V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Justice of the grave

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Justice of the grave   wo mei 09, 2012 8:58 am

Kaiden


Kaiden stond al een uur doodstil in het midden van de begraafplaats... de doden.... ze riepen hem. De verhalen zouden zijn dat hier geesten rondwaarden, als ze er al waren lieten ze zich niet zien.... het hele uur had Kaiden in een ondiepe trance gezeten en speelde zijn hele jeugd voor hem af. De grot... het instorten... jaren vast gezeten.. de pijn, de duisternis.. geen licht... nachtmerries. Geen slaap, geen eten, geen drinken alles wat hij had kwam van de lijken af. Zolang zonder licht... toen veel comotie buiten de grot... grot barstte open... mensen kwamen binnen... vluchten voor het licht... ze zaten aan zijn ouders... lachten.. maakten grappen over de lijken.. de geraamtes... woede... angst... Moord.... een duisternis weer. Licht was dodelijk.. het brandde.. toen.. rust.. vrouwen stem..... sereniteit. Veiligheid gevolgd door honger. Zijn trance schoot hem weer terug naar de woede en angst. Hij slaakte een gesmoorde kreet met lege ogen en zijn handen balden zich tot vuisten. De grond trilde, graven kraakten... geraamtes en lijken stegen uit de grond. Duisternis was voortgebracht. No Mercy for Him, so No Mercy for them. De lijken kwamen omhoog, dieren.. mensen verschillende lijken. Vele lijken, verrot, heel, geraamtes.... ze herstelden zich en zagen er weer menslijk uit op de gelaatstrekkingen en gezichten na. Kaiden gromde en snoof als een waanzinnige, hij knapte als het ware uit zijn trance en de lijken keerden als het ware direct terug naar hun vroegere staat en vielen in hun plaats. De geesten waren voor hem vindbaar.... hij had rust verstoord, ze hadden zijn trance gebroken. Hij staarde voor zich uit en hoorde voetstappen.. "wie... is daar.."zei Kaiden gewoon. Geen vraag, geen bevel noch suggestie.

-Open voor wie dan ook-

____________________________


‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BrokenSoul

avatar

Aantal berichten : 126
Dirua : 146
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : In your shadow...

Character
Real name: Ssssecret
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   do mei 10, 2012 4:03 am

Amore

Rond een bepaald tijdstip had de jonge elf haar eigen gebied verlaten. Iets wat ze de laatste tijd steeds vaker deed. Haar bewegingen waren soepel en snel en ze lette verder bijna niet op de omgeving. Haar blonde haren bewogen in de frisse, maar toch warme wind. Haar voeten leken amper de grond te raken, al koste het haar veel energie om zo weinig mogelijk geluid te maken. Later moest dat gewoon uit zich zelf gaan, maar ze was immers nog maar 14. Toch kan ze nu al net als de meeste andere elfen genieten van het buitenleven en de roep van de natuur. Ze kon er uren naar luisteren. Een paar takjes zwiepten in haar gezicht en daardoor raakte ze kort uit balans. Met een klap viel ze neer op de grond. Zacht kreunend kroop ze weer overeind. Haar knieën lagen deels open. Met een zucht liet ze haar blauwe ogen de tijd nemen om de omgeving in zich op te nemen. Vaak was ze hier nog niet geweest, dus dit moest het gebied van de shapeshifters wel zijn. Ze liep nu rustiger verder en wierp een blik op haar knieën. In haar hoofd schold ze zich zelf uit. Ze moest wel iets vinden in dit gebied waarmee ze haar knieën zou kunnen verzorgen, al had het veel erger gekund. Het gevoel dat er bloed langs haar benen naar beneden liep, beviel haar niet echt helemaal. Ze had niet in de gaten hoe ze steeds dichter bij een begraafplaats in de buurt kwam, totdat er een rilling over haar rug liep. Niet alleen de rilling voor het iets waar ze nu was, maar voor het gene, dat daar ergens zat. Ze hield zich zo goed mogelijk verborgen in de schaduw en merkte nu pas de ijzige stilte op. Een gesmoorde kreet, die door merg en been ging liet haar schrikken, waardoor ze licht in elkaar dook, als een dier waar op gejaagd werd of ergens bang voor was. Ze voelde de grond beven en haar mond zakte bijna open bij wat ze zag. Alles in haar lichaam riep haar om weg te gaan. Te rennen en niet te stoppen voor ze veilig dacht te zijn, maar door haar nieuwsgierigheid bleef ze staan. Ze wist niet waar ze moest kijken en voelde haar hart sneller kloppen dan normaal. Ze keek naar alle lijken en geraamtes en vond toen degene die hiervan de oorzaak leek te zijn. Een man die snoof en gromde als een waanzinnige. Dat kon geen shapeshifter zijn… de energie rond hem was compleet anders, dan de omgeving hier. Plots merkte ze, dat alles weer onder de grond leek te verdwijnen al bleef de lucht onregelmatig trillen op sommige plaatsen. Ze wilde nu weg en liep zacht een stukje achteruit. ‘Wie… is daar…’ vroeg hij plots en ze wist, dat hij haar wel moest bedoelen. Als verstijfd bleef ze staan, niet wetend hoe ze moest reageren. Langzaam kwam ze tevoorschijn en bleef staan tussen een aantal graven. ‘Ik… ben degene die hier is.’ antwoordde ze zo rustig mogelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   do mei 10, 2012 5:03 am

Langzaam kwam ze tevoorschijn en bleef staan tussen een aantal graven. ‘Ik… ben degene die hier is.’ antwoordde ze zo rustig mogelijk. Kaiden hief zijn hand en twee verrotte handen kwamen uit de grond en grepen het meisje bij haar benen. Kaiden liep op haar af en greep haar bij haar keel. Hij snoof haar geur op en keek haar aan, ze bloedde... hij had het gemerkt voordat hij dichterbij was gekomen. "Je bent een elf... en voor iemand van jouw leeftijd ben je wel aardig stom om hier te komen.. Shapeshifter gebied en jammer voor jou ben ik hier." zei Kaiden. Hij keek naar het meisje en grijnsde breed. Hij liet zijn andere hand naar zijn jaszak gaan en haalde daar een scalpel uit. Hij haalde het punt langs haar wond en hield hem strak voor haar gezicht. Hij hield het puntje toen in zijn mond en likte het bloed eraf. "..Je been gaat breken als je doorgaat met lopen." zei Kaiden en hij duwde haar achterover. Hij at geen gewonden of dode ze als de verwonding niet van hem was. Dat was tegen zijn vreemde normen en waarden. Hij dwong haar achterover op de grond waar ze vastgenageld werd door nog wat armen en handen. Hij ging bij haar been zitten en trok een schedel van een hond uit zijn jas. Hij legde die op de grond en al snel was de jonge hond weer tot leven gekomen en zag die eruit als levend. "Haal een been, haar grote.. en bloedsoort." zei Kaiden simpel. Bones rende keffend weg en Kaiden drukte zijn mes in het meisje haar been. De scalpel gloeide en verspreidde een verdovende werking. Hij maakte een grote snee vanaf de reeds al bestaande wond en ging aan de slag. Met een doodse blik sneed hij lichtjes de spieren los van het bot, Bones kwam snel terug met een goed bot en Kaiden rukte het licht gebroken bot van het meisje uit de wond. Hij hield hem afzijdig en keek naar de lege ruimte. Hij plaatste het nieuwe bot er in en bevestigde met een beetje hulp van zijn kracht de spieren weer lichtjes op de goede plaats. Kaiden pakte een naald en draad en begon de wonden over haar benen te hechten. Toen hij klaar was bleef hij zitten, enkele handen lieten haar los zodat ze overeind zou kunnen komen maar niet weggaan. "Je been was gebroken als je door was gaan lopen...."zei hij simpeltjes en hield het bot in haar blikveld, hij kneep in het bot en het midden barstte open waarna Seth het bot aan de kant veegde.


____________________________


‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BrokenSoul

avatar

Aantal berichten : 126
Dirua : 146
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : In your shadow...

Character
Real name: Ssssecret
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   do mei 10, 2012 6:01 am

Een schok ging door haar heen, toen ze voelde hoe twee verrotte handen zich rond haar enkels sloten. Ze keek er vol ongeloof naar en een misselijk gevoel kwam in haar naar boven. Toen ze haar blik weer op de man richtte voelde ze hoe hij haar bij de keel greep. Ze had moeten rennen, dat was haar enigste gedachte nu. Ze keek recht in de ogen van de man, maar ontdekte dat daar bijna niks meer in te vinden was. ‘Je bent een elf… en voor iemand van jouw leeftijd ben je wel aardig stom om hier te komen.. Shapeshifter gebied en jammer voor jou ben ik hier.” Zei hij en ze zag hoe hij haar breed grijnzend aankeek. Ze staarde naar de scalpel, die hij voor haar hield en waar haar bloed aan kleefde. Een rilling trok door haar heen, toen ze zag hoe hij het pure elfenbloed ervan aflikte. ‘Je been gaat breken als je doorgaat met lopen.’ Zei hij, die woorden verbaasde haar. Waar had hij het over. Ze voelde hoe hij haar achterover dwong en een zachte kreun ontsnapte uit haar mond toen ze uiteindelijk op de grond lag. Ze voelde hoe meer armen en handen van lijken uit de grond haar tegen de grond gedrukt hielde. Licht probeerde ze los te komen, maar merkte dat ze amper kon bewegen. Even had ze verbaasd naar de schedel gekeken en wist al helemaal niet meer wat ze moest denken toen het een hond leek te worden. Ze liet haar hoofd op de aarde onder haar rusten en staarde naar de hemel. Had hij nou net iets gezegd over een bot? Ze wist het niet meer en beet zacht op haar lip, toen ze merkte dat de man iets deed. Ze bleef naar de hemel staren en voelde hoe hij ergens mee bezig was… al kon ze het niet echt voelen noemen. Na een tijdje sloot ze haar ogen en voelde hoe haar lichte angst steeds erger werd. Ze opende haar ogen weer, toen ze voelde hoe een paar handen haar loslieten. Ze wilde vrijwel meteen overeind komen, maar merkte dat ze nog niet helemaal vrij was. Haar ogen bleven even gericht op de plaats waar hij met haar been bezig was geweest. ‘Wat…’ mompelde ze zacht en kwam toen langzaam verder overeind. ‘Je been was gebroken als je door was gaan lopen.’ Zei hij simpeltjes, alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ze keek naar het bot dat hij vasthield en zag hoe hij in het bot kneep, die vrijwel meteen open barstte. Was dat haar bot? Ze keek terug naar haar been. Hij had gewoon een heel bot verwisseld… met het bot van een ander! Schoot er door haar hoofd. Ze keek weer richting hem, niet wetend wat ze moest zeggen of doen. Ze opende haar mond iets om wat te zeggen, maar het leek gewoon niet te lukken. ‘T-thanks… I think…’ fluisterde ze uiteindelijk zacht. Niet wetend of ze hem nou eigenlijk wel moest bedanken of nou niet. Wat was hij voor een… iets? Vroeg ze zich af. Ze had nog nooit zoiets als dit meegemaakt of gezien, ze was natuurlijk ook nog maar 14, maar toch… ze had het ook nog nooit gehoord.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   do mei 10, 2012 6:13 am

‘T-thanks… I think…’ fluisterde ze uiteindelijk zacht. Kaiden zuchtte enkel, "Geen dank. Als je niet gewond was, had ik je gegrepen.. je maag open gesneden, me te goed gedaan aan je vlees terwijl je nog leefde door mijn kracht en je langzaam laten weg vallen tot je dood was. Je lichaam was dan een marionet voor mij geworden tot ik eht zat zou zijn." zei Kaiden kalmpjes alsof het niets was. "Ik heb je hele bot verwisseld met een zo indentiek mogelijk bot, het duurt enkele weken om spieren te laten hechten aan een bot, maar maanden om een gebroken bot volledig te laten genezen. Daarbij is het geen lastige ingreep."zei Kaiden terwijl hij zijn jas die altijd een beetje open hing uitdeed. Hij droeg nooit een shirt.... Grote stukken verschillend gekleurd huid waren zichbaar op zijn romp en zijn linker arm. Hij wees naar 3 ribben en zijn linkerarm waar nog steeds hechtingen in zaten al waren ze al jaren oud. "Jij kan de hechtingen na de heling weghalen...." zei hij droogjes. Zelf zat hij onder de hechtingen en littekens van 'operaties'. Hij keek kalm naar het jonge meisje. "Je was dood geweest als je niet gewond was.... je moet wachten tot je de lichte pijn voelt voordat je weg kan... anders is het onhandig. Niet veel druk uitoefenen op dat been komende dagen gebruik dit." zei Kaiden simpel. Hij gaf de helft van het bot terug waaruitaan de onderkant een stok stak. Alsof het een kruk was die hij snel maar goed had gemaakt van het meisje haar eigen bot. Kaiden grijnsde eventjes leeg en legde het bot bij haar arm neer. Hij keek in stilte naar haar, hij had momenteel geen honger en dat was gelukkig voor het meisje anders was ze misschien toch niet zo simpel eronder uit gekomen.

____________________________


‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
BrokenSoul

avatar

Aantal berichten : 126
Dirua : 146
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : In your shadow...

Character
Real name: Ssssecret
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   do mei 10, 2012 10:27 pm

"Je was dood geweest als je niet gewond was.... je moet wachten tot je de lichte pijn voelt voordat je weg kan... anders is het onhandig. Niet veel druk uitoefenen op dat been komende dagen gebruik dit." zei Kaiden simpel. Hij gaf de helft van het bot terug waaruitaan de onderkant een stok stak. Alsof het een kruk was die hij snel maar goed had gemaakt van het meisje haar eigen bot. Kaiden grijnsde eventjes leeg en legde het bot bij haar arm neer. Hij keek in stilte naar haar, hij had momenteel geen honger en dat was gelukkig voor het meisje anders was ze misschien toch niet zo simpel eronder uit gekomen. Amore was op dit moment dolgelukkig, dat ze was gevallen voor ze hier kwam. De volgende keer zou ze haar idee even twee keer overdenken voor ze daadwerkelijk ergens op af ging. Ergens snapte ze het nog, maar ze probeerde zo rustig mogelijk te blijven. Elke stap die ze bij hem zou maken, zou op een spel lijken, dat dacht ze zelf dan zo ongeveer. Haar blik verplaatste ze even naar haar stuk bot met de stok eraan. Ze walgde van het idee, dat ze die zou vasthouden om steun te krijgen. De man had geklonken als iemand, die veel verstand had van het lichaam, maar dan op een griezelige manier. Het kon ook bijna niet anders als ze naar zijn eigen hechtingen keek en had gehoord wat hij met haar gedaan had, als ze niet gewond was geweest. ‘Oké.’ Antwoordde ze, met een nog wat onzekere stem en wierp een blik op haar been. Hoe snel ze hier ook weg wou, ze zou dus moeten wachten en al helemaal, omdat handen haar enkels nog steeds vast hielden, waar ze niet te veel bij stil moest staan. Met een zucht pakte ze zijn gemaakte stok vast al liep daarbij een rilling over haar rug heen. ‘Ik weet niet of het er toe doe, maar mijn naam is Amore. Ik had je gewoon met rust moeten laten…’ mompelde ze en beet zacht op haar lip. Ze voelde een aantal lichte tintelingen onder in haar been en ze keek hem aan. Ze voelde angst, maar toch bleef ze gek genoeg zo ontspannen. Alles was haar op dit moment zo veel geworden, dat ze was dicht geslagen. ‘Waarom… ben jij hier eigenlijk?’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Setherian

avatar

Aantal berichten : 282
Dirua : 332
Registratiedatum : 06-05-12
Woonplaats : Oblivion :3

Character
Real name: Angelo
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   vr mei 11, 2012 3:33 am

Met een zucht pakte ze zijn gemaakte stok vast al liep daarbij een rilling over haar rug heen. ‘Ik weet niet of het er toe doe, maar mijn naam is Amore. Ik had je gewoon met rust moeten laten…’ mompelde ze en beet zacht op haar lip. Ze voelde een aantal lichte tintelingen onder in haar been en ze keek hem aan. Ze voelde angst, maar toch bleef ze gek genoeg zo ontspannen. Alles was haar op dit moment zo veel geworden, dat ze was dicht geslagen. ‘Waarom… ben jij hier eigenlijk?’ vroeg Amore. Kaiden zweeg, "Honger.. verveeld.... en verder niet belangrijk." zei Kaiden zonder zijn naam te zeggen. "Je.. been gaat zometeen branden, even daarna stopt het." zei hij verder en keek naar haar. Even keek hij weg naar Bones die naar hem toe was gelopen, hij aaide hem en wees naar de graven. "Apport ruggegraat, bloedgroep o" zei Kaiden. Bones rende keihard weg en ging opzoeK. Kaiden keek weer naar Amore en wachtte even af in stilte, hij ging met zijn vinger langs de hechtingen en het vlees hechte zich weer aan het vlees. De hechtingen waren overbodig, nog een gebaar en het vlees spuugde het uit. "Nu wachten, dan klaar." zei Kaiden terwijl hij haar in stilte aankeek zonder enige emotie.

____________________________


‘Limbs, guts, spread on the Floor, blood dripping, lives slipping, still they hunger for more,’
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Justice of the grave   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Justice of the grave
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; East :: ;; Cementary of the Brave-
Ga naar: