met hem? Vanuit zijn keel kwam een soort reutelende kreun die zich aanvulde met het lage gegrom wat angstaanjagend klonk. Hij landen op zijn knieën en planten zijn handen op de grond terwijl zijn lichaam van vorm veranderde. Zijn hoektanden begonnen te groeien die haar vaag herinnerde aan vampieren alleen nog veel scherper en dodelijker. Hij begon te veranderen in zijn dierlijke vorm en dit kon een positieve of negatieve uitwerking hebben. Zwarte schubben groeide aan en de stekels boorden zich een weg naar buiten. Hij leek zich te verzetten tegen zijn ‘transformatie’ en Stella begreep niet waarom. Waarom verzetten tegen iets wat je bent? Je moest het omarmen want anders bleef het een pijnlijke ervaring. ”Niet de bedoeling?” Herhaalde de vrouw zachtjes. ”Ik vind u er anders echt prachtig uitzien. Ik heb nog nooit een draak van dichtbij mogen aanschouwen” Wanneer hij zijn woorden liet vervolgen bleef de vrouw aandachtig naar hem luisteren. Hij was niet al te groot in zijn drakenvorm en zijn stem vond de kalmte weer terug als van te voren. ”U hoeft aan mij geen verklaring te geven hoe u te werk gaat. Ik blijf het nog steeds fout vinden om iemand te doden omdat personen altijd een tweede kans verdienen om zich te verbeteren. Jij geeft die geen kans meer om een beter persoon te worden” De man nu eigenlijk een draak ging zijn weg weer vervolgen en Stella bleef dit keer staan waar zij al stond. Hij wilde niet luisteren en zijn gedachtegang kon zij toch niet veranderen. Ook had de vrouw geen behoefte meer om hem achterna te lopen, ieder zou zijn eigen weg vervolgen.
Everyone has a heart
I will show it to you.

Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   ma nov 19, 2012 1:11 am

Storm was net halverwegen de boom toenze zei dat hij er prachtig uit zag. Dat stak hem vreselijk! Zijn haat jegens wat hij was dreef hem er toe zich los te laten en om te draaien. Hij zou haar een haar fijn gaan uit leggen wat hij hier van vond! 'Ik doe eerst wel degelijk onderzoek naar de personen die ze door geven!' gromde hij boos na zijn landing en liep dreigend op haar af. De polsbanden had hij in de boom aan een tak gehangen zodat hij zijn poten vrij had. 'En wat bedreft dit wat je nu ziet wil uit helemaal niet zijn!' snauwde Storm nijdig en sloeg net zo met zijn staart heen en weer. Hij had een hekel aan wat hij was en zijn haat ging uit naar twee kanten. 'In tegenstelling tot wat jij bent nog de Knights nog die elven hebben jullie het niet steeds nodig om een andere vorm aan te nemen! Ik probeer al jaren dat kreng onder de duim te houden en de enigste keer waar hij soms vrij mag is op het thuis front niet ergens anders!' Zijn woorden waren hard alsof hij niet de gene was die sprak. Storm wenste dat hijnooit op deze manier in de wereld was gekomen en keerde haar half de rug toe. Zijn woede nam nog ergere vormen aan waardoor de ijsblauwe kleur van zijn ogen verduisterde. Het werd donkerder en dat voorspelde altijd onweer. Hij wist dat de wachters van de elven niet lang meer zouden door zoeken en snel terug kwamen, maar het kon hem allemaal niet meer schelen hij was kwaad en daar mee moest Storm uit kijken want toen zijn leermeester buiten deze plek gedood werd had Storm de controlle over zijn doenen laten verloren en iedereen die in zijn buurt was gedood. Hij schudden zijn kop en gromde geergert die lui dachten allemaal dat het mooi was om zoiets te zijn zoals hij was, Nee Storm wilde gewoon zijn en geen schepsel dat om de zoveel tijd gewoon gedwongen was omvan vorm te veranderen!

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   zo nov 25, 2012 11:43 pm


Zijn dreigende uiterlijk zorgde niet voor angst want Stella bleef hem gewoon recht in de ogen aankijken. Haar ademhaling ging gewoon regelmatig en ze toonde geen teken van verstijving of intimidatie. Deze vrouw werd niet snel bang en ging ook niet dingen uit de weg dus ze bleef staan waar zij stond. De man bleek zich te ergeren aan de woordenkeuze die Stella zojuist had gebruikt. ”Ik vind u prachtig… Dat is mijn mening. Waarom iets verschuilen wat je werkelijk bent? Je zou trots moeten zijn dat jij deels draak bent als shapeshifter. Ik heb mensen ontmoet die de vorm als kat hebben of een musje… Hun kunnen zichzelf niet goed genoeg verdedigen tegen hun vijanden terwijl jij andere angst kan aanjagen. Jouw vijanden zullen drie keer nadenken voordat ze met jou geconfronteerd willen worden.” Haar paarskleurige irissen schitterde lichtjes bij haar woorden, zij sprak met zelfverzekerdheid en overtuiging. Stella was duidelijk niet eens bij zijn argument wat hij tegen haar gebruikte. ”Als personen mij zien dan denken ze aan een onschuldig, jonge vrouw die ze pijn kunnen doen. Ik heb mij heel vaak moeten bewijzen om te bereiken waar ik nu sta. Ik ben inderdaad een tovenares… Mijn uiterlijk past totaal niet met de kracht die ik bezit echter betekent dit niet dat ik sterker als jou zou zijn. Jullie dierlijke vormen geven jullie vele voordelen, meer kracht dan ieder van ons ooit zou kunnen bezitten. En draken zijn opgewassen tegen magie, dus mijn spreuken zouden niet werken. “ Stella kwam dichterbij, reikte haar hand naar hem uit. ”Kalmte… Jouw woede verblindt je en daar kunnen vele misbruik van maken” Zij ruste zacht haar vingertoppen tegen de schubben van zijn gezicht. Een lichte aarzeling zag je in haar ogen want ze wist niet wat zij nu kon verwachten.

Everyone has a heart
I will show it to you.
Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   ma nov 26, 2012 11:22 am

Storm hoorde wel wat ze zei, maar het drong niet tot hem door. Zijn woede was groot en dat ging niet eens de kant uit naar waar zij vanaf stamde. Nee zijn woede ging uit naar zichzelf voor wat hij was en waardoor de elven er de schuld aan namen. Een vreemd gevoel bekroop hem en Storm gromde kort toen ze hem aanraakte en trok zich terug van haar zachte aanraking. 'Dat ik nu juist wat ik niet wil. Ik wil zo niet zijn. Het brengt me meer problemen dan dat ze oplossen ondanks dat die spreuken op me afketsen. Het is niet zoals ik wil zijn!' gromde hij snauwend en zakte op zijn achterwerk. Nee Storm had nooit zo willen zijn al vanaf zijn eerste keer dat hij verandert was had Storm mer van zijn menselijke kant gehouden dan van zijn dierlijke. Stug bleef hij voor zich uit kijken in de hoop dat hij wat vond dat hem af zou leiden van zijn probleem. Storm had het altijd voor andere verborgen gehouden zelfs voor verschillende Shape shifters, maar daar liet hij zijn draak alleen naar buiten komen en nu was het voor het eerst zins de dood van zijn leermester dat hij geshift was. Nors sloot Storm zijn ogen en bleef hoger met zijn kop zitten dan dat zij bij zou kunnen. Al zakte zijn woede nog niet.

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chalice

avatar

Aantal berichten : 109
Dirua : 80
Registratiedatum : 19-06-12

Character
Real name: Oriella
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 27, 2012 1:13 am


Met haar sapier deed ze een bepaalde beweging waardoor er een schittering verscheen en langzaam een vorm begon aan te nemen. Een stoel van lichtjes verscheen achter haar waarop Stella ging zitten terwijl zij haar blonde lokken naar achteren gooide. Hij leek haar aanraking niet te kunnen waarderen dus besloot de vrouw de nodige afstand te nemen zodat hij zich niet ongemakkelijk zou voelen. Ze wilde tot deze man doordringen dat het helemaal niet erg was als een draak. Het was een deel van hem die hij moest leren accepteren anders zou hij voor de rest van zijn leven deze woede bezitten. Stella besloot om nog een spreuk uit te spreken waardoor de elven hun niet zouden zien want ze wilde niet gestoord worden. ”Je wilt dit niet zijn maar je zult dit nooit kunnen veranderen. Het enige wat je kunt doen is het accepteren ervan. Accepteren wie je bent en dan kunnen anderen je accepteren. Niemand kan je liefhebben als jij jezelf niet liefhebt en je maakt dus vlugger vijanden omdat je jezelf al haat. Dan gaan anderen je ook sneller haten” Met haar vingers streek ze even door haar blonde lokken om ze weer in model te brengen. ”Als ik een shapeshifter zou zijn wilde ik graag een witte panter zijn. Ik zal nooit de snelheid en kracht bezitten als jullie soort kan”
Everyone has a heart
I will show it to you.
Stella Nox Fleuret

____________________________


As long as we can see the same sky,
breathe the same air,
step on the same planet,
then you and I are not impossible.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Storm

avatar

Aantal berichten : 75
Dirua : 33
Registratiedatum : 08-11-12

Character
Real name: Rilana
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: A new day...   di nov 27, 2012 1:59 am

Bleef ze nu door zeuren? Torm schudden kwaad zijn kop en keek haar niet aan. Iedereen was hetzelfde,niemand begreep hem en dachten dat hij het beter zou hebben wanneer hij zijn shift zou accepteren! Storm kon hier zo link om worden. ‘I heb geen zielenknijper nodig! Ik ben wie ik ben en dat blijft zo dat weet ik ook wel, dus rot op met die onzin. Het maakt geen steek uit waar ik ook heen ga of het nu hier is of in den vreemde... Het is gewoon zo.‘ mopperde Storm en kek haar even aan vanuit zijn ooghoek. Wat ze verder deed intereseerde hem bar weinig. Tussen de shifters had hij enkele kennissen zitten die zijn robleem accepteerde dat hij anders wilde zijn. ‘De andere mogen zich misschien niet goed kunnen verdedigen, maar in tegenstelling tot hen ben en blijf ik een discobal! Waarom vertel ikjouw dit eigenlijk? Jij bent net zo als iederander die denk het goed te menen, maar in plaatst daarvan ga ik me er alleen maar meer aan ergen!‘ Storm bleef mopperen en zag wat elven voorbij lopen, maarmaakte geen aanslate om zich tebewegen. ‘En wat mijn woede betreft daar kan niemand ook maar iets mee behalve ikzelf! Jullie denken dat de wet zo alles regelen kan, maar niets is minder waar. Er zijn personen die zich er iets van aantrekken, maar ik pak juist die gene die jullie wet aan hun achterste afvegen. Jaren blijft het vaak geheim tot iemand die onder hen is het niet meer ziet zitten en mij dan inschakelt. Het lijkt wel of al die personen in verband met iets staan, maar wat weet ik nog niet...‘ hij viel even stil terwijl Storm nadacht. Er klopte zeker iets niet al kon Storm dat nog niet plaatsten.

____________________________

I am an Assassin and I like my work!

Perfect Weapon:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: A new day...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
A new day...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;;North :: ;; Everlasting Forest-
Ga naar: