V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Walk along the ones who were great

Ga naar beneden 
AuteurBericht
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Walk along the ones who were great   di mei 08, 2012 4:05 am

Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...

In de troonzaal van het grote kasteel ijsbeerde een jong jochie heen en weer. Het was een dag waarin niks te doen viel en hij mocht eigenlijk ook niet veel. De wachters wilde hem binnenhouden omdat ze bang waren dat hem iets overkwam. Onzin vond hij dat zelf, hij kon prima op zichzelf passen. Dat kon hij gelukkig ook wel, voor het onfortuinlijke idee om van hem een leader te maken had hij wel een aantal Guardian lessen gevolgd. Hij had alles snel opgepikt en onthouden, hij was altijd wel een snelle leerling geweest. Toen hij jong was kletste hij al snel Sára's oren van haar hoofd, en lopen ging al net zo snel. Stilletjes glipte hij door de deuren van de troonzaal, en zodra de kust veilig was zette hij het op een lopen. Weg van het kasteel en het dorp in, op weg naar zijn vrijheid van een dag. Het was hem al vaker gelukt om voor een dag weg te glippen, maar zodra hij terugkwam eindigde dat altijd in een preekje van Sára. Hij wist dat ze zich zorgen om hem maakte, maar hij was een kind en wilde vrij zijn. Zo snel als dat zijn jonge benen hem konden dragen rende hij door de straten. Even leek het alsof de wereld om hem heen verdween en hij vrij kon leven als altijd. Hij wist dat iedereen hem na zou kijken, en vele hem na zouden kijken met een blik die hij nu even wilde vergeten. Hij wist hoe iedereen naar hem keek en had geleerd het deels te negeren. Voorheen was hij er bang om geweest maar nu deerde het hem niet meer. Wie of wat ze ook in hem zagen wilde hij eigenlijk niet weten nu, niet dat het hem verteld zou worden. hij wist waar hij heen wilde, The Memorial Garden, de plek vol herinneringen van oude tijden. hij had de bewakers van de troonzaal er wel wat over horen spreken. Hij wist natuurlijk wel wat het was, en ook waar het was. Terwijl hij naderde begon hij langzamer te lopen en viel toch terug in een wandeltempo. Voor de ijzeren hekken bleef hij even staan, normaal waren ze nog wel eens gesloten als hij kwam. Hij mocht er niet komen van vele, bang dat hij dingen zou uitzoeken of het zou gebruiken als speelplaats. Maar nu wisten ze het niet en kon hij gewoon binnenwandelen. Langzaam liep hij langs de vele beelden en keek naar de namen. Tot hij het midden bereek, daar stonden twee beelden naast elkaar. Beide zagen er ontzagwekkend uit, maar zijn ogen gleden naar de namen eronder. Hunter en Mimi waren dit, voor hem waren ze King en Queen geweest van het volk. Zwijgend staarde hij op naar de twee beelden, niet wetend dat er toch nog iemand in de buurt was.

-Daphne
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   di mei 08, 2012 6:03 am

Daphne

Daphne liep rustig door de tuin waar ze veel dingen uit haar jeugd herkende. Ze was nog niet lang in deze wereld maar moes wel voor haar dochter en omdat leven in die andere wereld onmogelijk was nu. Daphne dach taan de gedachte waar Mimi nu zou zijn en voelde toen ene kleine traan opkomen. Haar enige zus die verloren was geraakt in een wereld waar de vampiers nog verder leefde en zig voede met het duister. Een wereld om nachtmerrie's te krijgen over hoe jou lot zou eindigen. Daphne wist er alles over maar had het liever niet gewenst dat haar dochter daar zou leven. Haar enige dochter Lux. Haar zonnestraal uit haar leven, de verlichting die ze zag toen ze ter wereld kwam. Aleen was er toen ene probleem ze zou dodo gaan toen maar door de gave van Daphne bleef Lux in leven en verkleurde haar haar naar roze en opende ze haar ogen en begon ze te huilen. Daphne was nog nooit zo blij geweest maar ook nog nooit zo bang want toen zat ze in een wereld waar haar dochter nog steeds kon on komen. Als het niet door ene miskraam kwam kwam het wel door een smerige vampier die dorst had in jong elven bloed. Maar Daphne had een veilige haven gevondne met de rest en zo kwam Lux ana haar naam. Misschien was ze wel aan het eind geboren maar ze kwam als een verlichting in de duistere tijden van hun rijk. En nu paar jaar later terwijl Lux groot en sterk werd was Daphne nu hier alleen nog maar om te zien heo het maar haar volk gign haar volk die nu opgroeide als een geweldige volk sterk en vast houdent maar ook zorzaam en behoedzaam. Opeens zag Daphne een gedaante bij het beedl van Mimi en Hunter en liep er op af. Het was ene jonge jongen en had veel van Hunter weg zag Daphne in een oog opslag en kwam toen dichter bij. "Ben je naar de oude queen en king aan het kijken." Sprak ze lief en kwam toen uit het duister in het zonlicht et staan terwijl haar sieraden blikte in het zonlicht.


(Wist niet veel en best laat gdn sorry)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   di mei 08, 2012 7:09 am

Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...

In stilte staarde hij op naar de twee standbeelden van de eens zo machtige King en Queen van het volk dat nu ook hij zou gaan leiden. De manier waarop ze afgebeeld stonden was er niks anders van ze te zeggen dan twee nobele leiders van hun volk. Zou hij ooit net zo sterk en wijs als hen worden, hij wist het niet zeker. Hij was al behoorlijk wijs voor zijn jonge leeftijd, maar hij dacht ook bijna altijd na voor hij iets zei. Natuurlijk was hij nog altijd een kind met kinderstreken. Maar wat hij zich toch onbewust afvroeg was iets waar iedereen over zou moeten nadenken. Wat zouden zij doen als ze in zijn schoenen zouden staan? Niet alleen het probleem met zijn onbekende ouders, maar ook met het feit dat hij op deze jonge leeftijd al een volk moest leiden. Hoe zouden zij uitvinden wie hun ouders waren. Zouden ze gewoon gaan rondvragen of in boeken gaan zoeken. Hoe onderzocht je het eigenlijk, hoe kon je in boeken uitvinden wie je ouders waren. Hij zuchtte even zacht. Wie had hen geholpen om beslissingen te nemen, en hoe hadden ze die beslissingen genomen. Er waren nog zoveel dingen die hij wilde weten. Maar vele dingen zouden voor hem altijd een mysterie blijven. "Ben je naar de oude queen en king aan het kijken." Een lieve stem van een vrouw haalde hem terug naar de werkelijkheid en geschrokken draaide het jonge kind zich om. Voor hij antwoord gaf nam hij de vrouw goed in zich op. Ze had toch wel ook iets weg van Sára, maar hij kon het niet helemaal plaatsen. Maar hij knikte langzaam en keek weer naar de twee beelden. ''Jazeker, dat ben ik aan het doen.'' Hij zuchtte even en keek weer naar de vrouw.''Ze waren echt groots samen nietwaar?'' hij keek haar nu vragend aan met twee helderblauwe ogen, zijn vaders ogen. Maar de blik in zijnogen vroeg om informatie, meer niet dan dat. ''Ik wou dat ze hier waren, dan zouden ze me misschien wat kunnen vertellen over mezelf. En misschien zelfs over mijn familie.'' Het kleine jongetje liet zijn hoofd even zakken en daarmee zakten zijn schouders ook mee. zouden de vorige leiders van dit volk hem wellicht de informatie kunnen geven die hij wilde. De informatie waarnaar hij diep in zijn haart verlangde.

[/quote]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   wo mei 09, 2012 3:00 am

Daphne keke eerst goed naar de jongen en nam hem op an zacht toen op wie hij leek. Even keke ze toen weer naar Hunter en glimlachde toen. "Ik wist het!" Zei Daphne stil haar zelf en keek toen naar ed stanbeeld van Mimi toen ze nog gelukkig was. Even dacht Dapphne na en keek toen naar de jonge leider. ''Jazeker, dat ben ik aan het doen.'' Hij zuchtte even en keek weer naar de vrouw.''Ze waren echt groots samen nietwaar?'' hij keek haar nu vragend aan met twee helderblauwe ogen, zijn vaders ogen. Maar de blik in zijnogen vroeg om informatie, meer niet dan dat. ''Ik wou dat ze hier waren, dan zouden ze me misschien wat kunnen vertellen over mezelf. En misschien zelfs over mijn familie.'' Het kleine jongetje liet zijn hoofd even zakken en daarmee zakten zijn schouders ook mee. Daphne glimlachde naar hem en begon rustig te spreken want hij moest het weten. "Ze leven nog." Even twijfelde ze maar waarom zou ze nu twijfelen als het over de geschiedenis gaat waar ze nog jong in was. "Mimi en Hunter waren grote leiders." Zei Daphne rustig en ging toen gerust verder. "Mimi is em zus en Hunter leeft hier nog. Ze weten veel ja en ik wete ook veel over hun want ik was vroeger de healer van de elfen en Mimi's kleine zusje." Daphen keke de jongen aan en gign toen met haar heldere blauwe ogen nara ed stadbeeld. Hunter is ene van de grootse kings geweest, maar uiteindelijk gign het achteruit met hem toen ed war uitbreekte." Daphne keke gerust naar de jongen maar gign toen door. "Vele zijn nog steeds in die wereld zoals Mimi maar Hunter rust hier en niemand weet dat zijn zoon ook hier is."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   wo mei 09, 2012 3:59 am

Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...

Falco wist niet wat ze tegen hem zou zeggen, zou hij op zijn donder krijgen omdat hij in zijn eentje rondliep. Natuurlijk speelde kinderen vaker in de straten maar nauwelijks waren ze ergens nog alleen. Hij daarintegen was heel vaak alleen, hij prefereerde soms de eenzaamheid. Want hij wist dat iedereen alles over hem wist, maar hij wist nog altijd helemaal niks. Maar Daphne leek niet boos op hem, dat was al een hele opluchting. Het viel hem echter wel op dat ze hem, net zoals hij bij haar had gedaan, opnam en toen keek ze naar het beeld van de grootse King Hunter. De glimlach op haar gezicht begreep hij niet helemaal maar hij haalde ontzichtbaar zijn schouders op. Hij zou het nooit echt begrijpen, maar dat zou zo blijven. "Ze leven nog." Die woorden lieten de jongen staren naar de vrouw. Hij snapte niet wie ze bedoelde, wie leefden er nog? "Mimi en Hunter waren grote leiders." Die woorden deden hem glimlachen, hij wist het wel. Het moest niet anders zijn dan dat ze groots waren. Maar toch wist hij niet wat zij zouden doen als ze in zijn schoenen zouden staan.Zouden ze hem kunnen vertellen wat hij wilde weten over zichzelf. Als ze niet meer op de troon zouden zitten, zouden ze hem steunen? Zouden zij hem helpen met het leiden van het volk wat zij ooit hadden geregeerd? "Mimi is mijn zus en Hunter leeft hier nog. Ze weten veel ja en ik weet ook veel over hun want ik was vroeger de healer van de elfen en Mimi's kleine zusje." Falco staarde vrouw met grote ogen aan. Zij was Daphne! ''U bent Daphne!'' Riep hij half uit en staarde haar aan. ''Hunter is een van de grootse kings geweest, maar uiteindelijk ging het achteruit met hem toen de war uitbrak." Falco staarde even naar het beeld van de Kinh. Hoe bedoelde ze het ging achteruit? Lichamelijk, was hij ziek geweest? Hij begreep het nog steeds niet helemaal, maar waarschijnlijk zou ze hem niet meer vertellen. Maar nu hij verder nadacht wist hij iets meer. Zij was de tante van Sára! "Vele zijn nog steeds in die wereld zoals Mimi maar Hunter rust hier en niemand weet dat zijn zoon ook hier is." Falco keek haar nu nog verwarder aan. ''Maar er staat op het beeld dat hij overleden is. En van Sára heb ik gehoord dat ze zijn lijk hadden gevonden ergens bij een kloof.'' Hij draaide zijn hoofd half schuin. ''Maar zegt U dat hij een zoon heeft? En die leeft onder ons? Weet u ook wie dat is, ik bedoel ik wil het volk graag leren kennen.'' Zijn laatste zin voegde hij als smoesje toe zodat het niet verdacht leek. Misschien was hij wel iets te nieuwsgierig en zou ze zwijgen over de waarheid, maar het klopte deels wel. Hij zou best willen weten wie de zoon van de vroeger grootse King was.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   wo mei 09, 2012 11:06 am

Daphne keke stil na haar uitspraak en keek trots naar Mimi. Ookal waren ze niet de beste zussen van elkaar toch hielden ze gnoeg van elkaar om voor elkaar behoedzaam te zijn en om elkaar te denken. ''U bent Daphne!'' Roepte opeens de kleine jonge en Daphne knikte. "Ik ben Daphne ja." Zei ze hem gerust stellend maar zag ik zijn ogen dat hij veel vragen had. ''Maar er staat op het beeld dat hij overleden is. En van Sára heb ik gehoord dat ze zijn lijk hadden gevonden ergens bij een kloof.'' Daphne luisterde en dacht er eerst aan om alle vragen te horen te krijgen en daarna te beantwoorden. Ze keek behoedzaam naar de jongen en wist toen wie hij was. ''Maar zegt U dat hij een zoon heeft? En die leeft onder ons? Weet u ook wie dat is, ik bedoel ik wil het volk graag leren kennen.'' Vroegde de jongen en Daphne luisterde aandachtig en wist dat deze onder vraging lang zou gaan duren. Toen hij gestopt was zuchte Daphne en makate haar lippen nat klaar om te beantwoorden. "Hunter is niet overleden en vooral niet gevonden, Sara heeft het mis maar waarschijnlijk doen ze dat expres om je te beschermen tegen de waarheid." Daphne had er nu al spijt van wat ze de jongen vertelde maar wist dat hij het moest weten. Hij moest en zal de waarheid weten netzoals dat Lux ooit zou weten wie haar papa is en waarom ze hier zijn. Daphne zuchte even en keek naar de jongen. "De zoon word ene van de grootse leiders die we kennen hijis wijs al vanaf het begin van zijn leven." Daphne hield het nog heel even geheim voordat ze teveel vertelde maar het zou uiteindelijk er toch allemaal er uit moeten komen voor hem.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   vr mei 11, 2012 7:53 am

AwesomeMissG schreef:
Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...


Daphne knikte. "Ik ben Daphne ja." Zei ze hem gerust stellend. Zie je wel, hij had gelijk. Beide vrouwen leken teveel op elkaar om dat niet te zijn. Na zijn bombardement van vragen hoorde hij haar zuchtten en vreeste het ergste. Ze zou zijn vragen niet verder beantwoorden omdat hij teveel vroeg. Langzaam liet de jonge Falco zijn hoofd zakken en keek weg. Hij had het nu weer verziekt voor zichzelf, zoals altijd. "Hunter is niet overleden en vooral niet gevonden, Sara heeft het mis maar waarschijnlijk doen ze dat expres om je te beschermen tegen de waarheid." Meteen draaide Falco zijn hoofd terug. Sára zou hem nooit misleiden, toch? Hij schudde zijn hoofd, wat Daphne hem vertelde was een leugen. Zij probeerde hem nu te misleiden. Iedereen in deze wereld was hem aan het misleiden, wie kon hij nu nog vertrouwen. Niemand, iedereen liet hem vallen of pinde hem vast aan iets waar hij niet onderuit kon komen. Hij hoorde haar weer zuchten en onbewust balde Falco zijn vuisten aan. Hoe kon hij leugens aanhoren over anderen, leugens die de waarheid in zijn hoofd alleen maar verder verdraaide. "De zoon word ene van de grootse leiders die we kennen hij is wijs al vanaf het begin van zijn leven." Falco voelde de woede in hem opkomen, alsof hij daar wat aan had. ''Ja daar hem ik veel aan!'' Schreeuwde de jongen Daphne toe. ''Eerst zeg je dat Sára tegen me heeft gelogen en die Hunter nog leeft. Maar je vertelt me niet de normale waarheid?'' Hij deed kwaad een stap naar voren. ''Weet je? Laat maar lekker zitten, en die zoon van hem...'' Hij bleef even stil en keek naar het beeld. ''Mogen hij branden in de ergste plek die er bestaat, vooral na het feit dat ik er zo voor sta.'' Hoewel Falco niet echt nadacht bij wat hij zei, besefte hij wel wat hij zojuist iemand had toegewenst. Terwijl hij niet eens wist wie het was, misschien was het wel een van zijn vrienden. ''En ik weiger aan te horen dat Sára een leugenaar is, zelfs al vertelt ze me niet wat ik wil weten. Zij is de enige die om mij geeft, de enige die me steunt en dan ook de enige op wie ik kan rekenen.'' Hij draaide zich om. ''De enige die ik kan vertrouwen...''

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   za mei 12, 2012 1:34 pm

''Ja daar hem ik veel aan!'' Schreeuwde de jongen Daphne toe. ''Eerst zeg je dat Sára tegen me heeft gelogen en die Hunter nog leeft. Maar je vertelt me niet de normale waarheid?'' Hij deed kwaad een stap naar voren. ''Weet je? Laat maar lekker zitten, en die zoon van hem...'' Hij bleef even stil en keek naar het beeld. ''Mogen hij branden in de ergste plek die er bestaat, vooral na het feit dat ik er zo voor sta.'' Hoewel Falco niet echt nadacht bij wat hij zei, besefte hij wel wat hij zojuist iemand had toegewenst. Terwijl hij niet eens wist wie het was, misschien was het wel een van zijn vrienden. ''En ik weiger aan te horen dat Sára een leugenaar is, zelfs al vertelt ze me niet wat ik wil weten. Zij is de enige die om mij geeft, de enige die me steunt en dan ook de enige op wie ik kan rekenen.'' Hij draaide zich om. ''De enige die ik kan vertrouwen...'' Daphne keke naar de jonegn en zuchte. "Hunte leeft en jij bent zijn zoon hij heeft er zelf voor gekozen het niet tegen ej te zeggen en dat iedereen zig gedeist moest houden." Sprak de wijze Daphne nog op ene vriendelijk toon die ze nog kon houde. "Ze heeft niet gelogen maar de waraheid verdraait voor ej eigen best wil want wrm zou ik over em eigen nichtje zeggen dat ze liegt." Daphne keek Falco toen srrieus aan en zuchte. "Je kunt haar heus wel blijven vertrouwen ookal moes ze het doen voor Hunter." Daphne herrinde toen de woorden dei Hunter had gesproken over alles tegen hun maar ze kon het niet langer geheim houden voor de jongen King. "We houden allemaal van je en we proberen ej et beschermen." Zei Daphne toen met gevoelige toon en keke toen weer naar het standbeeld en zuchte nu heel erg. "Ik vraag em af waar Mimi nu is en hoe het met haar gaat." Daphne keek toen even naar de jonge king maar keek toen weer naar het beeld nadekend.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   ma mei 14, 2012 6:37 am

AwesomeMissG schreef:
Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...


Hij merkte wel dat Daphne nog steeds naar hem keek maar hij spande zijn spieren aan. Hij haatte het om deze gesprekken te voeren. Hij wilde geen negatieve dingen meer horen in zijn leven. Maar veel positiviteit verwachtte hij niet in deze dagen, het was net alsof iedereen tegen hem was. "Hunter leeft en jij bent zijn zoon hij heeft er zelf voor gekozen het niet tegen je te zeggen en dat iedereen zich gedeist moest houden." Nu draaide Falco zich met een ruk om. ''Weetje, laat mij dan maar branden in die ergste plek, ik hoef geen vader!'' Schreeuwde hij haar toe. ''Ik hoef hem niet want hij is dood!'' Zijn woede werd nu heftiger. Het was onmogelijk wat ze hem vertelde, hij was niet de zoon van de eens zo grootse Hunter. ''Bovendien is het onmogelijk, ik kan zijn zoon niet zijn. Ik kan onmogelijk een zoon van een King zijn, bovendien is er geen bewijs. Want ze zijn dood.'' Zijn stem werd bitter en hij keek toch weer op naar het beeld van de voormalige King. Langzaam rees zijn hand op naar het medaillon om zijn nek en hij zuchtte. "Ze heeft niet gelogen maar de waraheid verdraait voor ej eigen best wil want wrm zou ik over em eigen nichtje zeggen dat ze liegt." Falco bleef zwijgen en trok het medaillon iets naar voren zodat hij het goed kon bekijken. "Je kunt haar heus wel blijven vertrouwen ookal moes ze het doen voor Hunter." Falco snoof, hij hoefde het allemaal niet te horen. "We houden allemaal van je en we proberen je te beschermen." Hoorde hij Daphne weer zeggen en liet zijn medaillon los en staarde haar strak aan. ''Zie ik eruit of ik bescherming nodig heb?'' Snauwde hij half en balde zijn handen tot vuisten. Haar laatste opmerking over haar eigen zus negeerde hij. ''Dus ik zeg het nog een keer. Er is geen bewijs voor wat je me vertelt dus ik kan onmogelijk zijn zoon zijn. Ik ben daarvoor te waardeloos.'' Hij keerde Daphne de rug weer toe. ''En zonder bewijs kom je nergens...'' Zijn laatste woorden waren zachter maar hij staarde voor zich uit en sloeg zijn armen over elkaar. Hij was zonder twijfel geen kind meer, hij was nu al te volwassen om een kind te zijn.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   wo mei 16, 2012 11:07 am


Daphne keke hem aan en zuchte en pakte toen ene amulet. "Falco dit is ene tijd amulet van em ik wil hem ana jou scheknen niet alleen om bewijs maar omdat je het verdient." Opeesn ging de tijdsamulet af en kwam ene straling om hun twee heen. "De tijd amulet reagereet op ed tijd die jij wilt." Zei Daphne nog aardig. Toen kwam Daphne aangelopen naar Falco en keke hem aan. "Het maakt em niet uit of je me geloofd of niet als ej maar vertrouwen hebt dat ik het beste voro het volk heb en voor jou." Daphne's blauwe ogen straalde maar dat hoorden ze eigenlijk niet et doen ze had haar zoon verloren en wist alelen zijn naam nog en Mordon was mors dood. Daphne kon nog goed terug zien die tijden en keek toen naar haar trouwring van Mordon en glimlachte toen. "Ik zou ej nooit vergeten." Zei ze zacht maar keek toen naar de jonge Falco. "Falco als ik nou met de elfen praat om je meer vrijheid et geven." Zei ze zacht en wachte op een antwoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   do mei 17, 2012 1:59 pm

Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...


De jonge Falco had zijn aandacht gericht op het medaillon in zijn handen, waarom had hij dit nu weer mee moeten maken. Maar aan zijn woorden twijfelde hij niet meer, hij had nu besloten niks meer aan te willen horen. Na wat Semela hem had verteld, nog altijd twijfelde hij daarover. Ze leek de waarheid te spreken, maar hij wilde zo graag bewijs hebben. Niemand kon hem het bewijs geven dat hij wilde. "Falco dit is ene tijd amulet van em ik wil hem ana jou scheknen niet alleen om bewijs maar omdat je het verdient." Langzaam draaide hij zich weer om en keek haar aan, niet wetend wat hij moest denken. Toen het amulet wat ze vasthield ineens afging deed hij geschrokken een stap achteruit. "De tijd amulet reagereet op ed tijd die jij wilt." Falco fronste argwanend en staarde haar strak aan. Hij wilde het niet helemaal geloven. "Het maakt em niet uit of je me geloofd of niet als ej maar vertrouwen hebt dat ik het beste voro het volk heb en voor jou." Falco schudde even zijn hoofd. ''Ik weet het niet,'' mompelde hij zacht. ''Ik wil niks meer geloven, en volgens mij is het beter als ik inderdaad niks weet.'' Hij keek Daphne aan, hij was wel een heel stuk rustiger dan hij net nog was. ''Als wat jij zegt klopt, en als wat Semela zegt klopt is het alleen maar een last op mijn schouders.'' Hij zuchtte en liet zijn hoofd weer zakken. Toen keek hij weer op naar het beeld van de King. ''Want zelfs hij heeft zoveel fouten gemaakt. En wie Semela me vertelde dat ze dacht dat mijn moeder was maakt het nog erger.'' Hij schudde zijn hoofd even en hoorde Daphne wel wat zeggen maar zei even niks. ''Het is beter dat ik niks weet, voor iedereen en toch ook voor mezelf.'' Hij wist nu pas waarom het stil werd gehouden voor hem, de waarheid kon misschien wel teveel voor hem worden. "Falco als ik nou met de elfen praat om je meer vrijheid et geven." Dat aanbod verbaasde hem en hij staarde haar aan. Toen schudde hij opnieuw zijn hoofd. ''Dat gaat toch nooit lukken, ze zullen er nooit aan toegeven.'' Mompelde hij en staarde naar zijn voeten.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   do mei 17, 2012 8:56 pm
Falco schudde even zijn hoofd. ''Ik weet het niet,'' mompelde hij zacht. ''Ik wil niks meer geloven, en volgens mij is het beter als ik inderdaad niks weet.'' Hij keek Daphne aan, hij was wel een heel stuk rustiger dan hij net nog was.''Als wat jij zegt klopt, en als wat Semela zegt klopt is het alleen maar een last op mijn schouders.'' Hij zuchtte en liet zijn hoofd weer zakken. Toen keek hij weer op naar het beeld van de King. ''Want zelfs hij heeft zoveel fouten gemaakt. En wie Semela me vertelde dat ze dacht dat mijn moeder was maakt het nog erger.'' Daphne zuchten en hoorde nog verder nog veel meer woorden. "Het gata lukken en het is niet erg dat je familie van semela bent. Daphn keek hem toen aan en gaf een aai over zijn boo. "Je hebt ook goede gene's geerft . "Bij voorbeeld dat Mimi en ik ej tantes zijn." Zei Daphne met een lach. "Je ehbt ook diep van binnen Telrûnya bloed en dara moet ej trots opwezen." Daphne wist fat het niet zou helpen en nam toen de kleine jonge in haar ar men. "Je ebnt er voor geboren om de grootse king te worden en dat word je ook." Vrrluisterde ze in zijn oren tewijlze over zijn bolletje strijkte


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
AwesomeMissG

avatar

Aantal berichten : 437
Dirua : 369
Registratiedatum : 16-04-12
Leeftijd : 23
Woonplaats : HENKIELONIA =3

Character
Real name: Gaby/Gabs
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   wo jun 13, 2012 8:50 am

AwesomeMissG schreef:
Falco
Son of a once noble king and a traitor,
Never known his true name
but stil like father, like son
Just the same...


Falco bleef stil, even niet wetend wat hij nu eigenlijk wilde zeggen. "Het gata lukken en het is niet erg dat je familie van semela bent.'' Falco haalde zijn schouders op. ''Dat weet ik dus niet, en ik wil het niet weten ook.'' Mompelde hij zacht en zuchtte even. Hij voelde hoe Daphne haar hand zijn haren in de war bracht en schudde even met zijn hoofd zodat ze terugvielen op hun plaats. Haar volgende woorden volgde hij even niet meer. Even dacht hij aan wat Semela zei, waarom was het voor hem zo ingewikkeld geworden. Een paar jaar geleden had het hem nog helemaal niks geïnteresseerd. "Je ehbt ook diep van binnen Telrûnya bloed en dara moet ej trots opwezen." Falco schrok even op uit zijn gedachtes en keek Daphne aan waarna hij zijn hoofd schudde. ''Nee, een ding dat ik zeker weet is dat ik geen Telrûnya bloed in mijn aderen heb stromen.'' Zei hij zacht terwijl hij opeens Daphne's armen om zich heen voelde. Het gaf hem een raar gevoel, het was hetzelfde als toen Sára haar voorheen in zijn armen nam. Voor hem was het het gevoel van een moeder die om haar kind gaf, maar geen van beide waren ze zijn moeder. "Je ebnt er voor geboren om de grootse king te worden en dat word je ook." Fluisterde ze in zijn oren en molestreerde weer zijn haar. Falco haalde even zijn schouders op en zuchtte. ''Dat zal best, daar zorg ik zelf wel voor. Niemand zal me meer raar aankijken of me aanzien als een hulpeloos klein kind. Ze zullen naar me opkijken als een sterke Elf die alles zou doen voor zijn volk.'' Antwoordde hij zacht maar vastberaden. Dit was een van de dingen waar hij zelf nooit over zou twijfelen.


____________________________


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jasmyn

avatar

Aantal berichten : 641
Dirua : 601
Registratiedatum : 22-04-12
Leeftijd : 22
Woonplaats : Hilversum

Character
Real name: Shanice
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   zo aug 26, 2012 10:49 am


Terwijl Daphne Falco omhelsde schudde hij zijn hoofd neer en Daphne wist toen dat het niks hielp. Hij heeft nooit een echte moeder gekent of een vader. Daphne zuchtte en voelde Falco schrikken van haar woorden en wist dat ze het nu al verkeerd heeft gedaan. chtes en keek Daphne aan waarna hij zijn hoofd schudde. ''Nee, een ding dat ik zeker weet is dat ik geen Telrûnya bloed in mijn aderen heb stromen.'' Daphne keek op hem neer terwijl de wind van de magische energie door haren strijkt en opeens op hield. ''Dat zal best, daar zorg ik zelf wel voor. Niemand zal me meer raar aankijken of me aanzien als een hulpeloos klein kind. Ze zullen naar me opkijken als een sterke Elf die alles zou doen voor zijn volk.'' Daphne keek naar de kleine jonge en zuchtte en lied toen haar greep verzwakken terwijl haar blauwe ogen magische krachten uit straalde. "Ik heb je nooit hulpeloos gezien en dat zul je ook nooit zijn, zelfs in de hulpeloze tijden kan je sterk uit komen. Ik weet dat jij ene van ons bent van Lux mijn docter mij Mimi omdat je de magische kracht uit straalt." Daphne keek naar de jonge en glimlachte toe een keek toen weer naar het stand beeld van de Queen en King. "Mimi." Mompelt Daphne buitenmonds en verzonk weer in gedachten van verdriet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Walk along the ones who were great   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Walk along the ones who were great
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;;North :: ;; The Memorial Garden-
Ga naar: