V Home*IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenGebruikersgroepenKalenderFAQZoeken

Deel | 
 

 Trust, faith and hate.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Trust, faith and hate.   wo jun 13, 2012 8:48 am


The Standards
Naam: Avanti Linnaë
Geslacht: Man
Leeftijd: 23 jaar
Echte leeftijd: 96 jaar
Ras: Vampier
Geboorteplaats: Unknow

Relationships
Ouders: Aro - Fester
Broers/zussen: Tweelingsbroer Alvaro
Te vertrouwen: Ayana Ryvain
Vrienden: -
Slachtoffers (gehaat): Ouders en andere familieleden
Turned: Ayana, …
Turned by: Tyrano

Looks
Haarkleur: Zwart
Oogkleur: Paars
Kleding: Veelal zwart. Avanti draagt vaak hemden, is soms te proper gekleed voor zijn toedoen. Op gewoon alledaagse dagen draagt hij een wit/gestreept hemd, geklede zwarte broek, nette strakke schoenen en een zwarte lange jas of mouwloos overhemd. Vaak is hij ook te zien met een das. Als hij op één van zijn wraakactie is draagt hij vaak een eenvoudige donkere T-shirt met een zwarte smalle broek en een lange cape met kap. Aan zijn broek, ter hoogte van zijn bovenbeen zijn riemen bevestigd voor zijn vechtstokken in weg te bergen.
Lengte: 1.85 m
Andere: Onder zijn linker oog staan drie kleine zwarte bolletjes getatoeëerd.
Wapens: Vechtstokken en messen.

Who I Am
Karakter: Avanti … daar valt meestal enkel het slechte over te zeggen. Emoties zijn zelden te lezen op zijn gezicht en al zeker niet in zijn paarse ogen. Hij zal zich dan ook nooit naar anderen openstellen of zeggen wat er echt in hem omgaat. Hij is vals, zal steeds gaan nooit tot zelden gaan voor de rechtstreekse dood, hij gaat liever voor langzaam en pijnlijk. Hij is geheimzinnig, trekt zich terug in het donker en bekijkt iedereen vanop afstand. Hij heeft een enorm goed observatievermogen, iets dat hij doorheen de jaren heeft kunnen verwezenlijken. Naast dat is hij behoorlijk geruisloos, een sluipende moordenaar. De waarheid hoor je zelden uit zijn mond en hij zal vaak met een dubbele tong spreken waardoor alles in zijn goede voordeel trekt. De duidelijkste eigenschap van Avanti is zijn koelbloedigheid en wraakzucht. Iedereen die hem ook maar iets misdaan heeft zal er later van weten. Hij is enorm gesteld op zijn trots en denkt vaak egoïstisch. In korte woorden samengevat is Avanti bot, vals en enorm listig. Hij is een kenner in zijn vak, het vak om het slechte te doen.

Verleden: Een geboorte is de meest normale zaak op de aarde, in onze natuur. Vele geboortes vinden plaats maar gaan allen gepaard met een andere levenweg dat lijdt tot de dood. Het einde van ons bestaan is het vervolg van het begin, en mijn begin ligt in een kleine stad met een lage bevolking. Mijn begin gaat gepaard met een ander begin, het begin van een leven als tweeling. Mijn moeder was er blijkbaar niet van op de hoogte geweest want ze verstootte mij bijna meteen nadat ik zelfstandig kon denken en lopen. Ze heette Fester, een slanke jonge dame met niet al teveel respect voor haar vrienden of het andere geslacht. Ze was brutaal, gemeen tegenover mij, mijn broer, mijn vader en al de rest. Maar ze was in zekere zin mysterieus en dat was de reden waarom ik naar haar opkeek. Die schijn in haar ogen, de kille blik over haar gelaat en het vastgevroren hart diep in haar lichaam maakte me nieuwsgierig en bang tergelijk. De schijn in haar ogen was het vreemdste dat je ooit kon zien, een paarse schijn naargelang de beweging van haar hoofd of de lichtinval. Het was prachtig en ze wist me te vertellen dat ik en mijn broer het beide ook droegen. Alleen was het bij ons overduidelijk paars, niet naargelang ons bewegingen of de lichtinval, paars was paars en niets anders. Mijn vader Aro was van oorsprong een eenzame teruggetrokken man die zich niet veel toonde bij dag maar vooral actief was bij nacht. Hij leidde zijn leven in stilte en betrok niemand of juist iedereen bij zijn problemen. Hij was een vrij grote en gespierde met een rustige gelaatsuitdrukking, misschien te rustig voor zijn postuur. Zijn leven nam een heel andere richting nadat hij Fester leerde kennen, hij werd ruw en vals. Het vermorzelen van harten die hem lief waren liet hij zonder enige moeite gebroken achter en moorden werd evenals een nieuwe bezigheid.

Uit deze twee karakter ontstond ik en mijn broer, hij heette Alvaro maar heb hem nooit meer dan dat ene jaar gekend. Mijn lichaam was net dat van mijn vader, grof, groot met gitzwart haar. De schijn in mijn ogen had ik van mijn moeder, ze straalde niet veel goeds uit. Het eerste jaar was niet vredig voor me, ik zag alles voor mijn ogen gebeuren. De stad werd uit elkaar gerukt door mijn vader en mijn moeder zag genadeloos en met enig plezier toe hoe enkele mensen werden vermoord. Ik … ik keek toe en leerde zonder het te beseffen hoe je een ervaren moordenaar werd. In dat jaar hadden ik en mijn broer tog een band met mekaar geschept, we leerden veel van mekaar en bij nader inzien was dat het domste dat er kon gebeuren want ik was de bron van al het onheil nadien. Na dat jaar werd ik uit de stad verbannen, achtergelaten en dat gaf me een wraakzuchtig gevoel.

Bij iedere zon die opkwam groeide mijn haat, de jaren streken voorbij en toen ik zeker was dat ik het zo kon liet ik mijn zintuigen het werk doen. Ik had verschrikkelijk veel mensen vermoord, verkracht en mishandeld. De eersten op mijn lijstje waren men ouders, zintuigen waren daar perfect voor. Mijn paarse ogen hadden steeds vanuit de struiken toegekeken en ze wisten het. Ze wisten dat ik keek en ze werden bang, maar goed ook want hun dood was niet met rozengeur en maneschijn bekleed. 'Bang voor de dood?' Had ik hun die avond gevraagd. Ze schrokken zich een ongeluk maar deels hadden ze me voelen aankomen. Met die zelfgenoegzame grijns op mijn gezicht had ik ze vermoord, simpel, het laatste wat ze zagen waren die paarse ogen. Ik volgde ieder persoon, vermoordde het en liep door naar de volgende tot ik in Vyranthium. Daar leerde ik Tyrano kennen maar hij was anders … zoveel anders. Uiteindelijk kwam ik te weten wat hij was, een vampier en meteen wou ik alles wat hij ook was. Hij was de leider van de stad, groot en machtig. Hij maakte me een vampier en leidde me op in het vak. Tot de dag dat hij vertrok en hij mij het bevel gaf over de stad. Jaren lang heerste ik, ik kwam anderen tegen maar nergens vond ik een spoor van mijn broer.

Doorloops die tijd had Ayana zich voor mijn voeten geworpen. Een mysterieuze jonge dame met de schoonheid zo zacht als het water bij maanlicht. Maar ze was als mij, had genoeg meegemaakt om even bloeddorstig en wraakzuchtig te worden dus ik nam haar op in mijn groep als vampier. Ze had de tests, de pijn zo doorstaan dat het goed genoeg was om haar te houden tot zijn rechterhand. Ayana was waarschijnlijk de enige in zijn hele leven die iets of wat van gevoel bij hem opriep. Vrienden, waarschijnlijk maar niet in de zin waarin men vriendschap beschreef. Ze waren eerder partners in crime waarin de ene, de andere zou gaan beschermen. Het was goed om naast Ayana te vechten.

Een brand verwoestte namelijk de hele stad waardoor ze uit elkaar getrokken werden. Avanti had nog even de pogingen ondernomen om Ayana terug te vinden maar nergens was ze te bespeuren dus ging hij zijn eigen pad weer op zoekend naar zijn broer. Hij vond zijn tweelingbroer, althans het spoor en leidde hem tot JAF waar het spoor weer dood liep. Avanti raakt gefrustreerd en dat maakt hem behoorlijk dodelijk want zijn broer trekt met zo’n aantrekkingskracht aan hem, ze kunnen niet zonder elkaar maar dan wel weer niet met elkaar, ze vullen elkaar aan in iedere eigenschap zelf op afstand. Zolang Alvaro blijft leven, zo tevreden Avanti zal blijven en zal zoeken … tot zijn broer tevoorschijn komt.

Sterke punten: Koelbloedigheid, geruisloosheid, scherpe zintuigen
Zwakke punten: Zijn broer Alvaro

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Trust, faith and hate.   wo jun 13, 2012 8:49 am


TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST


Code:
[table align=center cellpadding=0 cellspacing=0 background=http://oi50.tinypic.com/2czotuv.jpg width=672 height=487][td valign=top]<div style='padding-right: 5px; margin-top: 27px; margin-left: 364px; margin-right: 17px; margin-bottom: 23px; width: 230 px; height: 437px; overflow: auto; text-align: justify;'>[color=white][size=10][font=Times New Roman]
TEKST
[/font][/size][/color]</div>[/td][/table]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Trust, faith and hate.   wo jun 13, 2012 9:03 am

You're gonna give up and die, is that it?!

TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST TEKST


Code:
[table align="center" bgcolor=white][tr][td][center][IMG]http://i46.tinypic.com/jzbqdx.jpg[/IMG][/center]
 <table align="center" width="360"><tr><td align="left"> [size=9][color=black][center][i][font=Courier New]You're gonna give up and die, is that it?![/font][/i][/center][justify]
TEKST [/justify]

[/color][/size] </td></tr></table>[/td][/tr][/table]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Jennifer

avatar

Aantal berichten : 8
Dirua : 12
Registratiedatum : 12-06-12
Leeftijd : 27
Woonplaats : Gent; Belgium

Character
Real name: Jennifer
Characters:
Objects:

BerichtOnderwerp: Re: Trust, faith and hate.   wo jun 13, 2012 9:31 am

You're gonna give up and die, is that it?!

The Standards
Naam: Tifa Lockhart
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 22 jaar
Ras: Knight
Geboorteplaats: Nibelheim

Relationships
Ouders: Unknows
Broers/zussen: -
Te vertrouwen: Cloud Strife
Vrienden: -
Cruch: Cloud Strife
Slachtoffers (gehaat): -

Looks
Haarkleur: Bruin - Zwart
Oogkleur: Bruin
Kleding: Klik Klik
Lengte: 1.67 m
Wapens: Knokkels.

Who I Am
Karakter: Tifa is bedrieglijk sterk, maar heeft een empathisch en emotioneel verlegen karakter. Terwijl ze de anderen hun emoties en gevoelens ontcijfert zal Tifa niet vaak uiting geven van haar eigen innerlijke gevoelens. Als ze het doet dan kost het haar veel moeite. Ze is een zeer harde werkster die haar werk en tijd in iedereen en alles steekt buiten zichzelf. Ze zal zich altijd uitsloven, al kost dat haar eigen energie en vrije tijd. Binnenin houdt ze haar gevoelens tegenover Cloud diep voor zich ... opgesloten. Ze heeft naast al de hulpverlening ook een sterk moederlijk instinct en heeft de neiging iedereen een hemel op aarde te geven. Ze beschermd de mensen van wie ze houdt fysiek en mentaal en zal nooit of tenimmer iemand in de kou laten staan of bedriegen. Al haar tijd gaat naar anderen, mensen in nood, kinderen op straat ... alles ten koste van zichzelf.

Verleden: Tifa is geboren in Nibelheim en was tevens de buurman van Cloud. Ze was uit-gaan, levendig en had veel vrienden, hoewel zij en Cloud naast elkaar woonden waren ze niet echt close. Toen Tifa acht werd stierf haar moeder en dat bracht haar in een boze en verwarde tijd. Goedgelovig als Tifa was hoopte ze dat ze haar moeder na de dood zou kunnen terug zien in een andere wereld, Mt. Nibel. En daar vertrok ze dan ook meteen naartoe. Cloud die haar wou beschermen en er wou voor zorgen dat alles goed zou gaan volgde in haar stappen en vergezelde haar. Doorheen de jaren reizen door wordt Cloud een Soldier en scheiden hun wegen min of meer. Haar diepe gevoelens voor hem had ze nooit aan hem kunnen overbrengen. Hij had haar wel de belofte gedaan dat hij als ze in nood was, als ze bescherming nodig had, of troots vinden wou hij zou komen om haar te helpen, beschermen en troosten. Ze reisde dus even alleen verder, werd gids door Mt. Nibel maar vond nooit echt haar moeder zoals het altijd gezegd was. Ze richt haar aandacht uiteindelijk op de vechtkunst en samen met een hele hoop vrienden bestrijden ze het slechte ... Uiteindelijk neemt ze wat jobs aan en beland op JAF. Maar ze mist Cloud meer dan anders, toch houdt ze zich sterk en vertelt niemand over haar gevoelens voor hem en het verdriet naar haar moeder.

Sterke punten: Moederlijkheid, vechtkunst
Zwakke punten: Verlegen, teruggetrokken

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://bluemoonhorses.actieforum.com/
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Trust, faith and hate.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Trust, faith and hate.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Just Another Fairytale ::  :: ;; Dump-
Ga naar: